wizard-ov Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Tvl synci, vy to fasujete? By jste z fleku mohli hrát ve Vraždy v Midsomeru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Mastnu čapku sice nemam, ale jinak se taky hlasim ke stejnemu ustavu. Du na jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Nemusí přece bejt mastná, hlavní je, že je! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Tvl je jfakt demence. Ale co už, vesta je základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Dobře vy! Bekovka is back. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Výlet do civilizace. Fajne to tu máte synci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 V Pegasu kdysi byla soutez, stul s nejvetsim poctem vypitych piv vyhral soudek jejich piva. Vyhrali jsme asi hodinu pred ukocenim souteze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Na tohle fórum totiž nechodí zadní nýmandi, že ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 (upraveno) Jinak tedy povedený, brněnský chronomusicmejdan. Upraveno 15. dubna 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 hmmm, slušnej oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 (upraveno) Nový přírůstek, pochopitelně inhaus. Stejná značka, stejný komfort 21. století - solár natahuje a GPS seřizuje, jen trochu více dress a bling. Jsou větší, než jsem čekal. Taky díky Zekonovi za zkrácení náramku. Prostě jak se říká, Japonec nakonec. Upraveno 11. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Nemusi lejt, staci, kdyz kape. Hura, tak aspon neco Ale jako jo, libej se mi. A integrovany tahy muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 (upraveno) ?Děkuji ti, náčelníku, že ses mě zastal.? Jinak jsou dost mohutné, váhově asi jako Ingy. Líbí se mi už dlouho, ale až teprve teď Wizardovi selhaly nervy a střelil mi je. Upraveno 11. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Dobre kombo, jedny kostelove, druhe do rubani. Fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Na můj vkus vypadá to pouzdro robustně až příliš. Ale ten náramek je fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 ...děláš mi radost, Hasňo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Dobre kombo, jedny kostelove, druhe do rubani. Fajne Tak tak. Začal jsem projekt nových pracovních výzev tak, že jsem si koupil hodinky. No, nevím, asi se to dělá jinak. Na můj vkus vypadá to pouzdro robustně až příliš. Ale ten náramek je fakt super.Však nám taky mohutného.. zápěstí. Ingy na kovu, nebo Doxy 5000 jsem taky absorboval celkem přirozeně. Ono to nakonec nějak půjde. ...děláš mi radost, Hasňo!Jsem si říkal, že ke podpoříš. Příští chronopivo je dotáhnu. Dneska mi to bohužel nevyšlo. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Občas se mi po nich trochu zasteskne, to jo. Co mi nechybí je ta velká placka. A trochu dotaženější (z hedliska zpracování) tah. Třeba ke mně časem zase dojdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Mikroregulace by se hodila, o tom žádná. Ale tu neměli ani Ingy za patnáctinásobek. Které byly navíc větší. Zatím jsem spokojený parchant. Prý jsi je koupil někde za kanálem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 Jo, sem se tou dobou ještě nevozily. A možná se sem nevozí dodnes, na pultu jsem zatím vždycky viděl jen tu bikolorní variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se