Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 12. 2015 v 16:33, Zmizík napsal:

Potkat takovýhodle chlapa, pomyslím si něco vo bohémech. :D :D :D

Vsak jo, snazim se bejt jako ty :D.

Voni jen tak vypadaj, vsichni je tipujou za Martensy :).

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 14. 12. 2015 v 16:25, moco napsal:

Čtvrtek a patek strávím v Beskydech (lysá a visalaje) tak impregnuju

Hanwag? Ty mě po pravdě moc nepotěšily. Boty za 6 litrů - Tingri z jačí kůže - a po necelých dvou letech od koupě totálně zničená kožená pata, to samé ve špičce. Teď po cca 3 letech už je pomalu na odpis i podrážka, ze které hlavně na patě místy visí kousky gumy. Pohodlné jsou (nebo spíš byly) jako bačkory, o tom žádná, ale co se týče trvanlivosti, tak jsem čekal mnohem, mnohem víc. A to jsem je pravidelně čistil a mazal o106...

Odesláno
  V 14. 12. 2015 v 17:48, LukeD napsal:

Hanwag? Ty mě po pravdě moc nepotěšily. Boty za 6 litrů - Tingri z jačí kůže - a po necelých dvou letech od koupě totálně zničená kožená pata, to samé ve špičce. Teď po cca 3 letech už je pomalu na odpis i podrážka, ze které hlavně na patě místy visí kousky gumy. Pohodlné jsou (nebo spíš byly) jako bačkory, o tom žádná, ale co se týče trvanlivosti, tak jsem čekal mnohem, mnohem víc. A to jsem je pravidelně čistil a mazal o106...

To uz jsou mé druhé v rámci reklamace....u prvních praskla kůže. Tyhle uz nosím rok, nešetřím je a drží vnitřek i vnějšek

Odesláno
  V 14. 12. 2015 v 17:12, KFL napsal:

Vsak jo, snazim se bejt jako ty :D.

Voni jen tak vypadaj, vsichni je tipujou za Martensy :).

Nesmis k tomu nosit kalhoty s ksandama a toho bombera s vlčím límcem :-)
Odesláno

Potrebujem nieco na zimu co sa da obliect k obleku aj k smart casual. S ecco nemam ziadnu skusenost ale pisete tu o tej znacke pozitiva. Myslite ze taketo nieco utiahne aj vlhku zimu s pripadnym kasovitym nasolenym snehom ?

http://sk.ecco.com/sk-sk/collection/men/boots/findlay-633604-01053

Dmoc za nazory

Odesláno (upraveno)

Alden x Leffot Naval boots. Vyprodana limitka, co se na ebay pohybuje kolem 600 USD. Krasny botky.

Edit: koukam, ze delali i cerny.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)
  V 14. 12. 2015 v 20:04, organic napsal:

Alden x Leffot Naval boots. Vyprodana limitka, co se na ebay pohybuje kolem 600 USD. Krasny botky.

attachicon.gif image.jpeg

Ty jsou hodně dobrý, potřebuji něco na casual a tyhle by byly... Upraveno uživatelem tenge
Odesláno
  V 14. 12. 2015 v 16:25, moco napsal:

Čtvrtek a patek strávím v Beskydech (lysá a visalaje) tak impregnuju

Trochu overkill...kdyz je metr snehu, tak korejci z hyundaie chodí po Pustevnach normálně v lakyrkach a obleku a ženské v konverskach a balerinkach...no sh;t.

Odesláno (upraveno)

Poté, co jsem na Lysé potkal holčinu v "kristuskách" naboso a nějakých lehkých batikovaných hadrech, přičemž byla na zemi jinovatka, mě už v Beskydech krom medvěda nemá co překvapit :-)

Jinak mi už rok dělají radost kotníkové Vagabondy - totálně měkkoučké, krásné a pohodlné. Hodím sem pak fotku, jak vypadají po intenzivním nošení.

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno
  V 15. 12. 2015 v 6:49, efreeti napsal:

Trochu overkill...kdyz je metr snehu, tak korejci z hyundaie chodí po Pustevnach normálně v lakyrkach a obleku a ženské v konverskach a balerinkach...no sh;t.

No a Cesi zas chodej v horolezeckym obleceni do mesta, to vyjde nastejno

Odesláno (upraveno)
  V 15. 12. 2015 v 21:07, sta napsal:

No a Cesi zas chodej v horolezeckym obleceni do mesta, to vyjde nastejno

Myslím, že obecně řečeno na tom nejsme jako Češi tak špatně. Jasně Pařížan nebo Londýňan chodí vystylovaný lépe, ale musíš vzít v úvahu v jakych obchodech má možnost nakupovat on a jaké obchody máme třeba tady v Ostravě (neřku-li v nějakém menším městě). Pak se ještě s dovolením vrátím k těm Korejcum z Hyundai a přidružených firem. Když jdou na hory tak zásadně v obleku, když jdou v pátek večer do města na pivo,tak zásadně v teplákovce nebo pracovním munduru(monterkach) s logem svoji firmy...prostě jít do banky jako horolezec mi pořád přijde přijatelnější. Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno
  V 16. 12. 2015 v 6:42, efreeti napsal:

Myslím, že obecně řečeno na tom nejsme jako Češi tak špatně. Jasně Pařížan nebo Londýňan chodí vystylovaný lépe, ale musíš vzít v úvahu v jakych obchodech má možnost nakupovat on a jaké obchody máme třeba tady v Ostravě (neřku-li v nějakém menším městě). Pak se ještě s dovolením vrátím k těm Korejcum z Hyundai a přidružených firem. Když jdou na hory tak zásadně v obleku, když jdou v pátek večer do města na pivo,tak zásadně v teplákovce nebo pracovním munduru(monterkach) s logem svoji firmy...prostě jít do banky jako horolezec mi pořád přijde přijatelnější.

Parizan křičí něco o allahovi a střílí z kalachu, zlatej outdoor;)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nejenom, že není výběr a to i v Praze, ale když už, tak je to předražený jako kráva. Teď jsem zhubnul 10kg a nemine mě výměna šatníku o číslo menší a to aby sis vzal půjčku... Jenom levisek 501 jsem měl asi osmery... 

RW a 501(o dvě čísla v pase menší) u zubaře  ;)

post-26998-0-80084100-1450277851_thumb.jpg

Odesláno
  V 16. 12. 2015 v 14:58, Strocek napsal:

Teď jsem zhubnul 10kg a nemine mě výměna šatníku o číslo menší a to aby sis vzal půjčku... 

Zažívám letos (105 kg--> 88 kg). Kromě ponožek a bot všechno o 1-2 velikosti dolů. Nejvíc je mi líto obleků a drahých jeans. Nejhorší pocit je nosit původní, o dvě čísla větší spoďáry :D

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 16. 12. 2015 v 15:13, organic napsal:

Zažívám letos (105 kg--> 88 kg). Kromě ponožek a bot všechno o 1-2 velikosti dolů. Nejvíc je mi líto obleků a drahých jeans. Nejhorší pocit je nosit původní, o dvě čísla větší spoďáry :D

Tak to je pěkná váha dolu. Naštěstí kvádara nenosím, tam to musí bejt hodně drahý, ale asi by to šlo přešít ne? Ty levisky mě serou protože i když byly koupovaý průběžně, tak pořád byly v super stavu, protože fakt vydrží, nekupuju jiný džíny než 501 a měl jsem tam kousky i 7 let a není nad to si z úplně tmavě modrých udělat časem patinu vyšisovaných. Ale jak mi někdo řekl, hele ber to tak, že je lepší kupovat menší než že bys musel větší  :)

Odesláno

Zmensoval jsem hadry. Nastesti v Pardubicích švadleny nevymřely. Úpravy obleku cca litr, gate dve tři kila. Za pět litrů jsem tam byl VIP, holky si me vážily a nemusel jsem vyhodit tři obleky a několikero džín za hrozný prachy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...