ivan_989 Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Nice!no ked su zaujimave ponozky maju aj kratsie gate nieco do seba ale k tym rw ti tusim pasuju lepsie.
Marfael Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Vyloženě ke kruťasům na léto. Ačkoliv mám hodně širokou nohu, tak jsou příjemné, docela i pohodlné, na to, že jsou to vlastně hadráky. Otázkou je co vydrží a té bílé se kapku bojím.
Návštěvník Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Jsem se rožněžnil. Voni byly takový hnusný v regále, ale jsou to dachštajny a já měl lyžáky dachštajny, tak jsem si je koupil. A najednou zkrásněly a jsou děsně pohodlný
Návštěvník Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Já vím, kůže navrch, kůže dole, vibram podrážka
Filip.J Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Ty jo ty jsou dobrý Romane! Takovýhle trochu tmavší bych si rád pořídil, až se mi definitivně rozpadnou Meindly.
Moty Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Já vím, kůže navrch, kůže dole, vibram podrážka A oranžové detaily to jen umocňují, super bota:-)
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 RW už začínají papučovatět f tomhle vedru v nich musí bejt fajn žabinec .... gratuluju
KFL Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Dneska dorazily novy Cheaney a musim rict, ze vlezt do nich po nerozchozenych RW byl nesmrtelny zazitek. Jako papuce od prvni vteriny, mekoucky, vonavy a superpohodlny. Oproti "country" modelum jsou vyrazne lehci, clovek je na noze pomalu ani necejti. A nakonec family foto vsech ramovek. Dalsi boty (Sketchers, Aldo atd.) jsem tam uz necpal . Mam vic bot nez zena. Na chvili si dam voraz . Upraveno 30. května 2016 uživatelem KFL
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Tak to je husty, KFL Pekna sebranka. Chapu, kdyz si koupis spoustu ruznych paru, ale treba zrovna prostredni dvojice je temer stejna Ale na ramovky paradni sbirka
KFL Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Tak to je husty, KFL Pekna sebranka. Chapu, kdyz si koupis spoustu ruznych paru, ale treba zrovna prostredni dvojice je temer stejna Ale na ramovky paradni sbirka Dik. Hele, nejsou stejny. Vlevo jsou Tenterden, country boty, tezky a odolny, na gume, spicka lehce derovana (takovy lehci brogue). Ty vpravo jsou semi-oblekovky, kozena podrazka, tenky a mekky. Navic bez zdobeni, hladka (brousena?) kuze . Fotka mate . Upraveno 30. května 2016 uživatelem KFL
AndyAaron Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Dik. Hele, nejsou stejny. Vlevo jsou Tenterden, country boty, tezky a odolny, na gume, spicka lehce derovana (takovy lehci brogue). Ty vpravo jsou semi-oblekovky, kozena podrazka, tenky a mekky. Navic bez zdobeni, hladka (brousena?) kuze . Fotka mate .A jo, uz to vidim. Fotka vazne mate a me zamereni na detail je na urovni nula. Tim padem omluva. Ale fakt peckovni botnik
KFL Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 f kterejch sekáš trávu ?Crocs nebo gumaky .
Návštěvník YPO Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Crocs nebo gumaky .to je trapný
marosh Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Jsem se rožněžnil. Voni byly takový hnusný v regále, ale jsou to dachštajny a já měl lyžáky dachštajny, tak jsem si je koupil. A najednou zkrásněly a jsou děsně pohodlný Romi, ty jsou super. Spolužák měl pětipřeskové Dachštajny, bílé a razící růžové přezky, moc jsem mu je záviděl. Já měl tehdy jen licenční Botas-Caber.Ale zpět k botům, nádhera. Upraveno 30. května 2016 uživatelem marosh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se