Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jeste bych bral elektronickou verzi kalendare... kazdej tyden bych si nastavil novy pozadi v compu a bylo by to naprosto dokonale! ;)

To je panečku nápad ! 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Baker psal, že se vyskytl problém s kvalitou papíru a muselo se přetiskovat, proto to zpoždění. Zítra by to měla tiskárna začít rozesílat.Mějte prosím trpělivost. Díky moc :)

Odesláno

Je to tak, info z tiskárny ... špatná šarže papíru, výsledek nebyl dobrý ... tisklo se to znovu.

Dnes nebo zítra se bude rozesílat, jde to jako doporučené psaní, mějte na paměti, že ČP nestíhá před vánocemi, pokud do konce týdne nebudete mít kalendář ani oznámení o zásilce, pošlete mi SZ, měl bych mít po odeslání všechna podací čísla u sebe.

Jinak mám kalendář na stole a vypadá skvěle ;)

Odesláno

Je to tak, info z tiskárny ... špatná šarže papíru, výsledek nebyl dobrý ... tisklo se to znovu.

Dnes nebo zítra se bude rozesílat, jde to jako doporučené psaní, mějte na paměti, že ČP nestíhá před vánocemi, pokud do konce týdne nebudete mít kalendář ani oznámení o zásilce, pošlete mi SZ, měl bych mít po odeslání všechna podací čísla u sebe.

Jinak mám kalendář na stole a vypadá skvěle ;)

Mě dorazil dnes , práce hezká ale 8 stran poškrábaných a to jako že hodně ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Akorat dorazil, je bozi! Dekuji chlapi.

Odesláno

Mě dorazil dnes , práce hezká ale 8 stran poškrábaných a to jako že hodně ...

Pošli mi SZ s adresou, to vyřešíme, zřejmě chyba v knihárně. Nechal jsem dělat pár kusů navíc

Odesláno

Děkuji za kalendář :-) Už mám vánoční náladu

Odesláno

Díky za práci kterou jsi s tím měl, paráda jako vždy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...