Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja ale seika rad :)

A Andy v inv. banking a u tech pravniku jsou obleky dress code asi vsude na svete. Az budu partner ve fondu s 80mio EUR, tak si taky muzu dovolit jeans :-D

Odesláno

Som myslel ze dzinsy su az od 100mio. Hm, nejak to pada ta hranica...

To vis Ital, oni to maj jinak..

Odesláno

A jinak Andy,sqelej výběr.Ať de do háje ta denní šeď!

Barevný kombinace a vzory mají super. Jen škoda, (dle mého) nejsou moc kvalitní a dlouho nevydrží. I fusekle z "blbýho" M&S vydrží víc.

Odesláno

@leebauer - diky

@irma - rekl bych, ze je to kus od kusu. Mel jsem od nich zatim cca 10ks. Prumerne mi vydrzely asi rok (nektere vic, nektere min) ale s tim, ze jsem je poctive tocil. Vyhovuje mi material (pohodlny) a velikost. Jen jedny z tech deseti se jim nejak blbe povedly, takze jsou jakesi uzke na noze. Tak jsem zvedav na tu novou varku. Vyhovuje mi u nich i vyska ponozek - kus nad kotnik, ale ne do puli lytek. Takove ty oblekove ponozky do puli lytek nesnasim, furt se to shrnuje. Asi mam nejaky vypracovany lytko nebo co :D

Odesláno

Ruzovou mam taky, a k ni blede modro-ruzovou kravatu, takova moje osobni vanocni rebelie, ale kratky rukav na kosili je pro me no-go. Prilis mi to pripomina komunisticke kadry s prehazovackou v dederonove kosili s kratkym rukavem, smrdici potem, hnede kravate a tesilovych kalhotech pisici komplexni hodnoceni a nedoporucujici udeleni vyjezdni dolozky do Jugosky.

Odesláno (upraveno)

tak su zde, bukvice :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem clockyclock

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...