panedge Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 To já taky,ale u nás v Lídlu dělaj donuts a jsou prostě skvělý.Hypernova je u nás tragická,Billa uplně strašná a do Kaufladnu nejezdím.To víš,to je bydlení na maloměstě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 A proto si raději koupí 4 boty v průběhu 4 let v celkové hodnotě 8 tisíc, než si koupí jedny za 5 tisíc, které by vydržely 4 a více roků? Nebo píšeš o velké skupině našich spoluobčanů, kteří mají auto v hodnotě kolem 1,5 mega za nový vůz a já je vidím běžet do Lídlu se slevovým letákem? Ne, Aldo, tvé matematice nerozumím, (alespoň ve většině případů, neříkám, že sociální případy nejsou) , každodenní zkušenost mi dokazuje opak. Za chvíli půjdu koupit baterku do dálkového ovladače do Letňan. A tam uvidím tisíce "chudých" lidí kteří nakupují koše plné levných, ale v naprosté většině postradatelných věcí, většinou v lowendové kvalitě. Takže nakoupí hromadu krámů, které navíc ani dlouho nevydrží Ja se teda Aldy musim zastat, je hezky, ze ste tady vsichni multimilionari, ale pokud beres 14, stara 12, zivis dve decka skolniho veku a platis najem + inkaso, tak proste pet taliru za boty nedas, bo je ani nedas poradne do kupy. A takovouhle matematiku aplikuje vetsina naroda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Von i ten chudej chce mít pocit, že si to může dovolit a že může jít pořádně nakupovat.Je to sice chybný pocit, jsou to zvrácené hodnoty, ale je to tak. Druhá věc je, že když člověk bere míň, má tendenci to rozfofrovat. Když jsem byl po škole, tak jsem za kraviny utratil víc než teď, protože s tím obnosem přece nemělo smysl šetřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Ja se teda Aldy musim zastat, je hezky, ze ste tady vsichni multimilionari, ale pokud beres 14, stara 12, zivis dve decka skolniho veku a platis najem + inkaso, tak proste pet taliru za boty nedas, bo je ani nedas poradne do kupy. A takovouhle matematiku aplikuje vetsina naroda.. Každá debata je vždy určitým zevšeobecněním. Takže se týká průměru. Předpokládal jsem jaksi automaticky, že tady nemluvíme ani o jednom z protipólů, tedy, že se debata nevede ani o multimilionářích, ani o lidech žijících pod průměrem... Pak samozřejmě taková debata strácí smyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Ja se teda Aldy musim zastat, je hezky, ze ste tady vsichni multimilionari, ale pokud beres 14, stara 12, zivis dve decka skolniho veku a platis najem + inkaso, tak proste pet taliru za boty nedas, bo je ani nedas poradne do kupy. A takovouhle matematiku aplikuje vetsina naroda.. Tak zase vetsina takovej lidi polobotky moc casto nepotrebuje a pokud to ma jen obcas na paradu, tak staci neco levnejsiho co dobre vypada. Je jasny ze ten rozdil pak tak nedoceni. Ja nosim prakyicky cely pracovni tyden oblek a polobotky a ty rozdily jsou pak veliky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) ja to chapu, ja nenosim oblek skoro vubec a polobotky mam na nohach tak dve az tri hodiny denne, tzn do prace, z prace a na litacku po meste a proto si vetsinou kupuju italsky polobotky s tenkou podrazkou co v beznym provozu maji zivotnost asi tak pul roku.. tzn me vydrzi pri setrnejsim noseni tak rok ale zase maj smrnc a styl.. Každá debata je vždy určitým zevšeobecněním. Takže se týká průměru. Předpokládal jsem jaksi automaticky, že tady nemluvíme ani o jednom z protipólů, tedy, že se debata nevede ani o multimilionářích, ani o lidech žijících pod průměrem... Pak samozřejmě taková debata strácí smyl... tak ja prave za vetsinu naroda povazuju ty, co berou tech 12-14... pokud si jako vetsinu naroda myslel hure placene obchodni zastupce, co nosi votresny polobotky na vysoky podrazce k votresnejm sakum z tesca a c und a, tak to mas rict jasne Upraveno 16. října 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Sybirnaya: U nás doma nebyls mě neznáš, ale ten ukázkový případ běžné rodiny si trefil zcela přesně. (aspoň u mne tedy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 S polobotkama je to jako s hodinkama- nad určitou částku je to už jen otázka vnitřního pocitu, ne užitné hodnoty. Vyzkoušel jsem i dražší boty, ale ty stejně neměly při pracovním provozu delší životnost než jeden rok. A navíc si chci dělat radost novýma botama častěji a ne tahat jedny drahý pět let až na doraz - většinu bot vyřazuji daleko před dosažením hranice životnosti. Proto jsem si oblíbil boty od Bugatti, které se dají pořídit do dvou tisíc; při jakémkoli zacházení se u nich v záruční době nevyskytne žádná vada, protože jsou opravdu kvalitně zpracované; dobře vypadají; mají různé vychytávky jako odvádění potu a tlumení nárazu a jsou extrémně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 vetsinou kupuju italsky polobotky ... ale zase maj smrnc a styl .. No jsem jednou chtěl bejt šmrncovní a stylovej, koupil v rajchu kecky Pantofola D'Oro a kromě toho, že jsem je už dvakrát za půl roku měl u ševce na šití a lepení, tak při chůzi po městě nad 2 km dostávám křeče do lýtek jak maj blbou klenbu podrážky. Jediný plus co mají, že jsou krásou o několik tříd nad ostatní šedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 .......... Ja nosim prakyicky cely pracovni tyden oblek a polobotky a ty rozdily jsou pak veliky. To je i můj případ, a prostě si koupí bot v kategorii kolem 4-5 tisíc ušetřím spoustu bolesti a smradu , ale i nějakou tu kačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 S polobotkama je to jako s hodinkama- nad určitou částku je to už jen otázka vnitřního pocitu, ne užitné hodnoty. Vyzkoušel jsem i dražší boty, ale ty stejně neměly při pracovním provozu delší životnost než jeden rok. A navíc si chci dělat radost novýma botama častěji a ne tahat jedny drahý pět let až na doraz - většinu bot vyřazuji daleko před dosažením hranice životnosti. Proto jsem si oblíbil boty od Bugatti, které se dají pořídit do dvou tisíc; při jakémkoli zacházení se u nich v záruční době nevyskytne žádná vada, protože jsou opravdu kvalitně zpracované; dobře vypadají; mají různé vychytávky jako odvádění potu a tlumení nárazu a jsou extrémně pohodlné. Souhlas. Třeba Bugatti vydrží docela dost, jen já mám smůlu, že mi na nohu moc nesedí a bolí mi z nich klenba Beru boty od Loyda. Čili žádný top, v podstatě je to taková malinko lepší konfekce. Ale fakt vydrží bez změny tvaru, vzhledu a pod. velmi, velmi dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 ja kupuju Fabi, Ferre a Cesare Paciotti... Ted me nalakaly ty Loake, muj problem je, ze nesnasim tkanicky, takze v nazouvakach je tam mensi vyber, no, budu muset zajet zkusit do Prahy. Trebas ty Fabi kupuju pres net, prvni par sem si koupil v It, a dalsi - asi uz desatery - dycky online a pokazdy sedly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 ja kupuju Fabi, Ferre a Cesare Paciotti... Ted me nalakaly ty Loake, muj problem je, ze nesnasim tkanicky, takze v nazouvakach je tam mensi vyber, no, budu muset zajet zkusit do Prahy. Trebas ty Fabi kupuju pres net, prvni par sem si koupil v It, a dalsi - asi uz desatery - dycky online a pokazdy sedly.. Buď jsi klikař a nebo je to tím, že leštěnky nosíš jenom jak si popsal. Já si je vždycky musím pořádně vyzkoušet. Ale je bohužel pravda, že já do nich ráno vpluju a někdy se vyzuju až po 16 hodinách. Velmi často, tzřeba přes léto, to řeším druhým párem náhradních bot v autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) mam je na cestu do prace, chvilu v praci, pak du do pracovniho a vobouvam je zas az vecer na cestu dom, pripadne do mesta apod..v lete nosim mokasiny Upraveno 16. října 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 mam je na cestu do prace, chvilu v praci, pak du do pracovniho a vobouvam je zas az vecer na cestu dom, pripadne do mesta apod.. v lete nosim mokasiny Nojo, panáčku, tak to si můžeš klidně kupovat i boty co se dělají na poslední cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 ... v lete nosim mokasiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) A jaký máte názor na boty od Bosse? Podle mýho slušně zpracovaná konfekce, střídám jich několik a všechny se konce záruky dožily. Pak už jsou jsou stejně out a měním za nové (proto trochu nechápu koupi bot na 5 a více let..) Upraveno 16. října 2011 uživatelem Jakub Štefka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) A jaký máte názor na boty od Bosse? Podle mýho slušně zpracovaná konfekce, střídám jich několik a všechny se konce záruky dožily. Pak už jsou jsou stejně out a měním za nové (proto trochu nechápu koupi bot na 5 a více let..) Když kupuješ klasiku, tak se to prostě nosí stále. Upraveno 16. října 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) Takže se týká průměru. Předpokládal jsem jaksi automaticky, že tady nemluvíme ani o jednom z protipólů, tedy, že se debata nevede ani o multimilionářích, ani o lidech žijících pod průměrem... No, prave osidnost prumeru jako statistickeho udaje je v tom, ze specialne v pripade prijmovych skupin je prave vetsina pod tim prumerem. Nesmis svet kolem sebe posuzovat optikou chronomagu, kde hraje obrovskou roli vyberovy efekt. Upraveno 16. října 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 No právě že tahle "klasika" mě vůbec nebere... něco takovýho nosí otec ... hrůza (jen muj osobní názor) Když kupuješ klasiku, tak se to prostě nosí stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se