tikzot Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února U RO bych čekal trochu větší změnu popravdě.. samozřejmě kalibr supr, to musel bejt fakt challenge sestrojit, ale barevně si s tim mohli pohrát.. ty 11:59 jsou nádherný a setup pouze přes korunku jak na Universelle. To je boží. Sand gold jako jo, ale to je jen earning maximalazing 1
tikzot Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Dejte si tohle.. to je prostě skvělý, AP zase klobouček.. https://150years.audemarspiguet.com 1
Harwey Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února https://www.hodinkee.com/articles/the-new-releases-of-audemars-piguets-150th-anniversary-kickoff-live-from-le-brassus?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-022525&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW 1
Jumbo Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 25. 2. 2025 v 13:25, tikzot napsal: .. ty 11:59 jsou nádherný Tak ty jsou moc povedené. Je vtipné, že dostaly strukturu ciferníku, která byla původně na "levné" ocelové Code.
matejcaha Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Sandgold vypada zajimave na zivo. To bude zase tezke rozhodovani
Josef01 Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Krásný hodinky, pravda 109 tis. EUR je taky pěkný
Kid_A Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března moc zajimavy sledovat, jak se z puvodne vysmivanyho "osklivyho kacatka" 11:59 vyklubala tahle sexy bestie.
kopl2005 Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března před 16 hodinami, Kid_A napsal: moc zajimavy sledovat, jak se z puvodne vysmivanyho "osklivyho kacatka" 11:59 vyklubala tahle sexy bestie. Ano, řada Code 11:59 je velmi povedená, za mne je nejkrásnější model Perpetual s čiselnikem z modrého aventurinu. Dále pak model Starwheel. Já mám problém jen s jedním… Chci poznamenat, že hodinky co kupuji nosím, kupuji si je, aby mi dělaly radost, asi jako většina lidí zde na fóru. Já mám s touto řadou jediný problém a to je, jak strašně ztrácí na hodnotě. A to nechci přímo porovnávat s RO. Ale bohužel ten propad hodnoty je drastický….
Kid_A Odesláno 8. března Nahlásit Odesláno 8. března před 5 hodinami, kopl2005 napsal: Ano, řada Code 11:59 je velmi povedená, za mne je nejkrásnější model Perpetual s čiselnikem z modrého aventurinu. Dále pak model Starwheel. Já mám problém jen s jedním… Chci poznamenat, že hodinky co kupuji nosím, kupuji si je, aby mi dělaly radost, asi jako většina lidí zde na fóru. Já mám s touto řadou jediný problém a to je, jak strašně ztrácí na hodnotě. A to nechci přímo porovnávat s RO. Ale bohužel ten propad hodnoty je drastický…. Opravdu? Mas nejaky priklad? Zajimalo by me to
kopl2005 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 12 hodinami, Kid_A napsal: Opravdu? Mas nejaky priklad? Zajimalo by me to Tak stačí se podívat na Chrono24. Za příklad vezmu model Chrono ve zlatě, stojí téměř 50t.Euro, rok dva se ponosí a pak když nastane třeba situace, že přehodnotíš priority, nebo je chceš prodat kvůli nákupu jiných hodinek, tak tam bohužel necháš statisíce. Každý na to samozřejmě muže mít svůj a jiný pohled. Hodně jsem už uvažoval nad modelem Starwheel, byl jsem se na něj dívat v butiku, a vím že pokud to půjde, tak si ho určitě pořídim, protože to byly jedny z nejhezčích hodinek na ruce, ale budu počítat s tím, že si je už nechám na furt Jen mne prostě ten pokles ceny této řady hodně překvapil.
exell Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Pokud se správně dívám, tak jsem Starwheel na Chrono24 levnější než za retail nenašel.
kopl2005 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března (upraveno) před 15 minutami, exell napsal: Pokud se správně dívám, tak jsem Starwheel na Chrono24 levnější než za retail nenašel. Bylo to o Chronu, i Perpetual hodně padá. Starwheel je roční novinka, i když z běžné a ne limitované edice. Těch hodinek nebylo vyrobeno ještě tolik a asi jich nikdy nebude na trhu tolik jako “běžných” modelů. Každopádně ať si každý kupuje co se mu líbí a děla mu radost. Já řadu Code 11:59 “nehejtim”, jen mi tato věc hodně překvapila. I to, že třeba řada Off Shore si v tomto vede lépe, čekal bych to naopak. Hold jsem asi moc na “kačku” Upraveno 9. března uživatelem kopl2005
matejcaha Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března (upraveno) Code 11.59 i Offshore jsou obecne levenjsi z druhy ruky, pokud to neni nejaka limitka nebo specialitka. Ja si poridil v butiku tri-rucku Code v ruzovem zlate a jsem spokojeny. Nemuzes ale pocitat, ze to otocis "jak Rolexky" Upraveno 10. března uživatelem matejcaha
kopl2005 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března před 2 hodinami, matejcaha napsal: Code 11.59 i Offshore jsou obecne levenjsi z druhy ruky, pokud to neni nejaka limitka nebo specialitka. Ja si poridil v butiku tri-rucku Code v ruzovem zlate a jsem spokojeny. Nemuzes ale pocitat, ze to otocis "jak Rolexky" No já se právě těšil, zda nebudou nějaké novinky z Offshoru.. stále mám spadeno na ty světle modré chrona, co mi přijdou jako pecka hodinky “na jarní až podzimní měsíce”. Doufal jsem, zda nepřijde něco v podobném duchu, akorát jako trojručky. Počkám do března/dubna, Viktorie říkala, že ještě něco bude. A pak se uvidí. Upřímně říkám, že jestli Code, tak Starwheel, ale spíše bych unosil něco sportovnějšího… hodinky co jsem koupil, tak rozhodně nemám v plánu prodávat, ale nikdy nevíš, co život přinese… A pak hold priority musíš trochu otočit…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se