konnan Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ještě brášku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 27. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 Také něco přihodím s Jirkou je radost spolupracovat Tento jsem si vyžádal - je to volně inspirovaný řemen gumou k PS2 - pozvedne hodinky neskutečně No a klasika moony a racing vintage - z toho mám velikou radost. Zase jsem něco našel na netu - co se mi líbilo a poslal Jirkovi obrázek a výsledkem je parádní řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 Taktéž se připojím ke spokojeným zákazníkům. Výběr řemenu nebyl lehký. jsou to takové oblekovky, ale nechtěl jsem úplnou klasiku. Cítím se moc mladý a svěží na nošení krokoušů a podobných (a na opravdové krokouše stejně nemám), tak jsem po dohodě vybral řemen v BaS stylu s prošitím v barvě kůže, aby to nekřičelo do světa. A moc se mi to líbí. Fotit tyto věci moc neumím, ale spoň pokus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 1. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Náš pejsek Kejsík si u mě taky objednal jeden řemínek na krk, tak jsem mu ho spíchnul. Na to, že je to můj první psí, tak to dopadlo dobře: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 V 1. 2. 2021 v 17:30, habadej napsal: Náš pejsek Kejsík si u mě taky objednal jeden řemínek na krk, tak jsem mu ho spíchnul. Na to, že je to můj první psí, tak to dopadlo dobře: Rozšířit Povedl se...ještě nějaké fajnové vodítko by to chtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 No, s vodítkem to asi nepůjde. Jsme zvyklí na navíjecí.... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Ďalšia parádna robota od Jirku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 “Hustý” 24mm, tl.3,5mm řemen na moje Lanďáky od Jirky. Tlustý řemen na macatý hodinky a ruku (-: skvělá práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Cavalier Blue pro Arktis. Díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 (upraveno) Double, sorry. Upraveno 16. března 2021 uživatelem wolfesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Sice nebyl původně pro mne, ale je perfektní Díky, Jirko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Nový přírůstek do strapfamílie. Samozřejmě opět mistr habaděj, jinde už nešiju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 V 16. 2. 2021 v 11:59, Piplík napsal: “Hustý” 24mm, tl.3,5mm řemen na moje Lanďáky od Jirky. Tlustý řemen na macatý hodinky a ruku (-: skvělá práce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Tak tohle jom neskutečně sekne. Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 O tomto vlákně jsem neměl tušení, a nyní po objevení musím přispět se svou troškou do mlýna, mám od Jirky prozatím dva řemeny a určitě nekončím, jsou ... super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Ty pepkovky na kuzi jsou peckovni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 LordSpar dík za pochvalu, a Habadějovi dík že z nich udělal Peckovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Parádní řemen na Seamastery, skvělá práce mistra Habadeje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 A další luxusní řemen na pilotky, jó, Habadej umí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 @Ondrej71 Seamaster v tejto kombinacii, jo pane, mne sa to paci neskonale. Ani som ti to nestihol pochvalit skor. A som o to radsej, ze to mozem urobit v tomto vlakne, kedze joooo, Habadej umi a je super, ze sa to tu ozivilo. Ked bude svetlo na fotku, rad nieco pridam aj ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se