Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

efreeti-jj a Footshop má ještě navíc jako jedinej přístup k limitkám Adidas.Právě ty NMD byly minule jen na prodejně a ted poprvé na eshopu,takže se na ně chystám:-)

Odesláno

quest987-večer bude upřesněno jaký velikosti atd,budu to sledovat.Minule byly jen na krámě,ale když to dávaj online,tak snad toho budou mít víc,doufám:-)

Odesláno

No vida, martensky.

Prdla mi na pravé podrážka naštorc, a paní z opravny (kde se těmito botami zabývají), mi po telefonu řekla, že se to opravit nedá.

Cintala si pentli, nebo tady někdo zná někoho, kdo zná někoho, jehož nevlastní strýc zná chlápka, co ví, jak boty zachránit ??  :eek:

Návštěvník Strocek
Odesláno

nemám osobní, ale každej kdo je má a i nosil i dřív tak na současnou kvalitu docela nadává, že už do nich příště nejdou. To mi říkali kluci co je nosili hezkou řádku let, ale víš jak, prodávám jak jsem koupil. Když to srovnám se seuperstáráma, kdysi skoro nezničitelný a teď docela slabota, tak bych tý sestupný kvalitě docela věřil.

Odesláno

Tondo,marteny nosim pres dvacet let a zatim me podrazka prdla u kazdejch po par letech. Ano,kvalita byvala lepsi,ale tim ze kdysi jsem je nosil porad,ted jsou to jedny z mych bot,tak me vydrzi dele. Pro me je to naprosta klasika:).

Odesláno

A...caramba!!!

Já je nosíval také často, a teď mám bot jak ženská, takže se ven podívají jen velmi vyjímečně ( nálada/slunečno (aby do nich nenateklo)).

Jen k nim chovám jakousi nostalgii, a je mi líto je vyhodit do popelnice. Takže za každou radu ohledně opravy bych byl vděčný. :-)

Odesláno

Od kolegy jsem se dozvěděl, že v dobách jeho studentských let byly Martensky jeho vysněné boty. Až nyní jsem jim věnoval trochu pozornosti a docela bytelně a kvalitně na mě působí jejich klasiky Dr. Martens 1460 for life.

Do této chvíle si tuto značku (nebo spíše "ty boty") vybavuju jako počmárané kanady co nosili skini nebo punkeři :punk:

Odesláno

Najskôr sa všetky Martensky šili v Británii, neskôr išla výroba do juhovýchodnej Ázie. Kvalita klesla, ale už nejaký čas sa 1460 šije v menšom množstve v pôvodnej lokalite v GB. Takže treba rozlišovať krajinu výroby.

Odesláno

Např. řada vintage, je handmade ze stejné anglické fabriky jako kdysi. Cena dvojnásobná oproti běžným 1460/1461. Prasklou podrážku jsem po několikaletém nošení také řešil. V Baťovi je/byla opravna, údajně lze odbrousit a dát novou gumu(černou, origo neseženeš). Dlouho jsem to neřešil a neměl na to čas, takže mi do jedné boty v zimě teklo. Sice jsem měl mokrou a zmrzlou nohu, ale pořád jsem to neměl čas řešit. Tak se dost dodrbala ta vnitřní vrstva v botě. Nakonec jsem boty hodil do popelnice, to bylo časově docela nenáročné.

Odesláno

Uvidíš jak pochodíš. Jde asi hlavně o poměr cena výkon, když běžné 1461 máš cca za dvojku. Blbý je, že boty minimálně ztratí trochu charakteru a přidanou hodnotu origo podrážky se vzduchovými bublinami.

Odesláno

Díky fóru jsem nechal ošetřit svoje rámovky tady u tohoto doporučeného ševce http://www.reklamacni-opravy-obuvi.cz/opravna.html v Brně a můžu všem potřebným jen a jen vřele doporučit. Navíc mě potěšilo, jakou radost v očích měl, když si boty přebíral a zjistil, že jsou to rámovky...jako že si zase jednou pořádně zaševcuje :D

Odesláno

Dnes asi potřetí nové Botas 66. Ultrapohodlné kecky, až se mi zdá, že jsem si koupil velké, jak v tom necítím nohy (velikost je nicméně OK) :) Uvidíme, jak budou vypadat po roce nošení...

post-95-0-04047800-1458198270_thumb.jpg

Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 11:30, quest987 napsal:

Panedge: ale bez šance na nákup, bude to stejne jako minule jen par kusu . Stejně jako westovkama

Covece tak na Footshopu uz nic,nakonec online byly jen dve barvy.Tak jsem zkusil Adidas.cz a tam skoro vsechny modely,takze jsem objednal barvu,kterou jsem chtel:-)36b3d82dfbc88b42acf08692ededa010.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...