little_w Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Jeste bych bral elektronickou verzi kalendare... kazdej tyden bych si nastavil novy pozadi v compu a bylo by to naprosto dokonale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Jeste bych bral elektronickou verzi kalendare... kazdej tyden bych si nastavil novy pozadi v compu a bylo by to naprosto dokonale! To je panečku nápad ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Kurde, úplně jsem to minul. Právě jsem poslal peníze, snad ještě není pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 ahoj, lze si ještě objednat 4 ks nebo už jsem mimo? Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Jen malý dotaz - už se kalendář rozesílá? Zatím balíček nedorazil, stále čekám, tak se raději ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Psalo se nekde, ze se to posila 12.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Baker psal, že se vyskytl problém s kvalitou papíru a muselo se přetiskovat, proto to zpoždění. Zítra by to měla tiskárna začít rozesílat.Mějte prosím trpělivost. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Je to tak, info z tiskárny ... špatná šarže papíru, výsledek nebyl dobrý ... tisklo se to znovu. Dnes nebo zítra se bude rozesílat, jde to jako doporučené psaní, mějte na paměti, že ČP nestíhá před vánocemi, pokud do konce týdne nebudete mít kalendář ani oznámení o zásilce, pošlete mi SZ, měl bych mít po odeslání všechna podací čísla u sebe. Jinak mám kalendář na stole a vypadá skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Kalendáře už jsou doma a jako každý rok super práce. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Je to tak, info z tiskárny ... špatná šarže papíru, výsledek nebyl dobrý ... tisklo se to znovu. Dnes nebo zítra se bude rozesílat, jde to jako doporučené psaní, mějte na paměti, že ČP nestíhá před vánocemi, pokud do konce týdne nebudete mít kalendář ani oznámení o zásilce, pošlete mi SZ, měl bych mít po odeslání všechna podací čísla u sebe. Jinak mám kalendář na stole a vypadá skvěle Mě dorazil dnes , práce hezká ale 8 stran poškrábaných a to jako že hodně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Taky už dorazil, výsledek je moc hezký. Děkuji všem co se na něm nějak podíleli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Akorat dorazil, je bozi! Dekuji chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Mě dorazil dnes , práce hezká ale 8 stran poškrábaných a to jako že hodně ... tak se mrkni, kdo má toho 30.11. svátek a bude ti to jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Právě ho pošťačka doručila, moc se mi líbí a DĚKUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Mě dorazil dnes , práce hezká ale 8 stran poškrábaných a to jako že hodně ... Pošli mi SZ s adresou, to vyřešíme, zřejmě chyba v knihárně. Nechal jsem dělat pár kusů navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Taky jsem ho právě převzal od poštovní doručovatelky. Je super, díky moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Právě mi taky přistál na stole, takže na příští rok jsem připraven. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Děkuji za kalendář :-) Už mám vánoční náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Chlapi nemáte někdo jeden navíc? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Díky za práci kterou jsi s tím měl, paráda jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se