Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

diky. .. proc jsem vlastne dal popisek "prsi.." .. zjistil jsem, ze je vlastne docela obtizny najit ve svem porfoliu boty do intenzivniho deste.. gumovky nemam.. a ostatni kozene, hadrove, driv nebo pozdeji boj s vodou prohrajou.. i tyhle red wingy, pres poctive namazani, nekonec nejakou tu vodu absorbuji..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, mám od Doucals teď první pár a musím říct, že super. Jsou krásně pohodlný, ani se nemusely vyšlápnout(což u mých nohou je celkem neobvyklý), zpracování i materiály skvělý, na podzimních kotníkáčích i velmi pohodlná, měkčená a přitom dostatečně vysoká podrážka, fakt si je užívám. Rozhodně se chystám koupit si od nich další kousek. Nosím je cca 14 dní, tak trvanlivost neumím posoudit. Pokud budeš kupovat online, tak jsou malinko větší, než je číslování, cca o 1/2 čísla...

Jinak jsem asi divnej, ale RW se mi tak nelíbí, že to ani neumím popsat :death:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ano, mám od Doucals teď první pár a musím říct, že super. Jsou krásně pohodlný, ani se nemusely vyšlápnout(což u mých nohou je celkem neobvyklý), zpracování i materiály skvělý, na podzimních kotníkáčích i velmi pohodlná, měkčená a přitom dostatečně vysoká podrážka, fakt si je užívám. Rozhodně se chystám koupit si od nich další kousek. Nosím je cca 14 dní, tak trvanlivost neumím posoudit. Pokud budeš kupovat online, tak jsou malinko větší, než je číslování, cca o 1/2 čísla...

Jinak jsem asi divnej, ale RW se mi tak nelíbí, že to ani neumím popsat :death:

Nejseš divnej, prostě se zatím jen hledáš.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...