Irwinek Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 23 minutami, geometr napsal: Hmm, tak na ty bych asi taky potřeboval skleničku, nebo spíš lahev burčáku a ten nepiju, takže ... jsou strašný. No, uznávám, že burčák byl lepší, ale jinak do toho Mikulova tak nějak sedí
martar Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 (upraveno) A čistě technicky - indexy 1,2,4,5,7,8,10 a 11 nejsou na správných místech, pokud teda hodiny nejsou nějak geniálně zpřevodované (což nejsou). Vítězství formy nad funkcí. Kdyby ta forma aspoň to znásilnění funkce mohla ospravedlnit.... Ospravedlnit tady lze jen Irwinka - tím jeho kelímkem burčáku. Zejměna jestli ten den nebyl prvním Edit: Btw. je tu někde sekce s mechanickými věžními hodinami a hodinami na fasádách? Nějak si nevybavuji, že bych ji tu viděl. Nedávno jsem třeba koukal na hodiny na kostele Nejsvětějšího srdce... bylo by to asi pro dost lidí zajímavé téma. Upraveno 1. listopadu 2020 uživatelem martar
Irwinek Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 před 2 hodinami, martar napsal: A čistě technicky - indexy 1,2,4,5,7,8,10 a 11 nejsou na správných místech, pokud teda hodiny nejsou nějak geniálně zpřevodované (což nejsou). Vítězství formy nad funkcí. Kdyby ta forma aspoň to znásilnění funkce mohla ospravedlnit.... Ospravedlnit tady lze jen Irwinka - tím jeho kelímkem burčáku. Zejměna jestli ten den nebyl prvním Edit: Btw. je tu někde sekce s mechanickými věžními hodinami a hodinami na fasádách? Nějak si nevybavuji, že bych ji tu viděl. Nedávno jsem třeba koukal na hodiny na kostele Nejsvětějšího srdce... bylo by to asi pro dost lidí zajímavé téma. No, podle času to byl ten první, pak cvak cvak manželčiným mobilem a hurá pro sýry a pak do Lednice Jo, prolézal jsem i starší témata a nic nenašel , tak jsem to přiflákl sem, a hned jsem dostal vynadáno, ale v " Co jste kde viděli " jsou jen hodinky. Jsou spousty krásných nebo zajímavých hodin, samostatné téma by si zasloužily
Wanderer Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Věžní hodiny jsou tady: A Irwinek v tom tady dělá bordel a ještě navíc s takovejma hnusnejma hodinama. To rozdělení indexů je fakt na zvracení.
Irwinek Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Zajímavé je, že jsou z Tvého bydliště
orol Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Odesláno 15. února 2021 A už to bude jenom lepší ... ? Slunce dosáhlo svého největšího zpoždění a od teď bude světla přibývat ne jenom v podvečer, ale i ráno
Americkej Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2021 Dnešní úlovek na mý oblíbený trase. Jinej by začal polosem, tenhle měl odvahu!
Tomas8 Odesláno 18. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2021 Taky přidám jednu fotku slunečních hodin od Urbana
Wanderer Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2022 Některé kousky jsou fakt zajímavé. https://eu.zonerama.com/idkis/Album/8085011?fbclid=IwAR1n6raMZvP_tpJgxsZ_VmPyauvrzpKHrAhaEn8-dsXA5VbJlTZIbNOaEOI
vaba Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Odesláno 6. května 2023 https://www.thingiverse.com/thing:1068443 Kdo zkusí?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se