Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Na nohou mám teď zrovna Converse All Star,

Jinak

2x boty Diesel - vycházkové

Adidas Bamba - vycházkové

na delší procházky a nějaký ten sportovnější pohyb tenisky Reebok

St. Oliver - vycházkové kožené

Marks & Spencer - černé kožené, dají se k obleku

Steel Blue - těžké vysoké boty s ocelovou špičkou

A snad něco od Bati bych snad našel taky, teď si už nevzpomínám co v botníku ještě mám, na zimu teď přibudou ještě jedny a budu kupovat nový oblek, tak ještě k němu nějaké lepší botky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejcasteji proflakle Adidas superstar,ktere jsou sirsi,nez vetsiba jinych bot a pro me Thorpovky jsou velmi pohodlne a prizpusobi se moji noze.

Jinak do divadla nejake od Bati a jinak nazouvaky od Nikeu.

Mimochodem,mel by nekdo tip na spolecenske nazouvaky?ty Nike jsou typicke zabky k vode,ale do spolecnosti ne,takze potrebuju nejake spolecenske a vubec nevim jake koupit.

Odkaz ke komentáři

nejcasteji proflakle Adidas superstar,ktere jsou sirsi,nez vetsiba jinych bot a pro me Thorpovky jsou velmi pohodlne a prizpusobi se moji noze.

Jinak do divadla nejake od Bati a jinak nazouvaky od Nikeu.

Mimochodem,mel by nekdo tip na spolecenske nazouvaky?ty Nike jsou typicke zabky k vode,ale do spolecnosti ne,takze potrebuju nejake spolecenske a vubec nevim jake koupit.

post-20800-095999800 1344933894.jpg

Odkaz ke komentáři

Minuly tyden jsem si koupil Salomon XA PRO 3D ULTRA 2 GTX a v patek je poprve zlehka otestoval 20km lehkeho terenu. No jeste dneska se z toho nohy nevzpamatovaly ... dam jim jeste jednu sanci na proslapnuti, jinak jdou pryc.

Podľa kilometráže si pokročilý bežec, no nešiel si na nové Salomony zo začiatku moc hrrr? 20km je už pekná štreka...alebo si predtým s nimi dal nejaké krátke oťukávacie behy? Väčšinou, čo viem, tak si ich pochvaľovali, ale už aj mne sa stalo, že prémiový model (Asics) a nohy boleli...dal som im šancu...ale nič, maximum 10km a bolesť...čakala ich degradácia na chodenie.

Odkaz ke komentáři

Minuly tyden jsem si koupil Salomon XA PRO 3D ULTRA 2 GTX a v patek je poprve zlehka otestoval 20km lehkeho terenu. No jeste dneska se z toho nohy nevzpamatovaly ... dam jim jeste jednu sanci na proslapnuti, jinak jdou pryc.

post-7377-027371300 1344935070.jpg

Tuhle Salomonku jsem zkoušel a není to žádná bačkora, už je trochu tvrdší, takže dvacítka bylo na začátek asi zu viel :smile_anim: Trohu ji prošlápni a bude v pohodě"

Odkaz ke komentáři

Malej testík outdoorových, Salewy co mám nedopadli zrovna nejlépe :worried_anim:

http://www.stream.cz/adost/695478-a-dost-turisticke-boty-drahe-smejdy

Moje osobní zkušenost je ovšem kladná, mám je přes rok, dávám jim pěknýho čouda a zatím velká spokojenost, tak těžko říct, zda-li věřit testům"

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nechci zakládat nové vlákno, tak snad mi poradíte tu. Před pár lety jsem si koupil trekové boty Lowa. Vyhovovaly mi stoprocentně kvalitou zpracování, lehkostí, komfortem chůze, výrobou na Slovensku, ale po těch x letech je s nimi amen. Takže bych chtěl za ně náhradu.

Ideálně zase Lowa, konkrétně model Lowa Renegade II GTX Lo, údajně je i ve výbavě Horské služby. Sice bych nejradši hnědou variantu, ale ta se už nevyrábí, takže černé. Rád si ale poslechnu tipy na něco podobného ve zhruba stejné cenové relaci, spíše levnější bych prosil ;o)

Aby bylo jasno, nejsem dobrodruh, turista, horolezec ani člen Horské služby, ale obyčejný tlustý malý úředník, co chodí většinou z auta do kanclu a zpět a o víkendu občas tlačí po městě kočár. Ano, asi bych se měl spokojit s botkami jiné kategorie, spíše něco do města, ale komfort chůze v Lowách je prostě něco, o co se nehodlám připravit.

Předem díky za jakoukoliv radu a tip.

Odkaz ke komentáři

Jako vycházkové k riflím a do města 2 x baťovky a 2 x Josef Siebel

Bugatti k saku

New balance na trochu toho běhu a kolo

jako trekovky mám české Olang Tuono - všem doporučuji

280x280.jpg

Na procházky a výlety jsem si asi úřed 14 dny koupil Salomon Rue a naprostá spokojenost, dlouho jsem neměl na noze nic pohodlnějšího.

IMG_1182_8.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...