Humanzero Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Pokud to je ok tak ty boty jsou zbytečně levný. Za mě ručně dělaný boty nemůžou být za tyto peníze. Plus další věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 před 2 hodinami, Humanzero napsal: Pokud to je ok tak ty boty jsou zbytečně levný. Za mě ručně dělaný boty nemůžou být za tyto peníze. Plus další věci. Co si představuješ pod pojmem ručně dělané boty? Z toho co píše Jančařík na svém webu je dělají na strojích (ze Svitu) a nejsou šité ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Není to sekaná velkovýroba ale velký podíl ruční práce a tuším i nějaký limit celkového počtu vyrobených bot ve stejné kvalitě. Pokud ty boty vydrží 3,4 roky tak to je mi minimálně dvojnásobný cyklus oproti konfekci. Takže zákazník ti koupi míň bot. Abys vydělal a nedělal charitu, protože z oprav těch bot moc peněz nebude měli by stát dejmetomu 4990. To není extra cena, kdejaký indonéský Nike a spol stojí stejný peníze. Pro cílovou dejme tomu 30+ žádné extra peníze. Dát 2x ročně nějaký slevy 25%. Chytnout na to nový lidi a přicházet s limitkama a jinyma barvama. Stačí tkaničky, prošití a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 V 23. 8. 2024 v 12:30, ivan_989 napsal: To je fajn. Mne sa zvyčajne boty bud ľúbia alebo sú mi pohodlné. Ne moc často nájdem boty co su aj aj. Tip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 Problém je, ze za 5 litru si to nikdo nekoupí. Tolik k ekonomické stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2024 před 2 hodinami, Humanzero napsal: Abys vydělal a nedělal charitu, protože z oprav těch bot moc peněz nebude měli by stát dejmetomu 4990. To není extra cena, kdejaký indonéský Nike a spol stojí stejný peníze. Pro cílovou dejme tomu 30+ žádné extra peníze. Asi žiješ chlapče v jiném matrixu… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 10 hodinami, Frantik napsal: Problém je, ze za 5 litru si to nikdo nekoupí. Tolik k ekonomické stránce 5tis je hodně?asi žiju v jiném matrixu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 4 minutami, Humanzero napsal: 5tis je hodně?asi žiju v jiném matrixu Jo, pro většinu lidí dát za boty 5k nepředstavitelný a v reálu i nemožný a hlavně zbytečný 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 V 25. 8. 2024 v 1:23, Humanzero napsal: Jinak příkládam fotky Superstarů těch 15ti letých. Můžeš to tomu amíkovi přeposlat a to jsou v rotaci takže žádné odložené , ale pravidelně nošené. Tak tady je to asi jasný. Co je kvalitní je taky drahý! Boty na první pohled, takové no nic extra, ale neurazí, ale pokud vydrží 15 let - to je tak moc, že si říkám, zda to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 (upraveno) před 58 minutami, Humanzero napsal: 5tis je hodně?asi žiju v jiném matrixu Nikdo neda 5 litru za noname tenisky, natoz za tenisky, ktere se jmenujou Jancarik. Muze tam byt rucni prace, kolik chce. To snad chapes, ne. Upraveno 27. srpna 2024 uživatelem Frantik 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Pak tu nemůžeme dělat boty. Za ty peníze tu dlouho nebudou, bohužel. Neznám je, ale škoda každé firmy, která dává práci našim lidem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 1 hodinou, Frantik napsal: Nikdo neda 5 litru za noname tenisky, natoz za tenisky, ktere se jmenujou Jancarik. Muze tam byt rucni prace, kolik chce. To snad chapes, ne. Kouknul jsem se na toho Jančaříka, ručně dělané tenisky cena kolem 3000 Kč to není špatná cena, problém je jiný... Když na ně koukám, tak mě na první pohledy ty boty prostě nějak neoslovují. Designově nic zvláštního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Jsou to klasika kožený univerzály, abych u nich kupoval souhlas, chce to něco kvůli čemu bych koupil další boty a vracel se tam…něco originálního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Mozna je trochu vyvalet v blate aby dostaly patinu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 4 hodinami, krakra napsal: Tak tady je to asi jasný. Co je kvalitní je taky drahý! Boty na první pohled, takové no nic extra, ale neurazí, ale pokud vydrží 15 let - to je tak moc, že si říkám, zda to je pravda. Vše je o tom jak často je nosíš a jak se k nim chováš. Nenosím je denně non stop, nejvíc první 3,4 roky ale nosím je pořád parkrat do měsíce. Když může vydržet kožený pásek 27let a pořád ho pravidelně nosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Já ty Jančaříky mám, protože jsem chtěl celobílý tenisky bez zbytečných značek a píčovin okolo, s nízkou podrážkou, celokožený a úzký, abych to mohl nosit k chinos. Jsou fajn, ale jinak normál lepená teniska, kterou imo člověk dostane skoro všude. Kvalitu kůže asi nedokážu posoudit a zpracování taky ne, na to by se ta bota musela rozebrat a z kůže třeba setřít barva. Doporučuju podívat se na pár video tohohle člověka, co rozebírá kabelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Pokud ti vydrží aspoň tři roky a jsi spokojen tak ti asi je jedno co ti řekne někdo kdo to bůh ví proč bude rozebírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 Za tu trojku, kterou jsem dal, je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 před 39 minutami, ragu napsal: Doporučuju podívat se na pár video tohohle člověka, co rozebírá kabelky Niektorí rozoberajú takto aj sneakers, celkom fajn na pozretie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2024 8 hours ago, Humanzero said: kdo to bůh ví proč bude rozebírat. len preto, ze na to ludia budu cumet a on bude mat peniaze z predanych reklam. ziadny iny dovod tam nehladaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se