Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 5. 2016 v 21:43, bohus76 napsal:

Nebavím se konkrétně o tomto kusu ,ale o zkušenostech za "pár let" :-)  Vlastně jsem rád,že mám jen "kusé informace " ,jinak bych byl třeba na mrtvici i já :-) 

Je to asi divný, ale vlastní reklamaci jsem s Eltonem neřešil. Velký jednání bylo okolo naši limitky Orlíků, to skončilo jednáním s tehdejším generálním ředitelem a nabídkou spolupráce. 

Jsem posedlý kvalitou a za to co tu občas čtu bych byl hodně nepříjemný. Může se stát, že to takhle vyleze z výroby, ale nesmí to opustit fabriku a za to někdo odpovídá....

Odesláno

Přesně tak - je to hlavně o výstupní kontrole. V případě mého hattrick reklamování orlíků jsem to zdůraznil technickému řediteli a dle informací od jiného zaměstnance Eltonu si to dotyčná osoba dost schytala. Viditelně se nepoučila. Směřoval bych stížnost při reklamaci také tímto směrem. Tak ať ji vymění ...

Odesláno
  V 25. 5. 2016 v 21:55, Honza.manta napsal:

Přesně tak - je to hlavně o výstupní kontrole. V případě mého hattrick reklamování orlíků jsem to zdůraznil technickému řediteli a dle informací od jiného zaměstnance Eltonu si to dotyčná osoba dost schytala. Viditelně se nepoučila. Směřoval bych stížnost při reklamaci také tímto směrem. Tak ať ji vymění ...

Souhlasím, pokud někdo nechápe za co zákazník platí, nemá tam co dělat. 

V 25. 5. 2016 v 21:55, bohus76 napsal:

Potom je to o to horší,že někomu si nedovolí dát nekvalitní výrobek a někomu není problém i dvě reklamace.

To je na vyhazov. Firma kterou živí detaily tohle dělat nemůže. 

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 25. 5. 2016 v 19:56, Beet napsal:

Tak už jsem se taky dočkal. Mám z nich ohromnou radost, přesně tak jsem si je představoval.

DSC_0033.JPG

DSC_0025.JPG

Bohužel to trochu kazí dvě nedokonalosti. A ve mě se bijí mé dvě já. Jedno říká reklamovat, druhé říká, to máš jako bonus z Eltonu, nech to tak. A já teď váhám, ke kterému se přiklonit.

Vypadají bohovsky. Fotky si ukládám. Pokud bych nesehnal tuto barvu v původním dobrém stavu, tak pošlu tvoje fotky do Eltonu, ať vědí, co mi mají vyrobit :-)
Odesláno

Před hodinou na obědě.

post-27479-0-59571300-1464347001_thumb.jpg

Před prodejnou po obědě.

post-27479-0-12246800-1464347009_thumb.jpg

A teď.  :crying_anim:

post-27479-0-36051400-1464347015_thumb.jpg

Sice doma chodím bez hodinek, ale v práci jsem teď tak nějak nesvůj. :)

Odesláno
  V 27. 5. 2016 v 11:06, Beet napsal:

Před hodinou na obědě.

attachicon.gifDSC_0698.JPG

Před prodejnou po obědě.

attachicon.gifDSC_0699.JPG

A teď.  :crying_anim:

attachicon.gifDSC_0701.JPG

Sice doma chodím bez hodinek, ale v práci jsem teď tak nějak nesvůj. :)

taky jim tam teď jedny zanesu na reklamaci :D Už mám i video, kde se jasně zastavují se sekundovkou na stejném místě. Tohle musí být neprůstřelná reklamace.

Odesláno (upraveno)

K novýmu ciferníku bych dal bombírovaný ručky s bílou lumi a černou hliníkovou vložku lunety s trojůhelníkem, nikoliv s lumibodem.

No a ke starýmu ciferníku bych použil plochý ručky, niklovaný, a pokusil se s barvou lumi trochu přiblížit k barvě indexů. Což může bejt docela oříšek. Vložku lunety plastovou, hezká bude bílá i černá... Bílý (případně bombírovaný) ručky a hliníková luneta v kombinaci se starým ciferníkem působí jaksi nepatřičně, málo vintage:).

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno (upraveno)

Ciferník bude starý, to jsem zapomněl napsat.

Bombírované ručky nechci, podle mě se k starýmu modrýmu cifru hodí méně, nahledě na jejich cenu.

Jinak v katalogu je pouze varianta černá luneta - bílé ručky, ale na to asi se*e pes, že?...

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Katalogový verze bych v případě nerezovýho pouzdra neřešil...a dal tam to, co se ti líbí. Akorát mám fakt pocit, že nový bílý ručky na starým ciferníku budou hodně křiklavý...

Odesláno
  V 30. 5. 2016 v 21:44, odjinud napsal:

Toho se bojím právě taky...

No, taky bych hodně uvažoval. Taky jsem si dával starý ciferník do nového pouzdra. Ale i když byl fakt v luxusním stavu, prostě se tam nehodil. Musel jsem nakonec stejně  nechat udělat nový. 

Odesláno
  V 25. 5. 2016 v 20:39, Beet napsal:

Druhá věc je datumovka. Mám jen výřez z mobilovky, ale je to vidět. Na datech 1,8,16,24 jsou u středu dvě bílé tečky. Nevím proč tam jsou, ale v okýnku jsou vidět. Včera jsem hodinky dostal a bylo zrovna 24, takže jsem si toho hned všiml.

attachicon.gifDatovyVenec.jpg

Odpověď z Eltonu co se týče datového věnce: A co se týče teček na datumovém věnci, tak to jsou nastavovací tečky. Jsou na všech věncích, jen na tom vínovém je to vidět více, takže s tím bohužel nic neuděláme. 

To jako fakt? Všimli jsme si někdy něčeho podobného na svých renovačních datových věncích? Možná to na všech věncích je, ale IMHO by to snad nemělo být vidět, ne?

Odesláno (upraveno)

Nastavovací tečky viditelné na hotovém výrobku? Cha, cha, cha, poprskal jsem si klávesnici! Svého času jsem byl zodpovědný i za technologii ve firmě, a pomocná technologická opatření při výrobě, ty zákazníka vůbec nezajímají, ty jsme si museli zajistit na vlastní triko, například na pomocných nástavcích, které se nakonec odstranily nebo jinak, možností je mnoho. Zvláště na důležitých pohledových záležitostech - jako je ciferník hodinek a jeho datumka - takové tečky nemají co dělat, to je buď jejich výmluva nebo technologická pohodlnost. :thumbsdown_anim:

Edit: Slovosled.

Upraveno uživatelem Mipa
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...