eskimak Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Neboj, nieje to ziaden vychodny model. A okrem toho najvyssia rada, samozrejme made in germany. Ziaden plast. V kazdom pripade, vyvoj nezastavis, nieco ako nemecka kvalita v tomto segmente je uz len legenda. A vrtulka je hned za filtrom (sice este skryte, ale dostupne od filtra), len filter je uz "vylepseny". Vwtyp: daj nejake info o tom ako ste ich testovali, model, foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Bosch SMS58M98EU (made in germany) od zaciatku februara 2012 u nas ide bez zaváhania. Odkedy mame deti niekedy aj viackrat za den.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) před 21 minutami, eskimak napsal: Neboj, nieje to ziaden vychodny model. A okrem toho najvyssia rada, samozrejme made in germany. Ziaden plast. V kazdom pripade, vyvoj nezastavis, nieco ako nemecka kvalita v tomto segmente je uz len legenda. A vrtulka je hned za filtrom (sice este skryte, ale dostupne od filtra), len filter je uz "vylepseny". Vwtyp: daj nejake info o tom ako ste ich testovali, model, foto... Je taková doba no, ceny tlačí dolů jak se dá a kvalita stojí za prd. Babičce jsem doporučil tu samou myčku co máme my a šla ji týden. Ale je pravda, že servis na jedničku, přijel maník za dva dny od nahlášení, vyměnil celou elektroniku kterou měl u sebe, takže tipuji že Bosch o tomto problému vědělo a od té doby myčka šlape stejně dobře jak ta naše. Upraveno 6. února 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 12 minutami, shaggy napsal: Bosch SMS58M98EU (made in germany) od zaciatku februara 2012 u nas ide bez zaváhania. Odkedy mame deti niekedy aj viackrat za den. Sent via IPoAC Niekedy ma clovek aj stastie. Electrolux mi siel 11 ci 12 rokov. Asi po 8 rokoch prestala hriat, opravil som to za hodinu vymenou rele (pouzil som co som nasiel v zasuvke). Sla dalsie 3-4 roky ked plavak zahlasil ze tecie voda - opravit to slo, ale nechcelo sa mi, trebalo by rozkuchat celu umyvacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Toz, dnes si fakt nevyberies. Kazdy výrobca šetrí kde sa da.Mne tu radili Beko chladnicku. Katastrofa, po 3. reklamacii som ju vratil. Prihodil som stovku a zobral siemens (made in turecko). A je to obrovsky rozdiel hlavne v hlučnosti. Uvidíme kolko vydrzi...Mam tu este gorenje trubu, sklokeramiku u digestor. Na rure odišiel teply vzduch, ani som to neskusal riesit. Zlomil sa tiez pant, asi 8 eur stal novy, vymena na 10 minut. Doska v poho. Ale zlamal by som ruky tomu co vymyslel dotykove ovladanie. Vsetko to ma viac ako 10 rokov.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 1 minutou, shaggy napsal: Ale zlamal by som ruky tomu co vymyslel dotykove ovladanie. Dalsia vec na pikacu na tej bosh umyvacke. Funguje to nahovno. Ale mozes si to pustit z apky cez net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Afri, bosch/Siemens opravdu vyrabi pod stejným označením modelu 2 kvality. kdyz jsme testovali shodne modely myčky, vyrobené ve 2 různých závodech, kdy jeden byl pro německy trh s druhy pro východní Evropu, nestačili jsme se divit. Ver nebo ne, kdybych u toho nebyl, pochyboval bych, ale třeba na chalupě mám věci z doby kdy jsem žil v CH s i přesto, ze to byl low end dodnes funguji i když byly “no name” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) Made in germany není smeroplatne. susicka miele má nálepku made in germany a je vyráběna v jediném závode miele na susicky v Evropě a ten je u Olomouce. Alespoň si miele nenechává produkovat, ale opravdu vyrábí. pracka bosch - made in germany/jako ze fakt, ne ze složeno, ale vyrobeno, stoji cca 5.000€ Je potřeba si uvědomit, ze značka “made in reich” je skvělá obchodní politika, ale nakonci je to jako s Klatovskym kuretem, denne kamiony z PL. doufam, ze vám netozbiju babovicky, když vám řeknu, ze echt deutsch liebherr lednice jsou z větší části vyráběné v Srbsku:) Upraveno 6. února 2021 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Ty jo, máme Ariston od roku 2003 nebo 2004. Jeden otáčecí knoflík, jeden mačkací (vypínač), 4 světýlka + jedno na sůl + jedno, že je zapnutá. Jednoduchá. Jednou mi měnili odtokové čerpadlo, když jsem viděl jak, příště si ho koupím a vyměním sám. Když vidím ty hovadiny, kolikrát třeba někde na dovolený... zlatý jednoduchý věci. Akorát se bojím, jestli se dají dneska ještě koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) před 12 minutami, geometr napsal: Ty jo, máme Ariston od roku 2003 nebo 2004. Jeden otáčecí knoflík, jeden mačkací (vypínač), 4 světýlka + jedno na sůl + jedno, že je zapnutá. Jednoduchá. Jednou mi měnili odtokové čerpadlo, když jsem viděl jak, příště si ho koupím a vyměním sám. Když vidím ty hovadiny, kolikrát třeba někde na dovolený... zlatý jednoduchý věci. Akorát se bojím, jestli se dají dneska ještě koupit. Myslím, ze daji, mají nálepku miele a ta se platí zlatem:) zase můj kamos řezník je sporivej a kupuje největší shity jako amica a candy a všechno mu šlape 10let bez problemu ps bosch/ Siemens, jsou vyráběny ve fabrice bsh, kde se produkuje neff a constructa jeste doplním: https://www.tz.de/wirtschaft/alles-noch-made-germany-1565430.html Upraveno 6. února 2021 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 1 minutou, vwtyp11 napsal: Myslím, ze daji, mají nálepku miele a ta se platí zlatem:) zase můj kamos řezník je sporivej a kupuje největší shity jako amica a candy a všechno mu šlape 10let bez problemu Tak nejde jen o to že daný produkt šlape deset let bez problémů, ale taky jak šlape, že? Už se tě kluci ptali, co to bylo za model Bosch jak měl plast díly pro východ EU a plech pro západ? Docela by mě to zajímalo, protože prodavač AD Bosch mě řekl, že můj model je určený pro Evropský trh. Vím že se s Elektronikou různě handluje, ale většinou číslo modelu je vždycky mírně jiné, nikdy stejné, tak mě to docela zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 ... tak ještě pro Afriho dodám, že meje furt výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Konkrétní muzu byt Vlasto v sz. Prave priverujeme možnost zveřejnění a je to citlivé tema. so se týká bosch/Siemens tak myčky a pračky jedou v Polsku a Turecku, existuje závod v Bavorsku na výrobu praček, ale tam se vyrábí z 90% pouze profesionální pračky. Je logické, ze nebudes matlat v Turecku profi přístroje a doma v risi pracky, myčky za 400€ Polen Łódź (2 Werke): Waschmaschinen, Geschirrspüler, Wäschetrockner Wrocław: Elektroherde, Kühl- und Gefriergeräte (ehemals Fagor Mastercook) Rzeszów: Kleingeräte Türkei Çerkezköy: Waschmaschinen, Geschirrspüler, Kühl- und Gefriergeräte, Gasherde, Kleingeräte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Tyvole, to su kecy. Presne to som cakal. Ne vyrobeno, slozeno, ne slozeno, vyrobeno . A namiesto konkretnych argumentov len "opravdu". Necakal som ine. A bosch ma 2 fabriky a podvodne skladaju plastove diely len pre Cechov a Slovakov. A na nocnej sichte idu pre USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 2 minutami, vwtyp11 napsal: Konkrétní muzu byt Vlasto v sz. Prave priverujeme možnost zveřejnění a je to citlivé tema. so se týká bosch/Siemens tak myčky a pračky jedou v Polsku a Turecku, existuje závod v Bavorsku na výrobu praček, ale tam se vyrábí z 90% pouze profesionální pračky. Je logické, ze nebudes matlat v Turecku profi přístroje a doma v risi pracky, myčky za 400€ Polen Łódź (2 Werke): Waschmaschinen, Geschirrspüler, Wäschetrockner Wrocław: Elektroherde, Kühl- und Gefriergeräte (ehemals Fagor Mastercook) Rzeszów: Kleingeräte Türkei Çerkezköy: Waschmaschinen, Geschirrspüler, Kühl- und Gefriergeräte, Gasherde, Kleingeräte Jasný, díky za vysvětlení Do SZ to dávat nemusíš, víkend jde užívat i lépe A poslední věc tedy, jaký je rozdíl v myčce Made in Poland a Made in Germány? Protože ty levnější modely jsou právě Made in Poland... Děkuji a už nebudu opravovat, ono je to stejně asi šumák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 (upraveno) Já te mám v ignoraci na mobilu @eskimak... tak znovu a lépe: https://www.tz.de/wirtschaft/alles-noch-made-germany-1565430.html https://de.m.wikipedia.org/wiki/BSH_Hausgeräte Žádný kecy, ale fakta...a nebuď utocnej, já ti myčku v Polsku nevyrabel;)) A když si prectes wiki zjistíš, ze noční směna do USA nevyrábí, pac tam má bosch co? Fabriku brate z tater: Vereinigte Staaten La Follette, Tennessee: Herde und Grills der Marke Thermador New Bern, North Carolina: Geschirrspüler, Herde Upraveno 6. února 2021 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Co s těma myčkama děláte? Před cca 10 lety jsme kupovali nějakou obyč z elektra ve městě asi za 15k, dám špinavé nádobí, tabletu, čudlík, počkám, vyndám čisté...občas vyklepnu sítko. Pračka a sušička stejný režim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 mě by spíš zajímalo jak se ti může dostat ten bordel až tak daleko? co tam soudruzi ojebali? jednou za čas vyčistím a klídek pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 21 minutami, vwtyp11 napsal: Já te mám v ignoraci na mobilu @eskimak... tak znovu a lépe: https://www.tz.de/wirtschaft/alles-noch-made-germany-1565430.html https://de.m.wikipedia.org/wiki/BSH_Hausgeräte Žádný kecy, ale fakta...a nebuď utocnej, já ti myčku v Polsku nevyrabel;)) A když si prectes wiki zjistíš, ze noční směna do USA nevyrábí, pac tam má bosch co? Fabriku brate z tater: Vereinigte Staaten La Follette, Tennessee: Herde und Grills der Marke Thermador New Bern, North Carolina: Geschirrspüler, Herde Tvl, ty si ale sasek. Ktore modely si to testoval? A co boli rozdiely? Nie, ziadne fakty, len kecy. Nehadz sem nezmyselne linky ale napis k veci co si testoval. Alebo v Nemecku aj trava zelensia, vsak... . Z polska umyvacku nemam, vravim ti ze je z nemecka, ale je mi to u prdele, nemecko jak polsko, ale ked si dislektik tak to je zbytocne. Vobec tu nejde o kvalitu vyroby, keby ten filter bol namiesto plastu z platiny tak by bol rovnako nefunkcny. Proste dojebali navrh, je to zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 před 10 minutami, vraby napsal: mě by spíš zajímalo jak se ti může dostat ten bordel až tak daleko? co tam soudruzi ojebali? jednou za čas vyčistím a klídek pohoda Do cerpadla sa voda dostane priamo stredom filtra. Dole jej nic nebrani. Cez to jemne sitko proste nejde vsetko. Problem je to hrube rebrovanie v hornej casti (kruh), tadial do stredu prepadne cokolvek a dole rovno do cerpadla. Najma kostka citrona. Proste chuji, made in germany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se