Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že za A měl následovat otazník (já bych před něj dal ještě tři tečky) a byla to reakce na předchozí Jeronimovo čekací zprávu. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jedna z mých nejoblíbenějších variant provedení ciferníku a že jich je. :)

Dnes si to myslím taky, ale docela dlouho mi trvalo, než jsem je pro sebe "objevil".

Zůstávaly nenápadně skryté ve stínu slavnějších primek. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

:) Moc hezké

Také něco přidám..

Ty jsou nádherné. Jednou bych takové chtěl pořídit klukovi. Ale zatím holduje digitálkám a hlavně by je během měsíce asi docela zrychtoval. To by byla škoda. 

Odesláno

Mám dojem, že jsem takové dostal v první třídě. Moc jsem je nenosil. Rozebral jsem je a pak letěly. :D V podstatě to mám takhle nastavené s Primkami dodnes. 

Odesláno

:) Moc hezké

Také něco přidám..

Ty jsou parádní. Hned mě teda napadlo, že jsem taky něco podobnýho měl a skutečně v šuplíku byly. Předpokládám, že to je variace na daný téma.

Pokud se dobře pamatuju, tak jsem je poměrně unosil. Taky si ovšem vzpomínám, že mi otec na později slíbil Sporty, na což se následně vykašlal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jasně, že je to variace. Co bych za to dal, dostat se ke svým prvním hodinkám. Ještě mám doma vývozní model SIRUS s modrým sunburst číselníkem. Jen nemám čas fotit. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...