Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Zakládám vlákno pro důchodce. Zcela jistě je tu několik lékařů od genitálních až po geniální. Mám takový dotaz, vlastně mi ten dotaz přijde úplně mimo jako z nějakýho scifi filmu, ale ...... K věci: Cca rok nosím brýle na blízko (1 dioptrie) - čtení, počítač, psaní, i k obědu si je beru abych věděl co požírám. Máma tudle (tři dny zpět) přinesla nějaký doplněk stravy (běžně prodejný a nebudu záměrně jmenovat) a já jsem se rozhodl ho požírat, v duchu, že udělám něco pro svoje zdraví, když nic jiného nedělám. Druhý den co jsem to sežral jsem zjistil, že lépe vidím. Přikládal jsem to nějakému momentálnímu stavu a rozpoložení.Dnes tenhle příspěvek píšu bez brýlí, to znamená, že čtu a můžu psát bez brýlí v běžné vzdálenosti od monitoru. Je jasný, že to zní jako úplná hovadina, kdyby mi to někdo řekl v hospodě tak ho pošlu do vagíny, ale je to tak. Takže dotaz: je možný aby nějaká pilulka během tří dnů zlepšila natolik zrak, nebo to je jenom nějak krátkodobý dárek těsně před smrtí .... to bych nerad *ten doplněk stravy není primárně určen na oči a nevidím jako rys, ale vidím o cca 30% lépe Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Je to divny. Ale treba tve spatne videni muze byt diagnostikovano z jine priciny. ( tlak, krcni pater, cokoliv) a taky Ypo, neumyls sis voči normalne vodou, jako to delame my? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 To neni od teba pekne ze sa nechces podeliť o názov toho zázraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Nebo jsi vyjimečně střízliv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Vapík nebo joint? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 tlak mám dobrej .... neska sem se měřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Zmizik povidal, ze mu doktor rekl, ze nadmerna onanie poskozuje mozkovy kmen, tak pry zmirnil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Cos to dostal za zazrak? A neprodava to firma tvoji manzelky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Dej sem prosím jméno toho zázraku. Pro nás co jsme tu déle jak deset let, to bude vítaná informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Dej sem prosím jméno toho zázraku. Pro nás co jsme tu déle jak deset let, to bude vítaná informace oukej, ale počkám ještě tejden .... až uvidím slunce, tak vím že to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Tak nevotravuj a natri si s tim tez anus..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Někdy takto pomůžou vedlejšími účinkem léčivé přípravky na průchodnost žil, otoky dolních končetin, hemeroidy apod. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Někdy takto pomůžou vedlejšími účinkem léčivé přípravky na průchodnost žil, otoky dolních končetin, hemeroidy apod. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk ve spojení s tvým nickem to zní dobře .... ..... nevím jestli ten přípravek je i na tyto věci, ale měl by to být všelék, takže možná, že ano .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Nebo jsi přestal brát něco, co ti kazilo zrak...třeba Viagru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) Nebo jsi přestal brát něco, co ti kazilo zrak...třeba Viagru.to nevím ... no .... nic mi nenapadá .... tři dny sem nejedl rohlíky ... to je asi jediná změna *já věděl, že tu budu pro p*r*d*e*l....., ale je to prostě tak jak píšu**eště mi teda napadlo, že malej mladej si dost často hraje s ctrl a kolečkem u myši, ale tím to taky není, páč na klávesnici normálně vidím Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) ve spojení s tvým nickem to zní dobře .... ..... nevím jestli ten přípravek je i na tyto věci, ale měl by to být všelék, takže možná, že ano ....Nespecifikoval jsi lékařskou specializaci ohledavac mrtvol taky doktor. Ale to já nejsem, aby bylo jasno. Prozrad název nebo účinnou látku, ať můžeme posoudit. Takhle je to těžký. To co jsi popsal možný je... Všechny ty léčivý přípravky s luteinem nebo právě na prokrvení apod takhle účinkují. Pak ještě léky na erekci, ale to bys spíš viděl modře Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem koroner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Jak už tu zaznělo, zhoršení zraku může být způsobené čímkoliv jiným, s vlastníma očima zdánlivě nesousejícím. A pak náhodné zlepšení nějaké tělesné funkce po užívání jakéhosi doplňku klidně může mít zcela nečekaný projev někde úplně jinde.Lidské tělo není soutava samostatných orgánů, ale v podstatě jeden velký komplikovaný orgán s mnoha specializovanými částmi, ve kterém vše pracuje ve vzájemné součinnosti. To jen doktoři si myslí, že každý orgán je nutné léčit zvlášť, nebo ho dokonce uříznout a nic se nestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Presne tak, doktori mediciny o medicine obecne vedej prd, nedoporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Spíš ti začíná cukrovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Spíš ti začíná cukrovka.na diabetologii chodím, a když jsem tam byl naposledy tak mi je prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se