Jeronimo Odesláno 31. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2018 ... a kedy ?pojdu do sveta?? Už brzy. Hypotéka klepe na dveře.. Přece až se budou probírat šuplíky.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 K vyroci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Modrých Primek nebude nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkus Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Krasavec, ten řemen je noví nebo dobře vyčištěný? Osobně se mi tyto starší ocel tahy nelíbí ale na tomto kousku vůbec nevypadá zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 ...jako hodinky a chlast, to by vám šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Krasavec, ten řemen je noví nebo dobře vyčištěný? Osobně se mi tyto starší ocel tahy nelíbí ale na tomto kousku vůbec nevypadá zleJe to starý dobrý KOVOTEX Trenčín n.p. který je v původní úpravě celo lesk. Já jsem mu dal lehký saténový brus aby tah korespondoval s horní broušenou stranou pouzdra. Takhle dostanou hodinky uplně jiný nádech.... jako že to působí méně lacině. ...jako hodinky a chlast, to by vám šlo.Jak říkám, hodinky a chlast k sobě neodmyslitelně patří. ... Další modrá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 odbahňujeme, nic pro slabé povahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Je to starý dobrý KOVOTEX Trenčín n.p. který je v původní úpravě celo lesk. Já jsem mu dal lehký saténový brus aby tah korespondoval s horní broušenou stranou pouzdra. Takhle dostanou hodinky uplně jiný nádech.... jako že to působí méně lacině. Jak říkám, hodinky a chlast k sobě neodmyslitelně patří. ... Další modrá....Chlast, na hubu mast a časová past. Když to pivko zrovna táhne, čas letí a člověk by už měl vyrazit k baráku, to se pak na hodinky dívá dost často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 .... a zase modrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Diplomat a Lorch lathe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 .... a zase modrá. pěkná modrá, ale černá je magicky sametová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Diplomat a Lorch lathe Krásné hodinky, krásný stroj. pěkná modrá, ale černá je magicky sametová. Igeny se nikdy neokoukají, jen se mi nechce fotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haak78 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Ahoj, pro lepší komunikaci a spíše zábavu, možná trochu toho chlubení jsem na FB založit skupinu České hodinky PRIM. Všichni jste srdečně zváni. :-)https://www.facebook.com/groups/288292061780592/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 (upraveno) Ja nemam FB. Proc si to vytvoril?Vzyt na Chronomagu je fajn. Upraveno 12. října 2018 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Haak78: Jo, tak se tam dobře bavte, chlubte a užívejte si to. Podobně jako kolega účet na FB nemám a nikdy mít nebudu a asi nejsme sami. Na druhou stranu sociální sítě jsou přeplněné, takže není tvému kroku divu. A jen tak mimochodem, mohl by ses tam zeptat na ty dvoje Primsporty po dědovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Ahoj, pro lepší komunikaci a spíše zábavu, možná trochu toho chlubení jsem na FB založit skupinu České hodinky PRIM. Všichni jste srdečně zváni. :-)https://www.facebook.com/groups/288292061780592/ Mně to úplně stačí tady. FB mi přijde zbytečné, když to funguje tady, Jen se bude komunita tříštit. Za mne ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 FB nemám a nebudu mít. Tady a dýmka.net mi stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Nejhezčí primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Čo si vykradol hodinára? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Pěkné ale patery stejné hodinky už naznačuje tu nemoc co se o ní tady nemluví.Tyky potřebuju nutně nějaké primky jdu na aukro.;-);-);-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se