sibirnaya Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 mi nemluv, hjundee je strasny, tim me taky pekne namichli..
ggrand Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Ale pěkně zvětšili to sytogo. Při záběrech ve vnitř jsou sedačky zaražené až za sloupek,ale jakmile je pohled zvenku, tak je to spíš naopak.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Ale pěkně zvětšili to sytogo. Při záběrech ve vnitř jsou sedačky zaražené až za sloupek,ale jakmile je pohled zvenku, tak je to spíš naopak. No a to si ještě představ, že ve skutečnosti je Citigo ani ne metr dlouhý! Kampak s tím na nás. Určitě je v tom nějaká kulišárna a celá ta reklama je provokace...
sibirnaya Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Odesláno 24. května 2012 todle je lepci labina http://www.youtube.com/watch?v=WbbnmLz3XdU
Chocholusik Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zKViA_z6jwE asi najemocionalnejsia reklama ktoru som videl...skoda ze nieje v lepsej kvalite...
sibirnaya Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 s takovou reklamou se ani nedivim, ze zkrachovali..
Chocholusik Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 si zjavne ina cielova skupina....
Ludwig Wittgenstein Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 si zjavne ina cielova skupina.... Tak tu cílovku bych sám docela rád poznal. Circa do 0:30 min. (z 0:40 min. reklamy) by to mohla být reklama na cokoli... nejlépe nějaká pojišťovna, zajišťovna, banka, elektrárna nebo Poděbradka... Řek bych, že emoce jsou tam spíš v podobě nějaký duševní rozháranosti dotyčnýho kreativce...
Tittus Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Ten zpěv je teda dost děsnej, kvůli podobným reklamám vypínám zvuk v TV.
utrejch Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Tak nevím, jestli je přímo dobrá, ale mně to rozhodně přijde slušný. Navíc jsem vždy loajální ke svým klientům a taky mám doopravdy rád Škodovku. Nová reklama na Citigo s Anastaciou : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nvn9-esY9qg Ta reklama ma jako rict, ze to auto ma dokonce i radio?
Leclerc Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Ta reklama ma jako rict, ze to auto ma dokonce i radio? Jo, a ještě ti zabere místo spolujezdce. Taky jsem to nějak nepochopil...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Ta reklama ma jako rict, ze to auto ma dokonce i radio? Jo, a ještě ti zabere místo spolujezdce. Taky jsem to nějak nepochopil... Ne. Celý smysl je v tom, že Citigo je v rámci komplexnější kampaně (základní myšlenku vymysleli v Leagas Delaney, to jen pro pořádek), vnímán jako "nový komunikační prvek" (je to tam i napsáno). Vlastně jde o to, že nemusíte s přáteli komunikovat například prostřednictvím FB nebo mu telefonovat, ale prostě k němu přijedete. A stejně tak osobně je chápána i filozofie celého vozu. Proto je třeba navigace zobrazena jako ten pán s mapou. Říká se tomu nadsázka.
Leclerc Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Ale jo, nadsázku občas pochopím, ale tohle bylo na mě moc složitý.Holt nejsem cílová skupina, což je při pohledu na ty dva tajtrlíky v autě vlastně plus...
bandicoot Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 (upraveno) ...ani ne metr dlouhý! Kampak s tím na nás. Určitě je v tom nějaká kulišárna... Ono to není tak od věci. Koukal jsem u Forda na showroomu na "plakát" nového B-Maxu. Vlastně to byla vyřízlá deska obrázku auta v životní velikosti na stojanu, postavená na showroomu mezi skutečný káry. Když jsem nahlas obdivoval velikost vstupního prostoru a i celýho auta (aniž bych v tý chvíli tušil, že je to B-Max na platformě Fiesty, nástupce Fusionu), tak jsem se dozvěděl, že ten "model" je zvětšený na 120%... edit: takhle nějak ten plakát vypadal, a taková mrňavá baba ten dojem umocňuje, když má ty kola ke kolenům (což v reálu by musely bejt aspoň devatenáctky Upraveno 30. května 2012 uživatelem bandicoot
Ludwig Wittgenstein Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Ono to není tak od věci. Koukal jsem u Forda na showroomu na "plakát" nového B-Maxu. Vlastně to byla vyřízlá deska obrázku auta v životní velikosti na stojanu, postavená na showroomu mezi skutečný káry. Když jsem nahlas obdivoval velikost vstupního prostoru a i celýho auta (aniž bych v tý chvíli tušil, že je to B-Max na platformě Fiesty, nástupce Fusionu), tak jsem se dozvěděl, že ten "model" je zvětšený na 120%... edit: takhle nějak ten plakát vypadal, a taková mrňavá baba ten dojem umocňuje, když má ty kola ke kolenům (což v reálu by musely bejt aspoň devatenáctky Chápu, ale tohle je přece jen trochu nad rámec vnímání velikosti vozu po shlédnutí reklamy v televizi. Navíc - když jsem byl na návštěve u dealera škodovky a koukal na Citigo, tak jestli mě něco celkem potěšilo, tak to byla slušná velikost interiéru. Tohle, co popisuješ, mně přijde už docela unfér. Nicméně nechci zabředávat do nějaký plamenný diskuze. U mě obliba škodovky jako klienta pramení z mnoha důvodů a jeden z nich je, že nemám pocit, že bych někomu musel lhát. Upraveno 30. května 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein
utrejch Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Ne. Celý smysl je v tom, že Citigo je v rámci komplexnější kampaně (základní myšlenku vymysleli v Leagas Delaney, to jen pro pořádek), vnímán jako "nový komunikační prvek" (je to tam i napsáno). Vlastně jde o to, že nemusíte s přáteli komunikovat například prostřednictvím FB nebo mu telefonovat, ale prostě k němu přijedete. A stejně tak osobně je chápána i filozofie celého vozu. Proto je třeba navigace zobrazena jako ten pán s mapou. Říká se tomu nadsázka. No mozna je na tom postavena cela filozofie a komunikacni prvek, ale anastasie tam ze 40 s reklamy krakora 30 vterin, takze porad jako nevim ... vlastne vim, anicka stala nejake penize, tak se musi maximalne vyuzit ... jinak mi je ta reklama celkem ukradena, skodovky jsou hnusny a to nejhezci na nich jsou pravdepodobne ty reklamy, to je fakt ...
Duke650 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Chlapi od fochu poradíte?Kdysi před mnoha lety jsem měl slzy v očích u reklamního klipu Nikeskupinka sportovců (nebo jen jeden - už nevím) na invalidních vozících si to v hnusném počasí pomalu šine do krutého kopce, detailní záběry na naběhlé žíly a svaly a pot a křeče ... a ve finále když se chlap přehoupne přes vrchol kopce a jde do klesání tak detail na ty ruce v cyklistických rukavicích jak udělají poslední záběr letí dopředu a už se nevrací zpět na tu obruč ale nechá je volně relaxovat - v tom záběru je všechno "ku..a dokázal jsem to, nevzdal jsem to, zasloužím si pár minut voraz, teď si užiju jízdu jako na tobogánu a pak se budu zase dál rvát s osudem..." jo a na konci to obligátní just do it mělo poněkud větší váhu - aspoň já to tak vnímal...zaboha to video nemohu najít, ono taky pochází z doby kamenne předinternetové :-((( Upraveno 30. května 2012 uživatelem Duke650
tombed Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f5HM1DCgkd0
Adam99 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 (upraveno) Super virální reklama na Heineken http://www.loupak.cz/video/srandicky/6046-heineken-velmi-povedeny-vtipek?thx=Petulka24 Upraveno 2. srpna 2012 uživatelem Adam99
Andrew Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Při hledání dukovy reklamy jsem našel tuhle (taky Nike): http://www.youtube.com/watch?v=2JnYcuRW_qo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se