jankoxxx Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Zdravim Chronomag Dlho som sa tu neradil, zvykol som byt pri vybere novych hodiniek viac impulzivny a nazor ludi ma prestaval zaujimat. Uz dlhsie ma hodinky nebavi striedat, skor sa snazim dostat k hodinkam, ktore mam pocit budu patrit dlhodobo na moje zapastie. No a dospel cas rozlusknut tento oriesok. Viem, ze nakoniec kupim hodinky, ktore sa budu pacit viacej mne, ale aj tak by ma zaujimalo co a preco by ste zvolili VY keby stojite pred touto volbou. Nebudu to samozrejme moje jedine hodinky, budu nosene na striedacku s Moonwatch a par vintazkami. Vdaka za pomoc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jarett Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Vzhledem k tomu, že máš i jiné hodinky, zejména Moony, tak bych vzal 16570 ... už kvůli datumu, GMT jde o daleko sportovnější a propracovanější model
Monkey Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Do páru se Speedmastery by asi neuškodily hodinky s datem ...
4st0n Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Za mě z tohoto duelu 14270 (proč bys je raději, než 114270?) Polárky se mně subjektivně nelíbí a klasické expy 36 se mi zase líbí až moc. Myslím, že si v každé kolekci najdou své místo.
MíraMíra Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Za mě taky určitě 14270. Do komba k Moonům úplně TOP.
jankoxxx Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Vzhledem k tomu, že máš i jiné hodinky, zejména Moony, tak bych vzal 16570 ... už kvůli datumu, GMT jde o daleko sportovnější a propracovanější model Takto rozmyslam aj ja. Odhliadnuc od toho, ze sa mi oboje hodinky pacia, tak kazde z nich maju nieco co ine nemaju. Polarky som skusal a na ruku sadli perfektne, zato jednicky maju vyhodu este mensieho rozmeru, ktory by fakt neprekazal v uplne ziadnej situacii. Polarky maju datum ktory sa hodi, jednicky zas posobia ucelenejsie a harmonickejsie na pohlad hlavne vdaka absencii datumu. Toz mozno rozhodne prave ta GMT komplikacia, ktoru mam rad odjakziva. Do páru se Speedmastery by asi neuškodily hodinky s datem ...V podstate suhlasim Za mě z tohoto duelu 14270 (proč bys je raději, než 114270?) Polárky se mně subjektivně nelíbí a klasické expy 36 se mi zase líbí až moc. Myslím, že si v každé kolekci najdou své místo.14270 by vyhrali v podstate vdaka tomu, ze sa daju zohnat s vrtanymi nozkami..
petr_cha Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 To je tvoje ruka? Tady neni o cem, polarky.. Malicko si zahudruju...nejak mizi nadsenci, co ozkousi par hodinek, a nam ostatní zprostředkují dojmy... Kazdej je na konci cesty, kupuje Rolex a chce se usadit nebo co....... :-o :-))
tano Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 (upraveno) Ja jsem urcite pro 16570. Jako plus vidim (datum, bila barva-kazdy neumi udelat pekne bile a citelne hodinky, cerne uz mas, GMT-muzes jej nekdy vyuzit) Upraveno 1. října 2017 uživatelem tano
jankoxxx Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2017 To je tvoje ruka? Tady neni o cem, polarky.. Malicko si zahudruju...nejak mizi nadsenci, co ozkousi par hodinek, a nam ostatní zprostředkují dojmy... Kazdej je na konci cesty, kupuje Rolex a chce se usadit nebo co....... :-o :-))Tak by vyzerala moja ruka keby ma napadne 10 nasranych srsnov... Ja som furt stihly elegan!To mas tazko s tymi hodinkami. Trpim touto chorobou uz dlho a potrebujem pokoj a istotu Ja jsem urcite pro 16570. Jako plus vidim (datum, bila barva-kazdy neumi udelat pekne bile a citelne hodinky, cerne uz mas, GMT-muzes jej nekdy vyuzit)s tou bielou suhlasim. v podstate sa mi zatial pacilo len malo bielych hodiniek - Nomos Club, Damasko DA47 Polarky su v tomto ohlade dost podobne.
dlubix Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 EXP 1 36mm vypadají i na hubený ruce na kůži moc malý. Na tahu to ale ještě jde. Chceš li je tahat na kůži nebo na hadru, určitě ber dvojky.
Kid_A Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 vem gmt. sam po 114270 pasu, ale stejne bych doporucil gmtcka. 40mm je neoodiskutovatelna deviza
Tomak Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Mně se polárky z této dvojice líbí víc. Na to, že mají 40 mm na mne působí spíš menším dojmem. Sám jsem je nevzal právě proto, že mi přišly až příliš malé - teď mám 40 mm keramické suby, které díky tvaru pouzdra působí při stejném průměru mnohem větší než polárky, a na můj vkus tak mají pro moji ruku ideální velikost. Taky myslím, že polárky budou proti moonům a vintážkám větší změna.
Ondrej71 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Kdyby o měly být jedny hlavní hodinky tak bych šel dk Expů I. Ale pokud máš Moony a plánuješ je střídat, tak Expy II
ramon Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Bral bych GMT, i když já tu komplikaci nemám jinde moc rád, působí na mě dost rušivě a nevyužiji ji, ale k těmto hodinkám prostě patří. Z těchto dvou rozhodně hezčí, praktičtější a propracovanější hodinky.
pepO77 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 vidim, ze pojdem proti prudu. Ja by som bral (a teda aj mam) Explorer. Male, lahke, nizke, vzdy pekne. Za mna urcite Explorer. (tento) GMT iba koli sirokej/velkej lunete, nie. Biela je pekna, GMT rucka inej farby pekne osviezenie. Avsak ta velkost GMT cifru .. hmm .. nie. Mimo notu: Inac obdivujem si vyberat dve hlavne hodinky. Mne to zatial vyzera na rozsirovanie, a striedanie po niekolkych dnoch.
kuncák7 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Polarky, sam je mam a po jinych rlx neprahnu.
jankoxxx Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2017 EXP 1 36mm vypadají i na hubený ruce na kůži moc malý. Na tahu to ale ještě jde. Chceš li je tahat na kůži nebo na hadru, určitě ber dvojky.S tymto absolutne nesuhlasim a mame uplne odlisnu predstavu ako maju vyzerat hodinky na panskom zapasti. vem gmt. sam po 114270 pasu, ale stejne bych doporucil gmtcka. 40mm je neoodiskutovatelna devizatych 40mm je u polarok prijemny rozmer. su lahucke a na ruke sedia nizko. ale ten maly a pohodlny rozmer EXP I je strasne lakavy... Kdyby o měly být jedny hlavní hodinky tak bych šel dk Expů I. Ale pokud máš Moony a plánuješ je střídat, tak Expy IIChjo Keby to bolo take jednoduche Bral bych GMT, i když já tu komplikaci nemám jinde moc rád, působí na mě dost rušivě a nevyužiji ji, ale k těmto hodinkám prostě patří. Z těchto dvou rozhodně hezčí, praktičtější a propracovanější hodinky. vidim, ze pojdem proti prudu. Ja by som bral (a teda aj mam) Explorer. Male, lahke, nizke, vzdy pekne. Za mna urcite Explorer. (tento) GMT iba koli sirokej/velkej lunete, nie. Biela je pekna, GMT rucka inej farby pekne osviezenie. Avsak ta velkost GMT cifru .. hmm .. nie. Mimo notu: Inac obdivujem si vyberat dve hlavne hodinky. Mne to zatial vyzera na rozsirovanie, a striedanie po niekolkych dnoch.ja som uz stary pacient Polarky, sam je mam a po jinych rlx neprahnu.Tak malo slov, a tak jasne povedane sensei! No vidim, ze to tu je rozpoltene pomerne dost, aj ked vacsina by zvolila asi tie polarky. Ja som k nim inklinoval tiez, ale ako sa blizi termin, kedy to bude aktualne, som stale viac a viac na vazkach.
huhu4d Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 janko,v tomto pripade 16570. keby ze si owg, tak 14270..
m.n. Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Odesláno 3. října 2017 Ať se rozhodneš pro kterýkoli z modelů, tak držím palce, ať je seženeš v pěkném stavu. Za poslední dva roky tu snad šly jen jedny nevožužlané 16570 a ty mám já...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se