Beet Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Vypadají super. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Sem si toho vsimnul trochu pozdě, tak se případně hlásím jako první náhradník. Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 (upraveno) Double Upraveno 22. srpna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Takže hlásím, že hodinky dneska dorazily a testování započalo. Rychlodojmy: krásný, hezky zpracovaný hodinky, prťavý, kůže super, ale krátká, už jsou na meshi... Zítra vyrážím na dovolenou, uvidíme, jak to bude s připojením, takže se budu ozývat sporadicky, jestli vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Tak to je důležité info, o tom mikrořemínku. Kolik máš obvod ruky, že musíš až na 1. dírku? Jaká je rozteč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Rozteč 20mm, obvod mám cca 20 cm, myslím, že spoustě lidí bude origo řemen stačit :-)Každopádně jsem je stejně chtěl vzít i do vody a nepočítal s tím, že je nechám na kůži. Těším se, že budu experimentovat s meshem a nato strapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Rozteč 20mm, obvod mám cca 20 cm, myslím, že spoustě lidí bude origo řemen stačit :-)Každopádně jsem je stejně chtěl vzít i do vody a nepočítal s tím, že je nechám na kůži. Těším se, že budu experimentovat s meshem a nato strapy.Tak, ale ruka 20 cm Bud si medved alebo si bol vo fukushime opravovat skody Ked som cital ten tvoj post tak som sa bal, lebo si o sebe myslim, ze mam velku ruku ( 18.5cm ) a ty 20 @ ad hodinky: su paradne, ten mesh sa k nim nehodi, ale nejake NATO hmmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Tak, ale ruka 20 cm Bud si medved alebo si bol vo fukushime opravovat skody Ked som cital ten tvoj post tak som sa bal, lebo si o sebe myslim, ze mam velku ruku ( 18.5cm ) a ty 20 @ ad hodinky: su paradne, ten mesh sa k nim nehodi, ale nejake NATO hmmm...18,5 je oproti 23 párátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Aktuální seznam náhradníků:Dokusan sta Jirka19 Sem si toho vsimnul trochu pozdě, tak se případně hlásím jako první náhradník. Olomouc Pošli mi prosím víc do SZ (adresu, email, telefon). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Díky za fotky Rosťo! Podle mě jim mesh docela sedne. Ale na NATO řemenu budou vypadat taky dobře. Snad nebude moc testerů s tvým obvodem ruky (nebo větším) Ale i kdyby, tak aspoň to vyzkoušíte Užij si s nimi dovolenou a občas to tady aktualizuj nebo pošli foto. Takže hlásím, že hodinky dneska dorazily a testování započalo. Rychlodojmy: krásný, hezky zpracovaný hodinky, prťavý, kůže super, ale krátká, už jsou na meshi... Zítra vyrážím na dovolenou, uvidíme, jak to bude s připojením, takže se budu ozývat sporadicky, jestli vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Rudykopalson - Mě se teda na tý tvojí tlapě na tom meshy líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Díky za fotky Rosťo! Podle mě jim mesh docela sedne. Ale na NATO řemenu budou vypadat taky dobře. Snad nebude moc testerů s tvým obvodem ruky (nebo větším) Ale i kdyby, tak aspoň to vyzkoušíte Tak já už teď sháním nato a gumu, protože je budu muset okamžitě po převzetí přezout. Ten kratičký mikropáseček je jediná varianta, na které se dodávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Tak já už teď sháním nato a gumu, protože je budu muset okamžitě po převzetí přezout. Ten kratičký mikropáseček je jediná varianta, na které se dodávají? Zatím ano Dostupné jsou 4 varianty. Viz náhled Předváděcí video v němčině zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ok, díky. Předpokládám, že všechny varianty jsou stejně krátké, ale o to větší budou barevné a materiálové variace jednotlivých zkoušejících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Jako fakt se těším!! A ten malý řemen mi nevadí - 16cm.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Tak nevím, mám zápěstí 19,5 cm. Musím říct, že mě délka řemenu docela nepříjemně překvapila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 27. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 NATO řeší tenhle problém asi nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 NATO fakt moc nemusím. No, uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Snad ste to nechceli nosiť všetci na jednom remeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Tak já už jsem se dokonce díval, jaké NATO si na tu zkoušku pořídit. A pak ho poslat i s hodinkama dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se