Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

nebyl by tu nějakej patolog ? cejtim se nějak divně asi bych potřeboval vyměnit stoupačky

Odesláno
nebyl by tu nějakej patolog ? cejtim se nějak divně asi bych potřeboval vyměnit stoupačky

Můžu ti zahrát v krematoriu na poslední cestu, nějakej POém třeba :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Můžu ti zahrát v krematoriu na poslední cestu, nějakej POém třeba :)

to je dneska první pozitivní zpráva

Odesláno (upraveno)
tak uz tu chybi jen Conrad :)

Conrad je hned na první stránce tohoto vlákna

Snažím se minimalizovat své dodávky hrobníkovi
Upraveno uživatelem Jay Doll
Odesláno

ja bydlim a delam uz ctvrtej rok v anglii. v srpnu jsem prisel o praci (auditor ve vzdelavani dospelych), ale pristi pondeli nastupuju jako 'Project Manager', cili doufam, ze se "cash-flow" (a tim padem watch-flow) zase dostane do normalu :)

Odesláno

Já se pohybuju na poli systémů využívajících automatickou identifikaci, zejména pak řízený sklad. Dělám z půlky konzultanta/analytika a z půlky projektového manažera a metodika PM v rámci firmy.

Odesláno

Pokud někdo z vás vlastní Fordíka a potřebuje nebo už někdy potřeboval nějaký originální náhradní díly a ještě k tomu bydlí ve východních čechách, tak ty díly téměř jistě prošly přese mne. Takže automobilový průmysl....

Odesláno
Pokud někdo z vás vlastní Fordíka a potřebuje nebo už někdy potřeboval nějaký originální náhradní díly a ještě k tomu bydlí ve východních čechách, tak ty díly téměř jistě prošly přese mne. Takže automobilový průmysl....

V tom pripade ti nejspis prosla rukama i nova spojka na jeden vychodocesky ford fusion :thumbsup_anim:

Odesláno

Spoje pak Telecom, SPT Telecom už ani nevím jak jsme se jmenovali, teďka O2........technik (někdo tu armádu obchodníků,menežerů živit musí)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...