Návštěvník Tada Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 No to bych do toho kopnul...
filo-boxer Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 Uf. Ja jsem dal za ty svoje (bez remenu a dynko bez pruhledu) 6.500 vcetne postovneho a balneho.
krtek Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 A že jsem tak smělý - jaká byla ta původní barva? Protože ta zelená, co používají teď se mi nelíbí a chtěl bych nějakou co nejpodobnější té původní... BUBÁK napsal: Tado, žádný vlákno zakládat nemusíš, na fóru se o tomto tématu, napsalo celkem dost, stačí hledat. Na původní PRIM SPORT Igen. se dávalo Tritium, neplést si to s Radiem.
grakij Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 @Skalis super fotka ten remen k te patine nadherne sedi Zdrazeni ? neee Jeste nema sehnane teda ani jedny ale i tak...
lomo135 Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 cigi napsal: Krize nás nutí povinně zdražovat to levné a dobrovolně zlevňovat to drahé . Kolik to vůbec stálo do 1. 4. 2009 ? cca o 2 klacky míň.
BUBÁK Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 krtek napsal: A že jsem tak smělý - jaká byla ta původní barva? Protože ta zelená, co používají teď se mi nelíbí a chtěl bych nějakou co nejpodobnější té původní... V originálním návodu, k jedničkám, jestli si dobře vzpomínám, tak se o barvě zmiňovali někde na konci ,, radioaktivní barva TRITIUM 12". Barva byla, spíše žlutá, s jemným zeleným nádechem.
odklizec Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Musim se pridat krtkove nazoru. Jestli mi neco na renovovanych (a novych primkach obecne) vadi, pak to je prave pouzity odstin svitici barvy. Ta barva mi dokonale zhnusila novy Orlik, ktery mi osobne diky pouzite barve prijde nazivo hnusnejsi nez na fotkach. A to je co rict, protoz obvykle je to naopak. A tyhle ty nove ciferniky na sportech to taky neni zadna vyhra. Osobne bych pri renovaci urcite trval na jinem odstinu, nez ten jejich svetle zeleny default, ktery mozna sviti vic, ale je teda fakt jako pest na oko.
cigi Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Je jasný, že estetika je jiná věc, komu se nelíbí zelená, může si říct o jinou barvu. Já mám ale za to, že ten okrový odstín původní barvy indexů (obzvláště hezký na červeném ciferníku) je výsledkem stárnutí té barvy (nosiče té luminiscenční složky pravděpodobně).
filo-boxer Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) odklizec napsal: Musim se pridat krtkove nazoru. Jestli mi neco na renovovanych (a novych primkach obecne) vadi, pak to je prave pouzity odstin svitici barvy. Ta barva mi dokonale zhnusila novy Orlik, ktery mi osobne diky pouzite barve prijde nazivo hnusnejsi nez na fotkach. A to je co rict, protoz obvykle je to naopak. A tyhle ty nove ciferniky na sportech to taky neni zadna vyhra. Osobne bych pri renovaci urcite trval na jinem odstinu, nez ten jejich svetle zeleny default, ktery mozna sviti vic, ale je teda fakt jako pest na oko. A to me se ten odstin prave libi vic, nez na originalu. Je to (imho) velice prijemna zelenkava na kterou se moc prijemne kouka. Co se svitivosti tyka.....no zadny zazrak. Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem filo-boxer
Návštěvník Ondra Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Dneska mi endlich dorazí renovované Igeny, tak jsem zvědavej, jakej z nich budu mít pocit naživo... ale z fotek mi zatím indexy nikterak rušivý nebo neestetický nepřipadaj
bedan Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 cigi napsal: Je jasný, že estetika je jiná věc, komu se nelíbí zelená, může si říct o jinou barvu. Já mám ale za to, že ten okrový odstín původní barvy indexů (obzvláště hezký na červeném ciferníku) je výsledkem stárnutí té barvy (nosiče té luminiscenční složky pravděpodobně). Pokud se dobře pamatuji, tak na mých Igenech byla luminiscenční barva na ručkách i indexech zelenkavá (když byly nové) a i nyní ještě pořád jsou nazelenalé, narozdíl od jiných, které jsem koupil jako starší v době nedávné.
Návštěvník Tada Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 Na mých je taková zelenožlutá...
alt Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 No kamarad hodinar ma te zelene zasobu a vsechno ji patla, ja tu barvu nemam rad, takze jsem si koupil v Nemecku krasne bilou, lepe i sviti a patlam vse pro zmenu bilou. Cili v tom Eltonu bych to videl dost podobne - ta zelena proste nikdy moc nesvitila, asi ji tam maji zasobu nebo se jim s ni proste dobre dela, vic se jim libi atd. atd. Puvodni Sporty 1 jsem v ni ale nikdy nevidel, tam byla spis [zluto]bila. Vse je holt veci vkusu kazdeho jedince.
Návštěvník Ondra Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) Igeny in da hauz (rychlá fotka mobilem) Zatím se seznamuju, nasávám, očichávám... Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Ondra
Gilius Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 pánové....všem vám ty Igeny chválím....krásné hodinky.....
grakij Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 ad. ty barvy indexu a rucek Dnes jsem videl dvoje puvodni ve velmi dobrem stavu viz tady a oboje mely barvu spise bilou s nadechem zluze ale spise bilou. Foto bohuzel neni fotak na mobilu byl proti...
heboš Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Tak jsem si dneska psal do ELTONU jak to vypadá s mojí renovací Igenů a dostalo se mi odpo, že koncem května, což by byly 4 měsíce od zaslání. No jestli to bude pravda tak to zbývá 37 dnů než tady fláknu foto. No ale protože víme jak to chodí , tak uvidíme.
Návštěvník tolja Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Bych řekl, že za chvilku čekání stojí, ne?
skalis Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 tolja napsal: Bych řekl, že za chvilku čekání stojí, ne? To je jasna vec, toljo! Ted na leto idealni barva.
Karlos Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Jako samostatné hodinky jsou moc hezké, to je bez pochyby. Ale upřímně Toljo - opravdu tuhle červenou Karkulku budeš nosit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se