Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 3 minutami, ivan_989 napsal:

Podľa obrázkov to vypadá ze tie nove boty sa s výzorom uz opotrebovaných predávajú..  

https://www.farfetch.com/sk/shopping/men/golden-goose-slide-high-top-sneakers-item-19988236.aspx?storeid=13624

Aha, tak tenhle trend jde mimo mne.

Inu, staromilec. 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele, jako proč si koupím boty 510€, který vypadaj jak jetý číny za 50,-Kčs

ok sou italský, ale furt si můžu koupit levnější a věřím i kvalitnější boty třeba z US nebo Japonska

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Tondaa73 napsal:

Aha, tak tenhle trend jde mimo mne.

Tiež si nepriplacam za to, že dostanem špinavú/ dotrhanu vec. Hravo to zvládam sam a zadarmo

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, ivan_989 napsal:

Tiež si nepriplacam za to, že dostanem špinavú/ dotrhanu vec. Hravo to zvládam sam a zadarmo

Resp. ak mas rovnake cislo ako ja, mozes tie veci najprv poslat mne, ja ich ponosim par tyzdnov/mesiacov a poslem zdarma spät. Za vytvorenie noseneho efektu nemusis u mna ozaj nic doplacat. Taka kamaratska sluzba....

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Moty napsal:

hele, jako proč si koupím boty 510€, který vypadaj jak jetý číny za 50,-Kčs

ok sou italský, ale furt si můžu koupit levnější a věřím i kvalitnější boty třeba z US nebo Japonska

Však ti v tom nikdo nebrání a klidně sem dej fotku jak mas skvělý kvalitní levnější boty

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ivan_989 napsal:

Proto se dělají tisíce bot aby si ty miliardy lidi vybrali podle toho co se jim líbí. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Humanzero napsal:

Však ti v tom nikdo nebrání a klidně sem dej fotku jak mas skvělý kvalitní levnější boty

Vůbec se mi nelíbí tvůj konfrontační ton, neustále jen útočíš a uznávaš jen svojí pravdu a my ostatní tu sme debilové co nerozumí keckám.

I have spoken!

Upraveno uživatelem Moty
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak to by mě zajímalo komu jsem to naznačil. Docela často píšu že to je můj názor a pokud má někdo jiný tak úplně v pohodě. Ale nikomu jsem nenapsal že jeho boty jsou hnusný. Ten výběr je jen a jen na dotyčném. A pokud budu něco kritizovat přečtu si o tom něco , pokud to nepoužívám a pak je to na věcné diskusi. 

Odkaz ke komentáři

Mam taky pocit, ze niekedy je lepsie prestat sa sparat v detailoch. Nemusis brat vsetko prilis osobne. Pritom ide o blbe boty...
A vyraz "hnusny" na oznacenie predmetu vlastnictva inej osoby na fore odznel uz nie raz 🙂  Ale asi to bolo najcastejsie pri hodinkach Festina a cinskych hommage...

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Humanzero napsal:

Jestli se ti nelíbí moje boty tvůj problém 😁 já jsem s nima v pohodě a svůj názor budu psát jako si piš ty tvůj 

Ja nepsal, ze se mi nelíbí. Naopak, jsou super, jako tvůj vytříbený vkus, který tady zde prezentujes 🙂 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...