Sonny919 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2017 Máš ích v slušnom stave.Moje šedé IMG_20170821_181418_AO_HDR.jpgDík Tvoje sú tiež veľmi pekné a to zátišie navodzuje atmosféru doby.
orlando1 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Taky mám jedny ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borisslos Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Zátiší dnes ve veřejné budově. Vteřinovka ale zrovna zakrývá M, tak snad to nebude Parexo? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Určitě to bude původní, přítelce jsem pořídil do nového bytu tyhle krásný a taky jsou origo, i s původní krabicí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Elegant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Ale ty jsou fakt moc parádní - kde to bereš, člověče...?
Jeronimo Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Díky. Dnes jsem se tu někde začetl do diskuze na téma incablok, rovné a křivé brusy, tak sem musel vytáhnout z šuplíku jedny cal.66 rovný brus, zároveň mi došel tamper na kafe, venku svítí sluníčko, tak jsem neodolal a udělal pár cvaků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Díky, také se mi ten tamper moc líbí. Vyzkouším ho až dnes odpoledne.
Marcus Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Díky. Dnes jsem se tu někde začetl do diskuze na téma incablok, rovné a křivé brusy, tak sem musel vytáhnout z šuplíku jedny cal.66 rovný brus, zároveň mi došel tamper na kafe, venku svítí sluníčko, tak jsem neodolal a udělal pár cvaků.Krásné fotky jako vždy, ten řemen z nich dělá luxusní oblekovky. A tamper už plánuju delší dobu, zatím to mastím s tím, co je po ruce Ale kdo z vás má limitku agroigen rouge? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Oprášil jsem je v kanclu a vzal na vzduch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dadasmid Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Jedna z léčení nových přírůstků. Doplněný šroubek uchycení stroje, retuš oloupané minutové a hodinové ručky a už zase dělají parádu.
Daftra Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Hmm,šikovnej.Možná by se šikla fotka i druhé strany hodinek,co? :-)
jožko Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 To vicomt, ponúkam pozlátka za chromované. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dadasmid Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Hmm,šikovnej.Možná by se šikla fotka i druhé strany hodinek,co? :-)Tak jedna před a jedna po
hirsch Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Nedělní dýmka s Orlíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se