JoyStick Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Toz ja sem teda taky neco dam no. Dyz uz jsme u teho buzneni.Mimochodem kosulu mam venku z kalhot
Hasňa Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) :-) Nicmene sandale se zakrytyma nehtama a triko/kosile ven jsou za me, v obecne rovine, palec hore. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Hasňa
nickolas Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Chce se mi napsat, ze s takhle hnusnyma sandalama je sumafuk co ti leze z gati. Ale asi si to necham pro sebe... Edit: to bylo na Ivana. Tu modrou vec komentovat nedokazu Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem nickolas
ivan_989 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Hasnovi sa lubia a ine ma v tejto chvili nezaujima.
clockyclock Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Chce se mi napsat, ze s takhle hnusnyma sandalama je sumafuk co ti leze z gati.Ale asi si to necham pro sebe...Edit: to bylo na Ivana. Tu modrou vec komentovat nedokazu +1 :D
leebauer Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Toz ja sem teda taky neco dam no. Dyz uz jsme u teho buzneni.Mimochodem kosulu mam venku z kalhot I z kalhotek?
JoyStick Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Kalhotky nosim pres kalhoty. Jako Superman.
efreeti Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Zlatý sibiřivo zlatý crocsy.. Abych přidal svoji trošku do mlýna: já točím i teď v horku: adidas iniki, adidas alphabounce, nike blazer, semišové asos desert boots, conversky, žabky k bazénu...víc mi netřeba, žádné hnusne batovske sandály mi nechybí, fotky sem tu už dával, dnes radši nebudu bo to tu smrdí roastingem
JoyStick Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Já taky,a ještě naruby.Jako pitomec.Tak si na příštím srazu uděláme fotku, já si jí pak nechám zarámovat.
clockyclock Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 tady to zacina byt lepsi jak ve vlakne humor.. Ja jen cekam, az se sibir nasere a koupi Labute s 5cm hrotama
ivan_989 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 , žádné hnusne batovske sandály mi nechybíKeby som napisal ze su to sandale Prada, tak sa z nich vsetci pototo. Vieme jak to tu chodi
leebauer Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Tak si na příštím srazu uděláme fotku, já si jí pak nechám zarámovat. Tak to se těšim.A nesmíme zapomenout na baťovský sandálky a na podkolenky z těch recyklovanejch plastovejch lahví.Možná i něco na hlavu.Možná staniol.Nebo alobal.HaHaHa Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem leebauer
JoyStick Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Mr. Staniol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Keby som napisal ze su to sandale Prada, tak sa z nich vsetci pototo. Vieme jak to tu chodi také niečo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se