Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V tomto uplne nevim, jak Elton funguje. Asi by sla vybrat barva podle vzorniku (treba Pantone) a zaslat jim to, jestli to znaji. Na druhou stranu jsem se ptal slecny Kminkove, jestli maji skladem renovacni cifernik v puvodni Elton modre a moc se netvarila, ze rozumi, co mam na mysli...

Odesláno

Jak znám drahou, tak to vyhraje modrá...leda že bych udělal his and hers :-)) Mě by se líbily i černý s bílýma indexama, musím tady projet chlubící vlákno a trošku se poinspirovat :-)

Jestli půjdeš do růžový tak hodím šavli  :lol2:

Odesláno

Rozpočet 12 nebude asi moc aktuální. Mám tam teď I na renovaci a vychází to na 18. Nové pouzdro s průhledem, číselník, ručky, modření, vyčištění, seřízení, kaučukový náramek.

Odesláno

Tak to se nesmíš divit. Rozpočet 12 resp 11,3, jak jsem psal je jen na co jsem psal. Ty už sis docela vymýšlel.

PS: ta kalkulace je asi 2 týdny stará přímo od paní Kmínkové...

Odesláno

Ano, to je za předpokladu, že si dodáš strojek v dokonalém stavu. Jinak ještě položka 1500 se vyčištění,seřízení a 500 za montáž s výměnou součástek

Odesláno

Ano, to je za předpokladu, že si dodáš strojek v dokonalém stavu. Jinak ještě položka 1500 se vyčištění,seřízení a 500 za montáž s výměnou součástek

Vyčištění a seřízení je lepší udělat u nějakého hodináře. Zaplatíš míň a hodinky budou šlapat... chce to jen vydržet zprávu o tom že stroj je vrak. Tyhle peníze se snaží vytáhnout vždycky...

Odesláno

Barvu si můžeš vybrat  podle Pantone a poslat.  

V tomto uplne nevim, jak Elton funguje. Asi by sla vybrat barva podle vzorniku (treba Pantone) a zaslat jim to, jestli to znaji. Na druhou stranu jsem se ptal slecny Kminkove, jestli maji skladem renovacni cifernik v puvodni Elton modre a moc se netvarila, ze rozumi, co mam na mysli...

Odesláno

Vyčištění a seřízení je lepší udělat u nějakého hodináře. Zaplatíš míň a hodinky budou šlapat... chce to jen vydržet zprávu o tom že stroj je vrak. Tyhle peníze se snaží vytáhnout vždycky...

Nevím zda jde o snahu vytáhnout z lidí peníze nebo jen opatrnost či alibismus, ale funguje to tak.

Odesláno

Dotaz na ty, co v poslední době dostali z Eltonu hotovou renovaci: Stihli avizovaný termín?

Dík...

Jeste pani Radova psala 1-2 mesice. Uz jsou to tri a jeste hodinky nemam.

Odesláno

Také jsem to tu zmiňoval, jsou to tragédie.Myslím, že nemají dost kvalitního personálu.

Odesláno

Já objednával renovační díly na Igeny, měl jsem je mít do konce února a nemám stále nic a dokonce ani nevím žádný náhradní termín. Odpověď na mail buďto nepřijde vůbec, nebo je neurčitá.

Ono mi to vlastně nevadí, nikam nespěchám a toto je tak jako tak moje poslední akce s eltonem (netrucuju, jen už mám všechno, co jsem od Primu potřeboval), ale trochu to zamrzí.

Odesláno

Také čekám na díly a také mi to nevadí. Mám zaplaceno za loňské ceny, tak kam chvátat. To těšení je tak krásné. :)

Odesláno

No, moje zkušenost je zatím taková:

Poptával jsem skladovost několika lunet PS1 a PS2. Na to mi paní Kmínková rovnou odpověděla, že potvrzuje objednávku a budou k vyzvednutí na prodejně v Praze. No... trochu sugestivní, ale budiž... Vznáším dotaz, kdy mohu očekávat lunety k vyzvednutí.. bez odpovědi.. nehrotím, nechávám být. Další týden volám a připomínám, že mi neodpověděla na můj dotaz, kdy lunety dostanu... prý je paní, co expedici dělá nemocná, takže příští týden... OK, asi to nechtějí hrotit kvůli pár dnům... další týden píšu, jak to tedy vypadá.. prý stále nic, prý je kolegyně stále nemocná, takže mám smůlu.. to už se mi nepozdává a ptám je, jestli tedy v nepřitomnosti kolegyně nikdo nezastává její agendu... prý jen částečně... co to znamená nechť si domyslím...

Vždyť i Zrnič mi ušil a dodal řemen dřív, než zvládl Elton odeslat pár lunet, co mají skladem. Když už tedy přistupujeme na tuhle hru a platíme Eltonu ten randál za renovace, v tomto případě stovky korun za plastový kroužek, který musí v nákladech stát halíře max koruny, očekával bych alespoň trochu prozákaznický přístup a služby... že tedy někdo (klidně i paní Kmínková osobně) jednou týdně vezme objednané skladové věci a dá je Pepovi (nebo kurýrovi) do auta, ať je doveze na prodejnu... žádný rocket science to přeci není...

Což mě přivádí k otázce: Nesmiloval by se někdo nade mnou a nepustil by mi jednu černou lunetu? Byli byste spásou.

No, ať jen neremcám, fotky Igenů na řemenu od Zrniče. Mistr zase udělal výbornou práci, díky! :-)

post-39445-0-73326400-1461310747_thumb.jpg

post-39445-0-31780800-1461310767_thumb.jpg

Návštěvník Jagman
Odesláno

Uz vim proc sem oboje Igeny kupoval tu :D prvni majitel si to vse vyresil a ja koupil v klidu a bez starosti a muzu i do vody!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...