CzechJoker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Friedrich: "Tikání " Ety stojí za prd , ač to nerad říkám a mám Archimedky rád, tak zvuk není moc uchu líbezný... A co tikání Valjoux 7750? Taky nestojí za poslech? Etu mám a tikání skoro neslyším, takže mi ani nevadí jeho "neurozenost". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 (upraveno) CzechJoker: Nevím, odkdy je v Archimedech Pilotech Valjoux 7750??? Eta 2824 je slyšet, ale ten zvuk není nic, co by stálo za řeč, myslím, že většina mi dá za pravdu... Nicméně to mi neubírá na faktu, že Archimedky jsou skvělé hodinky, skoro 14 dní je mám pořád na ruce, akorát si je občas umyju bez nich Upraveno 19. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 Nevím, odkdy je v Archimedech Pilotech Valjoux 7750??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 A co tikání Valjoux 7750? Taky nestojí za poslech? Etu mám a tikání skoro neslyším, takže mi ani nevadí jeho "neurozenost". 7750 mám ve Fortis Chronograph (B42). Bez stetoskopu se musím pekelně soustředit. Jinak to v podstatě neslyším. Jestli tady někdo řekne, že to je slyšet normálně, půjdu si umýt uši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 7750 mám ve Fortis Chronograph (B42). Bez stetoskopu se musím pekelně soustředit. Jinak to v podstatě neslyším. Jestli tady někdo řekne, že to je slyšet normálně, půjdu si umýt uši. S Etou jsem na tom podobně, tichá a nerušící. To samé platí i o kalibrech Seiko, které mám. Jediné, co mi tiká na hranici mé slyšitelnosti je Endura s ručním nátahem. Peta-Biker: Baker mě předběhnul... Archimede Pilot Chrono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 CzechJoker: Řeč byla ale o Archimedech Pilotech M, klasické pilotky bez chrona, proto jsem psak o té Etě 2824 , jinak, v tom chronu, to je mi jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 19. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2008 CzechJoker: Řeč byla ale o Archimedech Pilotech M, klasické pilotky bez chrona, proto jsem psak o té Etě 2824 , jinak, v tom chronu, to je mi jasné. Jasně, já reagoval na tikání Unitasu, tedy nepatrně OT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2008 Tak už je taky mám - číslo 283/333 :-D Jsou parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Zase par fotek Nav. B-Uhr II. Uz aby byly Zdroj: Flying-Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Co to mají všechny za ohavnou korunku? Nav-B II? Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Ta je víc podobná původním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Co to mají všechny za ohavnou korunku? Nav-B II? Co to je? Inspirace Laco B-Uhr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 16. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2008 Ahoj, chci se zeptat Vás vlastníků B-Uhr na pár věcí. Může mi někdo prozdradit: 1. Jaké jsou celkové rozměry pouzdra? Vím, že průměr je 47, ale kolik měří hodinky na šířku (tj.včetně korunky) a na délku. Mám zápěstí 18 cm a sdílím obavu jako mnoho z Vás, že hodinky už budou skutečně "nepadnoucí". 2. Pochopil jsem správně, že B-uhr II je plánovaná menší varianta (cca 44mm), ale bez průhledu s jinou korunkou a jiným ciferníkem a snad i kalibrem? Rád bych je měl totiž úplně stejné jako ty s průměrem 47 s Unitasem. Neví někdo (např. Kubson), kdy by měly být v nabídce? 3. Jak je to v případě pozáručního servisu? Např. cena a dostupnost náhradního safíru atd. 4. Jak obecně u B-uhr kupovat řemen: tj. delší řemen od jakého obvodu zápěstí? Díky za každou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 1. Jaké jsou celkové rozměry pouzdra? Vím, že průměr je 47, ale kolik měří hodinky na šířku (tj.včetně korunky) a na délku. Mám zápěstí 18 cm a sdílím obavu jako mnoho z Vás, že hodinky už budou skutečně "nepadnoucí". průměr vč. korunky - 53,7, délka 57,5 2. Pochopil jsem správně, že B-uhr II je plánovaná menší varianta (cca 44mm), ale bez průhledu s jinou korunkou a jiným ciferníkem a snad i kalibrem? Rád bych je měl totiž úplně stejné jako ty s průměrem 47 s Unitasem. Neví někdo (např. Kubson), kdy by měly být v nabídce? kubson neví 3. Jak je to v případě pozáručního servisu? Např. cena a dostupnost náhradního safíru atd. při vyložení většího než malého úsilí se i ty náhradní díly dají ze steinhartu vyrazit... jinak vnitřnosti jsou univerzální - tj. žádné problémy se servisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2008 Ahoj, chci se zeptat Vás vlastníků B-Uhr na pár věcí. Může mi někdo prozdradit: 1. Jaké jsou celkové rozměry pouzdra? Vím, že průměr je 47, ale kolik měří hodinky na šířku (tj.včetně korunky) a na délku. Mám zápěstí 18 cm a sdílím obavu jako mnoho z Vás, že hodinky už budou skutečně "nepadnoucí". 2. Pochopil jsem správně, že B-uhr II je plánovaná menší varianta (cca 44mm), ale bez průhledu s jinou korunkou a jiným ciferníkem a snad i kalibrem? Rád bych je měl totiž úplně stejné jako ty s průměrem 47 s Unitasem. Neví někdo (např. Kubson), kdy by měly být v nabídce? 3. Jak je to v případě pozáručního servisu? Např. cena a dostupnost náhradního safíru atd. 4. Jak obecně u B-uhr kupovat řemen: tj. delší řemen od jakého obvodu zápěstí? Díky za každou odpověď. Mám obvod zápěstí 19 cm a řemeny většinou kupuju delší je to tak na hraně, myslím, že tobě by to mělo stačit. Co se týče velikosti tak 44 nebo 47 jsou vpohodě. Možná lepší 44. Když mi přišli, tak jsem myslel, že jsem udělal blbost, že jsou moc velké. Po několika dnech mi ostatní hodinky začali připadat malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Kamarádi, dnes mi přišla faktůrka na Nav B-Uhr II "Forum" (malá akcička na uhrforum.de)... cca za 2 měsíce se pochlubím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Díky Kubsone a Dali za Vaše reakce. Zatím se přikláním k b-uhrII, ale nikde jsem nenašel oficiální stanovisko výrobce k jejich realizaci. Nicméně jsem trošku uklidněn, že i na zápěstí 19 cm se dají 47ky nosit. Mám taky trošku obavu z eventuality servisu "pouzdra a okolí", jak psal kubson. Myslím, že u podobných značek hrozí to, že za pět let už člověk korunku nebo safír nový prostě nesežene. Měl bych ještě pár letmých dotazů: 1. Slyšel jsem, že kalibr unitas uvnitř je velmi hlasitý. MP3 záznam jsem slyšel, ale subjektivně vzato, je to "tikání" v tichu téměř až rušivé, nebo prostě jen a jen příjemné? :-) 2. Má unitas zastavitelnou vteřinovku? 3.Krok vteřinovky asi není úplně plynulý, že? 4. Nepřekáží trošku korunka? 5. (pro Kubsona) 47ky jsou "na cestě". Kdy budou doma? :-) Díky za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Myslím, že u podobných značek hrozí to, že za pět let už člověk korunku nebo safír nový prostě nesežene. v téhle cenové hladině bych to snad ani nečekal 2. Má unitas zastavitelnou vteřinovku? ne 5. (pro Kubsona) 47ky jsou "na cestě". Kdy budou doma? :-) většinou se to prodá dřív než zboží přijde, doporučuju nečekat na stav "skladem", další zboží by mělo být příští týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Tak dnes mně od Jakuba dorazily (díky za bleskovou dodávku). Jsou prostě skvělé. Pravda, řemen by mohl být delší, ale zapínám na čtvrté dírce od konce, takže to není nic hroznýho. Nu, a časem třeba pořídím jinej Mimochodem - kupoval jsem je hlavně kvůli velikosti a tvaru korunky, takže v mém případě bylo zbytečné čekat na druhou generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Buď jsem hluchej, nebo nevím, prakticky je neslyším. Velikost je super. Řemen dostává na prdel, je nutné při koupi sponu rozhodit a zahladit všechny hrany, jinak řemen za chvíli odrbe. To samé se spodní stranou pouzdra, o který se řemen jinak ošůchá. Jinak jsou hodinky SUPER! Co se týká dezénu, tak bych jen za sebe uvítal ploché sklo a ne vypouklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se