jovani Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 v pondellok narychlo objednane, dnes doma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Jovani, máš to hezky naaranžované! Mně čokolády od Bonnat velice vyhovují. Kolega z práce, také milovník dobré čokolády, zas ujíždí na výrobcích od Francois Pralus. Každopádně bychom si vybrali oba dva. Mimochodem, dám tip na relativně slušnou a dostupnou mléčnou čokoládu, která se vyrábí pro Billu v Německu. Obal sice nevypadá nijak extra, ale obsah docela potěší. Cenově vychází necelých 50 Kč. Složení: přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, sušená smetana, sušené odstředěné mléko, výtažek z Bourbon vanilky. Obsah kakaové sušiny nejméně 32 %, mléčné sušiny 26 %. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Ta SCHO-KA-KOLA je hodne v pohode.Vcera vecer jsem celou krabicku snedl. .Snad to bude cajk :D13702298_907811069342037_380334379_o.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Mám na cestě matchu od Jordis, tak jsem zvědavý. A neodolal jsem s tou wehrmacht čokoládou, vzal obě varianty, tak snad nezklame .Luftwaffe cervena je fakt dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 teď tohle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 do konca "září" mam snad pokoj ... No to si delas srandu tak tomu rikam dobra naloz to mas prodejnu s cokoladou nebo to zvladnes sam :-) a to ja si rikam ze sni hodne cokolady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 stiham v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Po kudlách, chlastu, salámech a samozřejmě hodinkách, teď už i čokoláda. Jsem zvědav, v čem dalším mě tohle zpropadený fórum bude mít na svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 ...Jsem zvědav, v čem dalším... Už máš na sobě tu správnou košili a ty správné jeansy? Chodíš ve správných botách a ponožkách? Posloucháš to správné rádio přes správné špunty do uší? Pokud ne, ještě máš šanci se poučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Hmmm, díky voe, tomu řikam optimistický výhled Na boty už sem koukal no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Po kudlách, chlastu, salámech a samozřejmě hodinkách, teď už i čokoláda. Jsem zvědav, v čem dalším mě tohle zpropadený fórum bude mít na svědomí Tak to jsi na tom stejně jako já :0D taky jsem po vstupu začal skoumat jiné vody Jinak ujíždím na Belgických pralinkách ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Nj, je to peklo. Sem s tim, jaký pralinky? Taky můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Pralinky doma taky jíme. Dneska jsem načal tyto, nevim zda jsou dobry nebo ne, ale snist se to dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 (upraveno) Nj, je to peklo. Sem s tim, jaký pralinky? Taky můžu Já vždy zaběhnu do Leonidas nebo co to tu vlastne teď máme a zakoupím si mix několika druhů raději po 3kusech, jelikož mi to záhadně vždy mizí tak že Ti ani neřeknu co to přesně je ... Ale až zas půjdu na nákup tak nafotím a zjistím konkrétní názvy Upraveno 12. října 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Super, budu rád Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Vím že je to jenom diskontní prefabrikát, ale stejně mě dneska drahá polovička mile překvapila s touhle příjemně vonící malinofkou z Lidlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 A do pr, že já se začal nudit a vlezl sem No nic, aspoň vím, co budu letos dávat jako dárky některým zákazníkům a to mě zase těší Ta sch-ka-kola vypadá totiž fakt dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2016 Jsem nadprůměrný uživatel, ale žádný znalec, takže fajnšmekry asi neoslním, ale poslední dobou ujíždím na téhle kombinaci chutí od Lindtu...skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Taky nejsem znalec ale i tak uz víc jak 30 let žeru Nutelu polívkovou lžící. Domů kupujeme zásadně jen kýble o objemu 3 a nebo 5 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Poprosím místní znalce o radu,mám rád kombinaci čokolády a máty,měl by někdo nějaký doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se