Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

pebe - jo, super... i když řemínek za 1/2 ceny hodinek... no, až budu mít cestu okolo, tak do toho stejně asi půjdu.

valjoux - máš nějakej tip? Sice PSI jsou 19mm, ale dvacítka se tam nějak narve.

Upraveno uživatelem odjinud
  • Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten tip nepotřebuji 18 jsem dal do stříbrňáků 20 a 22 mám v šupleti. Připočtem 55 kč za poštovné tak ho za 490 mohu odeslat. Jinak mám možnost pouze černé 18 20 22.

Odesláno

Jestli je to hlinik, tak to musim mit :).

Je to hliník :-).

Eloxovaný a barva je vypálená laserem. Naprosto stejná technologie jako u vložek na ES2012, jen barva je odpálená naopak. Nechala se na indexech a zbytek pryč. I lumibod svítí :-)

Jen to vyjde docela draho a potřebuješ k tomu další lunetu, vložka se lisuje. Páčit ji ven nemám odvahu.

Barva jde taky, tady je omezení dané technologií.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Muze mi prosim nekdo hodit co formou SZ aspon pro predstavu co takova renovace do nerezu stoji? Jenom abych mel ramcovou predstavu?

Diky

Klasika, Igeny do nerezu. Bylo měněno minutové kolo, setrvačka (to je, bohužel, k poznání, původně bylo kolo setrvačky pěkné mosazné) a kotva. Po prvním dni nošení +14 s. K nim kaučukový a černý řemínek z teletiny s bílým prošitím. Délka renovace 3 měsíce a nějaký drobný. Fotky omluvte, porád používám na focení jen telefon. Jinak pokračuji v hezké zdejší tradici nemluvit o penězích (pokud se něco nezměnilo, dýl jsem tady nebyl) :-)

attachicon.gifigen___seln_k_a.JPGattachicon.gifigen_str...orunka_a.JPGattachicon.gifigen_dno_a.JPG
attachicon.gifigen_vol...pohled_a.JPGattachicon.gifigen_na_ruce_a.JPG
To, co vykukuje na té předposlední fotce vpravo, jsou jedny sporty dvojky, taková ta starší verze, který teda vykukujou a pokukujou docela závistivě... :-)

Odesláno (upraveno)

Rámcově cca 11 tisíc, ale záleží na rozsahu požadavků.

Upraveno uživatelem PetrM
Odesláno

pebe - jo, super... i když řemínek za 1/2 ceny hodinek... no, až budu mít cestu okolo, tak do toho stejně asi půjdu.

valjoux - máš nějakej tip? Sice PSI jsou 19mm, ale dvacítka se tam nějak narve.

Mám tento kožený rallye řemínek na svých ES. Je od firmy ZRC, 20mm, cena kolem 600kč .. A je velmi pohodlný.;-)

Odesláno

Jo, už jsem ho objednal od Valjouxe, on je to na těch stříbrných taky on.

Nicméně teď plánuju dokonce jednu renovaci u Eltonu, takže otázka jaký řemen pokračuje dále. Den byl klid, a je ten tam :-) přece nebudu mít 2 stejný řemínky... nezvažoval si k těm ES tu jejich gumu?

Mám tento kožený rallye řemínek na svých ES. Je od firmy ZRC, 20mm, cena kolem 600kč .. A je velmi pohodlný.;-)
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1367574325.526460.jpg

Odesláno

Jo, už jsem ho objednal od Valjouxe, on je to na těch stříbrných taky on.

Nicméně teď plánuju dokonce jednu renovaci u Eltonu, takže otázka jaký řemen pokračuje dále. Den byl klid, a je ten tam :-) přece nebudu mít 2 stejný řemínky... nezvažoval si k těm ES tu jejich gumu?

ImageUploadedByTapatalk1367574325.526460.jpg

Gumu mám..je skvělá.

Odesláno

Už se myslím také mohu pochlubit. :) V Eltonu jsem zakoupil pár dílů, ze šuplíku vytáhnul pěkný cifr a ručky, trošku poladil strojek, aby to nebyla tuctová renovace a zde je výsledek:

Ciferník a ručky jsou původní.

A strojek:

Na to, že jsem popouštěl na modro prvně, to myslím nevypadá tak zle. :rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Fůůůůj bastl,baaaan,je to podvod   /ale pěkné to máš :cheers: /

:D  dik. Na obhajobu dodávám, že původní strojek je dobře uložen v šuplíku ;)

Upraveno uživatelem padza1
Odesláno

Takže není žádný problém dát kompletku s incabloc odpružením na základní desku s KIF odpružením?

Fungovat to asi bude, ale co to bude dělat při nárazu? Ta setrvačka má ten KIF i z druhý strany (v tý základový desce) a předpokládám, že při nárazu se to může chovat trochu odlišně

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...