ivan_989 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Podľa obrázkov to vypadá ze tie nove boty sa s výzorom uz opotrebovaných predávajú.. https://www.farfetch.com/sk/shopping/men/golden-goose-slide-high-top-sneakers-item-19988236.aspx?storeid=13624 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 3 minutami, ivan_989 napsal: Podľa obrázkov to vypadá ze tie nove boty sa s výzorom uz opotrebovaných predávajú.. https://www.farfetch.com/sk/shopping/men/golden-goose-slide-high-top-sneakers-item-19988236.aspx?storeid=13624 Aha, tak tenhle trend jde mimo mne. Inu, staromilec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Jaaaj tak to potom pardóón, to uz je potom nobl fríkúlin stajl. Tvl otras. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna hele, jako proč si koupím boty 510€, který vypadaj jak jetý číny za 50,-Kčs ok sou italský, ale furt si můžu koupit levnější a věřím i kvalitnější boty třeba z US nebo Japonska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 1 hodinou, Tondaa73 napsal: Aha, tak tenhle trend jde mimo mne. Tiež si nepriplacam za to, že dostanem špinavú/ dotrhanu vec. Hravo to zvládam sam a zadarmo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 2 minutami, ivan_989 napsal: Tiež si nepriplacam za to, že dostanem špinavú/ dotrhanu vec. Hravo to zvládam sam a zadarmo Resp. ak mas rovnake cislo ako ja, mozes tie veci najprv poslat mne, ja ich ponosim par tyzdnov/mesiacov a poslem zdarma spät. Za vytvorenie noseneho efektu nemusis u mna ozaj nic doplacat. Taka kamaratska sluzba.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna troška to tu oživím do správneho smeru timberland a mám aj ponožky neviem či správne .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna A ze fotka je z paluby jachty je jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 17 hodinami, Frantik napsal: No se mnou ne Jestli se ti nelíbí moje boty tvůj problém já jsem s nima v pohodě a svůj názor budu psát jako si piš ty tvůj 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 1 hodinou, Moty napsal: hele, jako proč si koupím boty 510€, který vypadaj jak jetý číny za 50,-Kčs ok sou italský, ale furt si můžu koupit levnější a věřím i kvalitnější boty třeba z US nebo Japonska Však ti v tom nikdo nebrání a klidně sem dej fotku jak mas skvělý kvalitní levnější boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Před hodinou, ivan_989 napsal: Tiež si nepriplacam za to, že dostanem špinavú/ dotrhanu vec. Hravo to zvládam sam a zadarmo Proto se dělají tisíce bot aby si ty miliardy lidi vybrali podle toho co se jim líbí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna (upraveno) před 14 minutami, Humanzero napsal: Však ti v tom nikdo nebrání a klidně sem dej fotku jak mas skvělý kvalitní levnější boty Vůbec se mi nelíbí tvůj konfrontační ton, neustále jen útočíš a uznávaš jen svojí pravdu a my ostatní tu sme debilové co nerozumí keckám. I have spoken! Upraveno 15. srpna uživatelem Moty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Tak to by mě zajímalo komu jsem to naznačil. Docela často píšu že to je můj názor a pokud má někdo jiný tak úplně v pohodě. Ale nikomu jsem nenapsal že jeho boty jsou hnusný. Ten výběr je jen a jen na dotyčném. A pokud budu něco kritizovat přečtu si o tom něco , pokud to nepoužívám a pak je to na věcné diskusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Mam taky pocit, ze niekedy je lepsie prestat sa sparat v detailoch. Nemusis brat vsetko prilis osobne. Pritom ide o blbe boty... A vyraz "hnusny" na oznacenie predmetu vlastnictva inej osoby na fore odznel uz nie raz Ale asi to bolo najcastejsie pri hodinkach Festina a cinskych hommage... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 51 minutami, Humanzero napsal: Jestli se ti nelíbí moje boty tvůj problém já jsem s nima v pohodě a svůj názor budu psát jako si piš ty tvůj Ja nepsal, ze se mi nelíbí. Naopak, jsou super, jako tvůj vytříbený vkus, který tady zde prezentujes 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Velice rád poznám tvůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Ja ho mam na hovno, proto to zde raději neprezentuju 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Na hovno vkus neexistuje. Ani žádný styl, ani trend. Lidi nosí co se jim líbí a co je někdy i pohodlný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna před 8 minutami, Humanzero napsal: Na hovno vkus neexistuje. Ani žádný styl, ani trend. Lidi nosí co se jim líbí a co je někdy i pohodlný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna No se mnou ne Jo, soráč, blbě jsem se díval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se