Chronoland Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Divne, mam doma dvoje pilotky a pro oboje byl puvodni reminek plateny. Navic to byly hodinky, ktere piloty za 2. svetove fakt nosili;) B-Uhr nosili podle me tzv. navigatori, od toho take jejich cely nazev - Beobachtungsuhr. Takze to jsou spis navigatorky ci pozorovatelky, nez pilotky velmi trefne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 16. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Proboha...neberte nám iluze. A není možný, že si je občas pilot s navigátorem vyměnili? A co když byl pilot i navigátorem? Nebo byl v letadle sám. Já se z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Proboha...neberte nám iluze. A není možný, že si je občas pilot s navigátorem vyměnili? A co když byl pilot i navigátorem? Nebo byl v letadle sám. Já se z toho Staci si precist tento clanek: http://www.chronomag.cz/clanek/2005-12-15/...wafe-i-dne.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Jeste rekni, ze nemam pravdu Máš pravdu... Ale dneska se tomuhle typu hodinek prostě říká takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Pánové poraďte prosím adeptovi... Steinhart nebo Archimede? Fakta, pocity atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Když se budem bavit o standardních modelech tak jsem jednoznačně pro Steinhart, jakkoli je to svým způsobem bizarní značka. Automat se mě v pilotkách nelíbí, Archimedy maj taky tu IMHO hnusnou datumovku a rozdíl je ve velikosti - 40, resp. 42 proti 47 u Steinhart. Archimede ve 40mm průměru vypadaj jako hračka. Steinhart má klenutej safír s antireflexem. Unitas pěkně tiká a je přesnější. Kvalitou zpracování na tom budou velmi podobně, tady bych problém neviděl a vůbec - kdo ví, komu všemu Ickler dodává pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 (upraveno) Alternativou jsou ještě Aristo, ale ty se mi IMHO moc nelíbí. Nicméně jejich cena je dobrá a dělají je v několika variantách. Pokud máš rád ten příběh za těma hodinkama, tak ještě Stowa a Laco, tj od původních výrobců hodinek. Ale stojej v případě Stowa zhruba jednou tolik co Archimede (ale dělají je i bez datumovky) a Laco ještě víc Upraveno 17. února 2008 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel West Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Tak pánové, nedalo mi to a založil jsem toto vlákno. Sice jsem při běžném nošení pilotky Steinhart zatím na nikom neviděl, ale z fóra vím, že šťastných vlastníků mezi členy nás bude asi dost. Jednu dobu jsem měl i pocit, že patří mezi standardní vybavení každého chronomagisty. Tak jak? Přiznejte se. Já jedny mám. Co ostatní?..teda kromě Jakuba, ten by nás v počtu asi trumfnul Mam taky jedny, na denni noseni. Od Kubsona, spokojenost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Hugo14: dík, o příběh trochu jde, ale ne až tak, abych skočil do Hanhartů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Staci si precist tento clanek: http://www.chronomag.cz/clanek/2005-12-15/...wafe-i-dne.html Dobrej článek, díky, jsem zase o něco chytřejší.....možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Pánové poraďte prosím adeptovi... Steinhart nebo Archimede? Fakta, pocity atd... V rámci tohoto vlákna rozhodně Steinhart....ale podobná diskuze tu už byla mrkni se na vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 za mě archimede; určitě v případě, pokud to mají být hodinky na každodenní nošení praktičnost průměru 42, automatu i datumovky člověk ocení, pro efekt jsou steiny bezesporu.. efektnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 No a o efekt nám tady na fóru jde především. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Díky za odkaz na relevantní fórum. Nechal jsem se trochu strhnout. Po přečtení se začínám klonět ke Steinhartům. Pořád je to ale kompromis (žádná historie). A kompromisy uspokojují jen na chvíli. Tak nevím, abych stejně pak nesnil o těch cenově přemrštěných Hanhartech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Díky za odkaz na relevantní fórum. Nechal jsem se trochu strhnout. Po přečtení se začínám klonět ke Steinhartům. Pořád je to ale kompromis (žádná historie). A kompromisy uspokojují jen na chvíli. Tak nevím, abych stejně pak nesnil o těch cenově přemrštěných Hanhartech. No, větší problém bude, až začneš přemejšlet o IWC Big Pilot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 to bandicoot o Hanhartech budeš přemýšlet stejně. Nakonec pořídíš oboje jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Přesně jako já... Začal jsem Laco, ale zdáli se mi malá.. jako kompromis přišel Azimuth Bombardier... a dneska už začínám snít o Big Pilotech... a to je pánové průser.... To samé Hanhart... Nejdřív jsem si říkal, že je to drahé jako prase, al čím dál tím víc na ně koukám... Pomáhá tomu i cenov politika Prim ... Najednou ty Hanharty nejsou tak drahý :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Přesně jako já... Začal jsem Laco, ale zdáli se mi malá.. jako kompromis přišel Azimuth Bombardier... a dneska už začínám snít o Big Pilotech... a to je pánové průser.... To samé Hanhart... Nejdřív jsem si říkal, že je to drahé jako prase, al čím dál tím víc na ně koukám... Pomáhá tomu i cenov politika Prim ... Najednou ty Hanharty nejsou tak drahý :D Tak řekneme Prokopovi, aby zvednul ceny na úroveň BP a máš vyhráno. Pak hodinky v ceně Primek je pohoda, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Omnione cca 1600,- EUR za limitku Hanhart není vůbec špatné. Zvlášť při dnešním kurzu je to cca 41000,-kč http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...anzahlgesamt=99 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 (upraveno) Hanharty nejsou v mém seznamu úplně nahoře... Mám teď zálusk na Laco Replika... pak ty Big Piloty... a teprve až nebude co kupovat v rámci B-Uhren tak jdu dál a přichází na řadu Hanhart... Já prostě z těch IWC jiné pilotky než ty BP fakt nějak zase nežeru... Upraveno 19. února 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se