Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Humanzero napsal:

Pokud to je ok tak ty boty jsou zbytečně levný. Za mě ručně dělaný boty nemůžou být za tyto peníze. Plus další věci.

Co si představuješ pod pojmem ručně dělané boty? Z toho co píše Jančařík na svém webu je dělají na strojích (ze Svitu) a nejsou šité ručně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to sekaná velkovýroba ale velký podíl ruční práce a tuším i nějaký limit celkového počtu vyrobených bot ve stejné kvalitě. Pokud ty boty vydrží 3,4 roky tak to je mi minimálně dvojnásobný cyklus oproti konfekci. Takže zákazník ti koupi míň bot. Abys vydělal a nedělal charitu, protože z oprav těch bot moc peněz nebude měli by stát dejmetomu 4990. To není extra cena, kdejaký indonéský Nike a spol stojí stejný peníze. Pro cílovou dejme tomu 30+ žádné extra peníze. Dát 2x ročně nějaký slevy 25%. Chytnout na to nový lidi a přicházet s limitkama a jinyma barvama. Stačí tkaničky, prošití a pod.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Humanzero napsal:

Abys vydělal a nedělal charitu, protože z oprav těch bot moc peněz nebude měli by stát dejmetomu 4990. To není extra cena, kdejaký indonéský Nike a spol stojí stejný peníze. Pro cílovou dejme tomu 30+ žádné extra peníze.

Asi žiješ chlapče v jiném matrixu…

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Humanzero napsal:

5tis je hodně?asi žiju v jiném matrixu

Jo, pro většinu lidí dát za boty 5k nepředstavitelný a v reálu i nemožný a hlavně zbytečný

• Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2024 v 1:23, Humanzero napsal:

Jinak příkládam fotky Superstarů těch 15ti letých. Můžeš to tomu amíkovi přeposlat😀 a to jsou v rotaci takže žádné odložené , ale pravidelně nošené.

IMG_0140.jpeg

IMG_0141.jpeg

IMG_0143.jpeg

IMG_0142.jpeg

Tak tady je to asi jasný.

Co je kvalitní je taky drahý!

Boty na první pohled, takové no nic extra, ale neurazí, ale pokud vydrží 15 let - to je tak moc, že si říkám, zda to je pravda.

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, Humanzero napsal:

5tis je hodně?asi žiju v jiném matrixu

Nikdo neda 5 litru za noname tenisky, natoz za tenisky, ktere se jmenujou Jancarik. Muze tam byt rucni prace, kolik chce. To snad chapes, ne.

Upraveno uživatelem Frantik
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Frantik napsal:

Nikdo neda 5 litru za noname tenisky, natoz za tenisky, ktere se jmenujou Jancarik. Muze tam byt rucni prace, kolik chce. To snad chapes, ne.

Kouknul jsem se na toho Jančaříka, ručně dělané tenisky cena kolem 3000 Kč to není špatná cena, problém je jiný...

Když na ně koukám, tak mě na první pohledy ty boty prostě nějak neoslovují. Designově nic zvláštního.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, krakra napsal:

Tak tady je to asi jasný.

Co je kvalitní je taky drahý!

Boty na první pohled, takové no nic extra, ale neurazí, ale pokud vydrží 15 let - to je tak moc, že si říkám, zda to je pravda.

Vše je o tom jak často je nosíš a jak se k nim chováš. Nenosím je denně non stop, nejvíc první 3,4 roky ale nosím je pořád parkrat do měsíce. Když může vydržet kožený pásek 27let a pořád ho pravidelně nosím ?

Odkaz ke komentáři

Já ty Jančaříky mám, protože jsem chtěl celobílý tenisky bez zbytečných značek a píčovin okolo, s nízkou podrážkou, celokožený a úzký, abych to mohl nosit k chinos. Jsou fajn, ale jinak normál lepená teniska, kterou imo člověk dostane skoro všude. Kvalitu kůže asi nedokážu posoudit a zpracování taky ne, na to by se ta bota musela rozebrat a z kůže třeba setřít barva.

Doporučuju podívat se na pár video tohohle člověka, co rozebírá kabelky 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...