McMac Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března V 9. 1. 2024 v 13:40, chuckie2 napsal: Já s těmi barefooty nevím, mi to příjde, že občas do lesa asi fajn. Ale do města, kanclu atd.. je mnohem lepší něco, co formuje klenbu. Kdo s tím běhá je úplný blázen... Už jsem na dně s tmavě hnědým krémem, kupoval jsem tento od meerminu k botám. Nějaký tip? https://meermin.com/collections/shoe-care/products/cirage-de-luxe-331-light-brown Tan, černého a tmavě hnědého k botům mám ještě poměrně dost.. Na gentlemanstoru maji vosky i kremy vsech barev - tedy za me Saphire a neresil bych to. Tys poslal vosk, me spis sedi kremy na beznou udrzbu, ale to je o preferenci (nebo pro fajnsmekry jedno a pak druhy a pod to jeste kondicioner ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna zháňal som Adidas Samba ale nevedel som odolať dobrej cene tak teraz Palermo ...aj tak mám Talianov rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Na nohou černý Superstáry, ale potřebuju kuci poradit. Potřebuju nějaké černé jednoduché univerzální polobotky k obleku, které vyvětrám max 10x za rok, takže to můžou bejt i lepeňáky. Byl jsem se podívat v OC Chodově u Bati a nic mě tam dizajnem nenadchlo. Když jsem šel domu, tak jsem přes vitrínu viděl u BOSSe pěkný jednoduchý polobotky, ale cenovka byla trochu větší 4-5k. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by jste mě někdo nenasměroval kam se zajít podívat. Cena do 3 litrů, ale jestli má smysl si přihodit, tak bych zvážil víc, ale zase když to vezmu párkrát... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Skoro se bojím zmínit Bandi, ale mám je právě taky tak 5x v roce na noze a cenově vyšly něco mezi 3 a 4. Už přesně nevím Zatím slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna niečo od Clarks ? napr : https://www.clarks.com/en-sk/craft-arlo-lace/26171449-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Jako proč né. Brachá mě teď nasměroval do Daichmana, že tam koupil co se mu líbilo i když věděl že to za rok asi vyhodí, ale s tim do toho jde, takže se klidně mrknu i v levnejch kouskách. Já jsem v tomle úplnej laik páč kvádra nenosim, tak si nechám poradit vod vostřílenejch matadorů. před 1 minutou, AKUC napsal: niečo od Clarks ? napr : https://www.clarks.com/en-sk/craft-arlo-lace/26171449-p Jo přesně něco takovýho, ale potřebu to vidět a vyzkoušet. Na slepejše z netu to nechci vobjednávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 8 minutami, Strocek napsal: Jako proč né. Brachá mě teď nasměroval do Daichmana, že tam koupil co se mu líbilo i když věděl že to za rok asi vyhodí, ale s tim do toho jde, takže se klidně mrknu i v levnejch kouskách. Já jsem v tomle úplnej laik páč kvádra nenosim, tak si nechám poradit vod vostřílenejch matadorů. Jo přesně něco takovýho, ale potřebu to vidět a vyzkoušet. Na slepejše z netu to nechci vobjednávat. skús v obchodoch HUMANIC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Ya mě clarks je fajn volba. Boss je dost přepálený. Bandi prosím ne S trochou štěstí se za tohle dají pořídit asi i rámovky, napadá mě Berwick. Mi se vždy celkem osvědčilo i Ecco a ostatně přímo pod značkou Salamander. Dnes už mám v tomto doma jen rámovky a přestal jsem chodit v obleku úplně Jinak já mám fakt rád meermin. Jakože normálně kvalitou jsou určitě nad Loake, Berwick atd... Je to teda nad limit ale jejich boots už mám 9 let a jsou super, vlastně mé nejoblíbenější boty a to mám jinak Bally, Sergio Rossi, několik Loake, Cheaney a Church. Poměr cena x kvalita je super. https://meermin.com/collections/mens-oxfords/products/101198-black-calf-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Ja si myslím, ze v nějakém vyprodeji se ramovky Loake nebo Barker urcite koupit daji. A vydrží navěky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Jdeš s křížkem po funuse, zrovna skončily dny Marianne Jinak za mě, nešetřil bych, noha se ti nezmění a kvalitní boty ti vydrží do konce života. Zkusil bych se kouknout na slevy v Gentleman Store (Berwick), Outlet Barker v POP airport, výprodej v Anthony's (Loake a jejich vlastní značka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna @Strocek Doteraz som vzdy nakupoval v nakupnych centrach, v obchodoch ako Salamander, Humanic a pod. Mne vacsinou sadli Salamandre. Nosim kvadra podobne casto resp. zriedka a ja by som to videl takto: Obehni tie nakupaky a kup si boty co sa Ti budu pacit a sadnu Ti pohodlne na nohu "na prvu". Aj ked len 5x do roka, ak ich budes mat na nohach ale cely den, to pohodlie podla mna stoji za to . A pri tej zriedkavosti nosenia ich "nezabehnes". A moja skromna skusenost zatial je, ze kvalitne ramovky sice vydrzia vecnost, ale potrebuju nejaky cas aby sa "zabehli" a sadli pohodlne na nohu. Mozno som mal len smolu na tych par kuskov zatial, tak ma prosim opravte ak trepem sprostosti . btw. ramovky = welted? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 11 minutami, ragu napsal: Jinak za mě, nešetřil bych, noha se ti nezmění a kvalitní boty ti vydrží do konce života. Tim tvrzenim bych si nebyl tak jistej. Cloveku casem pada klenba, udela se ti ostruha, atd. a najednou mas na boty trosku jine pozadavky. Ale tim samozrejme nechci nejak zasadne strasit. Ja bych jeste zvazil na co ty boty k obleku maji byt. Je asi rozdil, jestli to je na obehnuti zakazniku - tam bych volil neco hodne pohodlneho, klidne s gumovou podrazkou. Pokud to ma byt naopak na vyuziti na plesovou sezonu, tak tam rozhodne gumovou podrazku ne, clovek by delal cerne cary na parketach. Osobne bych volil klasicke oxfordky, to je nadcasovy strih bot pro pouziti k obleku. Kazdopadne, jak uz tu zaznelo, s ramovkama Barker, Loake apod. rozhodne neudela clovek chybu a daji se v danem budgetu najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna (upraveno) Tak do konce života je trochu nadsázka, ale mam dvoje Loake vic než 10 let, oboje po rekonstrukci a s trochou pece porad super boty. Design samozřejmě nesmrtelnej a to jak k dzinam, tak do obleku. A to jsou Loake taková nižší střední liga. Upraveno 16. dubna uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 2 hodinami, chuckie2 napsal: Jinak já mám fakt rád meermin. Už dávnejšie mám chuť na meerminky. Ako je to s veľkosťou oproti loake? Je to to isté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 6 minutes ago, patrizzio said: Už dávnejšie mám chuť na meerminky. Ako je to s veľkosťou oproti loake? Je to to isté? No u me je to i o tvaru boty. A loake se taky umi lisit. Meermin za me lepsi a to i oproti tem 1880 a tedy jejich nejvyssi rade. A velikost +-sedi. Ale mi se ted stalo u Adidasu, ze jsem si objednal najednou 46 2x a jedny mi byly velke a jedny male ja bych si to u techto drazsich botou zmeril na delku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna https://www.herringshoes.co.uk/loake-factory-seconds-offer Loake zde za 50%, ale už je to dost přebraný. Factory seconds bych se nebál, taky jedny mám a nepoznal bych to na nich. Jen doporučuju ty vyšší řady Made in England, ty jsou vždycky kvalitnější - matroš i zpracování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna (upraveno) Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty . Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl, když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos . Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Každopádně díky za postřehy. Upraveno 16. dubna uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 52 minutami, chuckie2 napsal: No u me je to i o tvaru boty. A loake se taky umi lisit. Meermin za me lepsi a to i oproti tem 1880 a tedy jejich nejvyssi rade. A velikost +-sedi. Ale mi se ted stalo u Adidasu, ze jsem si objednal najednou 46 2x a jedny mi byly velke a jedny male ja bych si to u techto drazsich botou zmeril na delku... Jasne. Mám BUCKINGHAMY kopyto Capital a tie mi sedia perfektne. Skúšané na predajni. Meerminky si kupoval cez eshop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Už dávnejšie mám chuť na meerminky. Ako je to s veľkosťou oproti loake? Je to to isté?Já mám Loake a Barker 6.5 G a Meermin mám 7 Hiro. Takže značení malinko posunuté, ale délka stélky v obou případech myslím skoro identická.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna před 11 hodinami, Strocek napsal: Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty . Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl, když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos . Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Každopádně díky za postřehy. K myslivecky uniforme jedine Iron Rangery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se