Nestler Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Tenhle tyden jsem si dopral par novejch kousku. Moje prvni digitalky. Mam z nich velkou radost. Sent from my iPhone using Tapatalk
Harwey Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Tak toto je ta prava zostava! Parada gratulujem!
Nestler Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Diky. Tyhle pujdou na ruku. Myslite, ze to vypada hodne blbe na gume z PSII? Az sezenu, budou na tahu. Ten mi k nim pasuje nejvic. Sent from my iPhone using Tapatalk
Harwey Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Origos boli tusim na ciernom remeni, ale k digi aj mne pasuje viac tah.
Nestler Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Jj, mas pravdu. Ty cerne remeny co jsou na te prvni fotce by mely byt puvodni, ale ta kuze mi k tomu nejak nejde.
colommbo Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Za mě osobně nejlíp guma, v horším případě tah, kůže (a to ji müluju...) mi u tohoto typu hodinek přijde trochu "přes závit"...
siwi Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Obdivuhodná sbírka a ještě obdivuhodnější je skutečnost, že se ti takový nákup povedl. Gratuluji.
Nestler Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Diky, poskladal jsem to ze dvou ruznych zdroju, ale hlavne musim podekovat jednomu mistnimu clenovi. On uz vi:-)
Nestler Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Tesi mne, ze vsechny kousky jsou fakt v moc peknem stavu.
Hardslimer Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Co si pamatuji, tak na antik-primu se prodavaly pouzdra a sehnat streva z ruskych Elektronika 5 se taky da.Ale az komplet teprve dava tu tresinku na dort.Gratuluji. Pekne! ;-)
Nestler Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 To jsme si nerozumeli:-). Ja myslel, ze ne vsechny kousky jsem poridil od jednoho cloveka, ale nejsou to skladacky, tedy alespon doufam.
Honza.manta Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Ty původně moje jsou stopro původní(dokonce jsou na dýnkcích ještě nálepky s cenou). Skládačky sice nejdou poznat, ale jde o pocit.
prim-ky Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Bohužel ani cenovka na dýnku neznamená,že nejsou složené.Musí se jen věřit původnímu majiteli.
Marcus Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 eleganty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 jeden traktorík vrátený znovu do života Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza Č. Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 jeden traktorík vrátený znovu do životaTraktory jsou stejně nejhezčí! Jak vypadaly před vracenim do života? Sent from my iPhone using Tapatalk
Honza Č. Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Primky na cestě po Japonsku, zde v Shinkanzenu a s Mt. Fuji v pozadí :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
hirsch Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 jeden traktorík vrátený znovu do života krásná patina!
Sonny919 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Traktory jsou stejně nejhezčí! Jak vypadaly před vracenim do života? Sent from my iPhone using Tapatalksúhlasím O čistenie ciferníka som sa radšej ani nepokúšal, pri traktoroch s tým nemám dobré skúsenosti, ale vyčistil som ich od klasického bordelu, oživil strojček, púzdro vymenil za lepšie a dal nové sklo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 krásná patina!Tieto hodinky mali ísť ďalej do sveta, ale práve kvôli tej patine som sa rozhodol si ich ponechať
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se