Hasňa Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2017 Wizarde, kup si Milgy, když jsi ten Strummeister. A to už jich budeš mít jako že moc. A šup, Citizeny na Morávku. Nebudou daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 A zatím v Norsku.....Tak si jedu že sushi baru, dal jsem si pauzu v balení, okýnka dole, slunce svítí, Mercedes přede, Druhá Tráva hraje, pohoda jazz, nebo spíše pohoda rock-folk. Ale nějak jsem se zakašlal a potřeboval jsem si odflusnout. V protisměru auta, vsechna okna dole, tak že to suverénně hodím na druhou stranu. Jenže jsem lehce přecenil své schopnosti, už přece jen nejsem takový sniper, jak jsem býval, a flustnul jsem si čtvrt kila na vnitřní stranu spolujezdcových dveří. A pak jsem dostal záchvat smíchu. No hotový pavilón číslo 5. Zlatá kůže, z veluru by se to sundávalo hůře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Kurňa to je dobrej příběh. Ještě žes nikoho nezabil. Já si v autě odplivl už několikrát na sklo. Pitomá klima, člověk neví že je okno nahoře. Zvlášť když jedeš z myčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Na vojne jsme plivali zezadu z Land Roveru. Kdyz jel dostatecne rychle a kdyz jsme vychytali techniku, tak se to metr/dva za autem zastavilo a zmenilo smer zpet k autu. Nejlepsi pokusy vlitly az zpet dovnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Hasno, tak to je bozi historka. To si do pametihodnosti zaslouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Na vojne jsme plivali zezadu z Land Roveru. Kdyz jel dostatecne rychle a kdyz jsme vychytali techniku, tak se to metr/dva za autem zastavilo a zmenilo smer zpet k autu. Nejlepsi pokusy vlitly az zpet dovnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2017 (upraveno) Trocha zeleniny vždycky prospěje. Tetrasolarcanabinol a pohoda jazz. Nechci se opakovat, ale Česko, to je prostě pohoda. A jazz. Upraveno 14. července 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 Jj. Vsude dobre, doma nejlip ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Good morning Norway.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Traffic jam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2017 Chronoelita na Davidovi Stypkovi ve Frýdku. Plošňák rulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 Good morning Norway.. krasne fotky, diky pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Jedu se nabíjet, ale to cestování v Norsku vyžaduje trpělivost. 400 km za bezmála 7 hodin. Ale jinak pohoda. Pátek, mejdan, grilované prase, vystoupení s kapelou. Utrpení slaměného vdovce. K tomu v autě velké kafe a dobrý bigbít a w-end může začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Kura fajne plany jak cyp..Zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Uf, bylo to náročné, ale přežil jsem. A navíc celý víkend zcela bez hodinek. Doufám, že to není na ban. Ovšem místní vinná kultura, ta už na ban je určitě. :-) A i přes přes standard školních radovánek to španělské slunce stojí 130 NOK za litr. Tahle země není pro bonvivány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Tak ono ani cíga za 90-100 NOKů nejsou pro silné kuřáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Víno vypadá strašlivě, nicméně do bravka bych se pustil hned ! ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Vidíš, zdání někdy klame. To víno byla dobrá, španělská, necukrovaná, prostá, ale upřímná stolní šťávička plná slunce a dobré nálady, i když z krabice a plastu, a bravek byl nic moc, u kosti nedopečený. Jak říkám, appearances can be deceiving. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 No, co se objížděk týče, tohle zůstane dlouho nepřekonaný rekord. Jedem s kapelou zkoušet na chatu (Dagalifjell park). Původní plán 5 hodin jizdy i s pauzou na kafe a asi 200 kiláků. Konečná realita 11 hodin a 532 kiláků. Sněhová vánice, 3 možné cesty, přes hory, jedna zavalená kamením a zavřená, jedna sněhem a zavřená a na poslední, nejdelší, zlomený kamión, objezd přes hory doly černý les, pak 100 kiláků po úplně sklince v průměru tak třicítkou. Byl to litý boj, ale jsem v posteli. Jako, nespěchal jsem, bral jsem to jako výlet, poslední hodiny už bylo jasno a nefoukalo, krásná zimní noc na horách, hvězdy masakr, takže vlastně pohoda. Jenom člověk nesměl zkoušet brzdit, bo to neprojevilo ani byť jen snahu zpomalit.To vše pochopitelně bez hodinek na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 dobrý adrenalin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se