Karussell Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Sezóna ankle shoes je tady: Semišový brogue Doucal`s a manželky kosmický Geoxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Takhle s modrou by to šlo, ne? A taky jsem je cvaknul pohromadě a koukám, že mi jedny boty chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) mate nekdo tyhle krusky - jste spokojeni? Upraveno 22. října 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 mate nekdo tyhle krusky - jste spokojeni?Roman I, pokud se nepletu. Nebo se aspon mihnul v diskuzi o nich tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Taky jsem si dneska udělal radost. Nejsou to sice žádný loake, ale moc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 .. prší..,pěkný boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 diky. .. proc jsem vlastne dal popisek "prsi.." .. zjistil jsem, ze je vlastne docela obtizny najit ve svem porfoliu boty do intenzivniho deste.. gumovky nemam.. a ostatni kozene, hadrove, driv nebo pozdeji boj s vodou prohrajou.. i tyhle red wingy, pres poctive namazani, nekonec nejakou tu vodu absorbuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Cim to mazes? Ja ted RW strasne trapim, rano cca kilak pres promacenou louku tam a zpatky, chodim za kazdyho pocasi. 2x za den se psama. CCa ob tri tydny je maznu a ani kapka. Lepsi jak gore.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Cim to mazes? Ja ted RW strasne trapim, rano cca kilak pres promacenou louku tam a zpatky, chodim za kazdyho pocasi. 2x za den se psama. CCa ob tri tydny je maznu a ani kapka. Lepsi jak gore.tlmink oil. ale parkrat jsem dal i collonil nilfett. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Ja taky ten mink oil od rw a jeste nejakej krem s vcelim voskem od dr.martens a fakt vodu nepustej. I proto jsem si ted objednal dalsi na chozeni v prirode. Panedge,moc pekny. Tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 (upraveno) Romane, vzdyt je venku vedro a sviti slunce Upraveno 23. října 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 (upraveno) nemate nekdo zkusenosti s timto vyrobcem?:http://www.doucals.com/ Upraveno 23. října 2015 uživatelem ego alter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Romane, vzdyt je venku vedro a sviti slunce RW jsou boty do jakyhokoliv pocasi a protoze jsou z dobry kuze,tak je v nich vzdycky dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Já v RW chodil letos i v těch největších vedrech, úplně v pohodě. Ale mně se moc nepotěj nohy nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 nemate nekdo zkusenosti s timto vyrobcem?:http://www.doucals.com/možno karussell viď jeho príspevok č.5622 v tomto vlákne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Ano, mám od Doucals teď první pár a musím říct, že super. Jsou krásně pohodlný, ani se nemusely vyšlápnout(což u mých nohou je celkem neobvyklý), zpracování i materiály skvělý, na podzimních kotníkáčích i velmi pohodlná, měkčená a přitom dostatečně vysoká podrážka, fakt si je užívám. Rozhodně se chystám koupit si od nich další kousek. Nosím je cca 14 dní, tak trvanlivost neumím posoudit. Pokud budeš kupovat online, tak jsou malinko větší, než je číslování, cca o 1/2 čísla... Jinak jsem asi divnej, ale RW se mi tak nelíbí, že to ani neumím popsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Ano, mám od Doucals teď první pár a musím říct, že super. Jsou krásně pohodlný, ani se nemusely vyšlápnout(což u mých nohou je celkem neobvyklý), zpracování i materiály skvělý, na podzimních kotníkáčích i velmi pohodlná, měkčená a přitom dostatečně vysoká podrážka, fakt si je užívám. Rozhodně se chystám koupit si od nich další kousek. Nosím je cca 14 dní, tak trvanlivost neumím posoudit. Pokud budeš kupovat online, tak jsou malinko větší, než je číslování, cca o 1/2 čísla... Jinak jsem asi divnej, ale RW se mi tak nelíbí, že to ani neumím popsat Nejseš divnej, prostě se zatím jen hledáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Je to podobný jako Moon Boots, ty maj ale větší styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se