Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po několika týdnech nošení musím přiznat, ze 39 jsou na ženskou ruku opravdu velké a korunka se mi nepříjemně zařezává. Dlouho jsem se rozhodovala, ale nakonec je pouštím a prodávám. Snad najdu náhradu, ale pohodlí především.

Odesláno

Budget nebyl tentokrát vysoký (max 13k), a hledala jsem hlavně malé potápky, vybrala jsem si Certiny Lady Action. Sice Quartz, ale 34cm pro mě daleko lépe nositelných. Ideální otloukánky na volno časové aktivity a o to šlo. Steiny jsem pouštela s těžkým srdcem, ale pohodlí především.

Odesláno
  V 18. 12. 2017 v 16:21, JamesLurk napsal:

Zajímavá věc ohledně korunky, která jakoby nejde napevno zašroubovat. Ať utahuju, jak utahuju, stejně jde vždy velmi lehce odšroubovat a není tam takový ten bod pevného utažení, takže pánové, před vstupem do vody určitě kontrolovat, kontrolovat a kontrolovat.

Je to o ooo kroužku.  Když je nový tak víc pruží.  Až se omačká tak ti to nebude klást odpor.  Těsnit to bude i tak.

Paradoxně první těsnění je to, jak se opře korunka o pouzdro.  Následuduje ten o kroužek.  Někdy dva,  záleží na výrobci.

Se to ochodí a bude po problému.

Odesláno (upraveno)

Díky za vysvětlení, jak jsem psal před tím, myslel jsem si že to tak bude. Trošku jsem si s tím hrál a už teď pozoruju, že se utahování zlepšuje, přesně jak píšeš.

Upraveno uživatelem JamesLurk
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 19. 1. 2018 v 8:56, Harwey napsal:

a pritom tvrdili este v novembri ze uz nic nove na 39mm nechystaju, no budeme uvidiet:)

musia trochen natahovat, nie? 

Odesláno
  V 19. 1. 2018 v 13:40, Kostra napsal:

Pepsi GMT, ale fofrem prosím:-)

Vytasí se s tím až na Basel nebo nás oblaží už dřív?

Tak na ty bych byl tez hodne zvedav.

Odesláno

To pouzdro prostě musí vyždímat do mrtě, spíš mě překvapuje, že nás tím nenakrmil už na vánoce. 39 pepsiny se budou, dle mého, prodávat pohádkově a Günther by byl blázen, kdyby do toho nešel.

Odesláno
  V 19. 1. 2018 v 13:36, Diablo1st napsal:

Čo máte všetci s tými GMT? Radšej keby spravili Titanium 500 v 39mm verzii  :lol2:

Odesláno
  V 18. 12. 2017 v 19:05, JamesLurk napsal:

No pár hodinek různých značek mi už rukama prošlo a přijde mi to zvláštní. Zkusím se na to nejdřív zeptat mého hodináře co si o tom myslí. Jiné hodinky teď nemám a nechci to hned posílat. :-) Taky je možnost, ze si ta gumička ješté sedne, zatím jsem s korunkou manipuloval celkově jen párkrát. Počkám do ledna a pak uvidime. Díky všem za názory.

Ahoj, mě do těch Štajnů při koupání nateklo, tak bych rád věděl jak jsi dopadl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...