VojtaJ Odesláno 11. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Alpnach Mechanical. Moje první automaty vůbec. Pořídil jsem jim silikon pásek a oproti příliš tuhému originálnímu je to mnohem pohodlnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 (upraveno) Tohle byla moje vstupenka do hodinkového světa, a zároveň dárek (sám sobě) ke třicátinám. Victorinox Infantry Vintage (241375) Po letech nošení nabízím krátkou recenzi: Hodinky mají detailně zpracované ocelové pouzdro i tah s obrobenou, jemně nastavitelnou sponou. Pouzdro se pyšní jemně kartáčovaným povrchem s vodotěsností 100m a leštěným obvodem lunety. Jde o zajímavý detail - na první pohled a během nošení to nejde zpozorovat, ale krásně se během natahování a z pohledu kolemjdoucích lesknou. Navzdory své velikosti 44mm jsou překvapivě pohodlné, ale podobně jako i u ostatních vojenských hodinek se na menší ruku nehodí. Dobře ovladatelná korunka má hluboké vroubky a gravírované logo, lze jí hackovat sekundovku. Viktorky mají obvykle velmi ostré a do detailu dotažené ručky, ale u tohohle modelu mě svým zpracováním usadily. Plastické po obvodu leštěné indexy poskytují společně s lumi neomylnou čitelnost za jakýchkoli podmínek. Ciferník je tmavě šedý s dostředným plastickým vroubkováním. To v kombinaci se safírovým sklem s třívrstvým AR, nabízí zábavnou hru se světlem. Přes prosklené dýnko je průhled na nijak nezdobený strojek, pouze tam najdeme přiznané logo na rotoru. Co důležitého bych u prověřeného strojku ETA 2834-2 uvedl - dva údaje: jednak nabízí rezervu nátahu 38h a jednak funkci day-date. Datumovka je na ciferníku fešně umístěna vedle indexu, ukazatel dne ale užírá indexy 11 a 1. Někomu to může vadit (mně třeba jo). Co bych také vytkl, tak neobvyklou rozteč nožek 23mm - při koupi řemínku je člověk ve většině případů omezen 24mm variantou, což při používání způsobuje jeho okousání u stěžejky. Přestože je značka považovaná za módní, tak rodokmen i zpracování na první pohled deklarují svou kvalitu a původ. Jsou to poctivě zpracované stroje na každodenní nošení. Za málo peněz nadělají hodně parády.A taky je mám rád. Upraveno 13. srpna 2019 uživatelem danbrown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ja je mel, ale nevim, komu sem je prodal.. Já je mám :-) A jsou furt boží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalsob Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 A čo WENGER..viem nie je to Victorinox , ale teraz už v podstate je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Zatím to vypadá, že Victorinox drží vyšší úroveň detailů, má širší portfolio v pohonech, Wenger bude blíž k lidovce. Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Neodolal jsem tomuto poslednímu kousku v KA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Zdravím take bych se k vam rad přidal s moji maličkostí xD xD přeci jen zn. Victorinox mam velice rad Upraveno 7. května 2020 uživatelem Emil_Obecny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 U mne naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 INOXy na denní pracovní nošení jsou super, jsou odolné a tak nemám strach že s nimi ťuknu nebo odřu. Na jaře jsem jim namastil řemen když už jsem chystal sandálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
77pete Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Nový přírůstek , na živo jsou naprosto boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 Jsem z nich unešen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 V 26. 11. 2020 v 15:19, Marty89 napsal: Jsem z nich unešen krasny kousek mohl bych poprosit o fotku zadni strany ??? jestli maji videt strojek ??? Dekuji predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Jedna procházková ze ŠUMAVY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 A este jedna moje srdcovka kterou jsem si pořídil za první svojí výplatu kterou jsem si vydělal v oboru kterým jsem se vyučil uz trosku starší fotografie kdy este hodinky vypadají krásné jelikož jsou z hliníku vadí jim každé klepnutí o futra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Taky INOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 V 16. 1. 2021 v 0:01, Emil_Obecny napsal: krasny kousek mohl bych poprosit o fotku zadni strany ??? jestli maji videt strojek ??? Dekuji predem Jasný. Je tam ETA 2892-A2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 Inoxy v karbonu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 V karbonu jsou pecka. Víc fotek by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Zapomněl jsem, pardón.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 9 hodinami, dykmore napsal: Zapomněl jsem, pardón.. velice krasny kousek take jsem premyslel ze bych si zakoupil do te doby nez se naskytla vyhodna koupe Victorinox Alpnach Mechanical Chrono este ve specialni edici a od te doby jsem je nedal z ruky krome prace a draheho servicu xD jak odolovaji vase hodinky ?? ruznym narazum a jakym podminkam je vystavujete ? jestli se mohu zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se