Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nice!

no ked su zaujimave ponozky maju aj kratsie gate nieco do seba :) ale k tym rw ti tusim pasuju lepsie.
Odesláno

Vyloženě ke kruťasům na léto. Ačkoliv mám hodně širokou nohu, tak jsou příjemné, docela i pohodlné, na to, že jsou to vlastně hadráky. Otázkou je co vydrží a té bílé se kapku bojím.

post-20800-0-37500100-1464552604_thumb.jpg

Odesláno

Jsem se rožněžnil. Voni byly takový hnusný v regále, ale jsou to dachštajny a já měl lyžáky dachštajny, tak jsem si je koupil. A najednou zkrásněly a jsou děsně pohodlný

post-1551-0-78154800-1464555182_thumb.jpg

Odesláno

Já vím, kůže navrch, kůže dole, vibram podrážka  :)

A oranžové detaily to jen umocňují, super bota:-)
Návštěvník YPO
Odesláno

RW už začínají papučovatět :)

f tomhle vedru v nich musí bejt fajn žabinec .... gratuluju  :lol:

Odesláno (upraveno)

Dneska dorazily novy Cheaney a musim rict, ze vlezt do nich po nerozchozenych RW byl nesmrtelny zazitek. Jako papuce od prvni vteriny, mekoucky, vonavy a superpohodlny. Oproti "country" modelum jsou vyrazne lehci, clovek je na noze pomalu ani necejti.

539abe38d5627d3cbda4d758541f1de0.jpg

858acc2e459b388bd41b261f9d94142a.jpg

388490138db38ec4ce3b28eb229da320.jpg

A nakonec family foto vsech ramovek. Dalsi boty (Sketchers, Aldo atd.) jsem tam uz necpal :). Mam vic bot nez zena. Na chvili si dam voraz :).

9e14de88104f1c391285415ee36ebbbc.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Tak to je husty, KFL Pekna sebranka. Chapu, kdyz si koupis spoustu ruznych paru, ale treba zrovna prostredni dvojice je temer stejna Ale na ramovky paradni sbirka

Odesláno (upraveno)

Tak to je husty, KFL Pekna sebranka. Chapu, kdyz si koupis spoustu ruznych paru, ale treba zrovna prostredni dvojice je temer stejna Ale na ramovky paradni sbirka

Dik. Hele, nejsou stejny. Vlevo jsou Tenterden, country boty, tezky a odolny, na gume, spicka lehce derovana (takovy lehci brogue). Ty vpravo jsou semi-oblekovky, kozena podrazka, tenky a mekky. Navic bez zdobeni, hladka (brousena?) kuze :). Fotka mate :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Dik. Hele, nejsou stejny. Vlevo jsou Tenterden, country boty, tezky a odolny, na gume, spicka lehce derovana (takovy lehci brogue). Ty vpravo jsou semi-oblekovky, kozena podrazka, tenky a mekky. Navic bez zdobeni, hladka (brousena?) kuze :). Fotka mate :).

A jo, uz to vidim. Fotka vazne mate a me zamereni na detail je na urovni nula. Tim padem omluva. Ale fakt peckovni botnik
Odesláno (upraveno)

Jsem se rožněžnil. Voni byly takový hnusný v regále, ale jsou to dachštajny a já měl lyžáky dachštajny, tak jsem si je koupil. A najednou zkrásněly a jsou děsně pohodlný

Romi, ty jsou super. Spolužák měl pětipřeskové Dachštajny, bílé a razící růžové přezky, moc jsem mu je záviděl. Já měl tehdy jen licenční Botas-Caber.

Ale zpět k botům, nádhera.

Upraveno uživatelem marosh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...