Prochy68 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Takhle by to vypadalo jako lépe jo? Možná v 90 letech Nekdo radsi zustane v tech devadesatkach... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Bud v klidu, joggers nosim taky....a zrovna adidas iniki alias i5923 se daji nosit temer k cemukoliv...vzdyt je tady propaguju od chvile co vysly...mozna i k temto dzinum by fungovaly kdyz se sikovne udela pinroll...a navic 90ky jsou zrovna v US v kurzu...i kdyz do CR to prijde treba az rok dva Jj o ?novodobých? devadesátkách vím V předešlém příspěvku jsem měl na mysli české 90 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Jordan ;P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Právě se mi zhroutil svět, jsem bez cool riflotepláků devadesátkově out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Buzna v akciMyslíš? Todle na mě vylezlo na internetech ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Jestli je k tomu i lochneska, tak o tom popřemýšlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Budeš se divit, tohle prodává nějaký cigán, ne kolotočár. Na druhou stranu, když to kolikrát vidím tady, tak už mě nic nepřekvapí ... proti gustu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 tak jsem se včera urazil a převlékl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Co jsou to prosím za jeansy s tím červeným prošitím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 (upraveno) EDIT: Spatny vlakno... Upraveno 22. srpna 2019 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Co jsou to prosím za jeansy s tím červeným prošitím?SoSo (custom made) a doufám, že jsou takové jediné v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Díky, pokusím se nechtít stejné, ale červenou chci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Díky, pokusím se nechtít stejné, ale červenou chci:)Mrkni do vlákna ?Raw denim? mám tam nějaké foto, vypadá to fajn (nečekal jsem to ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Čím ošetřujete dřevěnou část podpatku? Se mi tam udělaly bílé flíčky po stranách. Asi by to chtělo nějaký olej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Brusnej papír a balistol. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Konečně čas školky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 pondelni buzneni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Ultraboosty ve slevě jsou prostě povinnej nákup. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Ultraboosty ve slevě jsou prostě povinnej nákup.Jj taky jsem si jedny musel koupit, ikdyž jsem nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Ultraboosty ve slevě jsou prostě povinnej nákup.Kde? Taky nejaky chci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se