Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 23 minutami, geometr napsal:

Hmm, tak na ty bych asi taky potřeboval skleničku, nebo spíš lahev burčáku a ten nepiju, takže ... jsou strašný.

No, uznávám, že burčák byl lepší, ale jinak do toho Mikulova tak nějak sedí 😄

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

A čistě technicky - indexy 1,2,4,5,7,8,10 a 11 nejsou na správných místech, pokud teda hodiny nejsou nějak geniálně zpřevodované (což nejsou). Vítězství formy nad funkcí. Kdyby ta forma aspoň to znásilnění funkce mohla ospravedlnit.... 

Ospravedlnit tady lze jen Irwinka - tím jeho kelímkem burčáku. Zejměna jestli ten den nebyl prvním :D

Edit:

Btw. je tu někde sekce s mechanickými věžními hodinami a hodinami na fasádách? Nějak si nevybavuji, že bych ji tu viděl. Nedávno jsem třeba koukal na hodiny  na kostele Nejsvětějšího srdce... bylo by to asi pro dost lidí zajímavé téma.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
před 2 hodinami, martar napsal:

A čistě technicky - indexy 1,2,4,5,7,8,10 a 11 nejsou na správných místech, pokud teda hodiny nejsou nějak geniálně zpřevodované (což nejsou). Vítězství formy nad funkcí. Kdyby ta forma aspoň to znásilnění funkce mohla ospravedlnit.... 

Ospravedlnit tady lze jen Irwinka - tím jeho kelímkem burčáku. Zejměna jestli ten den nebyl prvním :D

Edit:

Btw. je tu někde sekce s mechanickými věžními hodinami a hodinami na fasádách? Nějak si nevybavuji, že bych ji tu viděl. Nedávno jsem třeba koukal na hodiny  na kostele Nejsvětějšího srdce... bylo by to asi pro dost lidí zajímavé téma.

No, podle času to byl ten první, pak cvak cvak manželčiným  mobilem a hurá pro sýry a pak do Lednice 😄

Jo, prolézal jsem i starší témata a nic nenašel , tak jsem to přiflákl sem, a hned jsem dostal vynadáno, ale v " Co jste kde viděli " jsou jen hodinky. Jsou spousty krásných nebo zajímavých hodin, samostatné téma by si zasloužily 😄

Odesláno

Věžní hodiny jsou tady:

A Irwinek v tom tady dělá bordel a ještě navíc s takovejma hnusnejma hodinama. To rozdělení indexů je fakt na zvracení. 🤮

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

A už to bude jenom lepší ...

?

Slunce dosáhlo svého největšího zpoždění a od teď bude světla přibývat ne jenom v podvečer, ale i ráno ;)

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...