vraby Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 (upraveno) Nahoď fotku, jestli je pěkná, třeba budem i dojíždět :lol2: to by ti šlo,nejřív práci a pak potěšení Pánové vážně,díky. Upraveno 22. července 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Řekl bych,že manželka je i dost manuálně zručná,dříve dala už TV a AUTOMOBIL fabriku.Poštu zvládá komplet + certifikáty ohledně "nePOVINNÝCH" nahánění ohledně účtů,spoření atd. Pošt.spořitelna,Česká pojištovna,Rajfka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 (upraveno) vraby - a tohle jsi četl? http://aeronet.cz/news/svedectvi-cesky-z-nemeckeho-logistickeho-skladu-amazonu-exkluzivne-pro-ae-news-vydirani-vyhrozovani-sledovani-zamestnancu-na-toaletach-soukromi-detektivove-pedometry-po-pul-roce-vyhoreni-a-novy/Je to dost votročina, zdá se ... Zdravím zdejší osazenstvo a prosil bych o vaše názory. Za ty roky co jsem tak vím,že je tu dost znalejch borců co poradí,napíší svůj názor bez skrupulí atd. Manželka chce odejít z ústavu zvaný Česká pošta a má namířeno do Amazonu. Ze začátku jsem byl pro,vím jak to tam chodí,ale po přečtení a zjištování jak to chodí v Amazonu jsem na pochybách.Co vy na to? Upraveno 22. července 2015 uživatelem ToMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Velmi duveryhodny zdroj vraby - a tohle jsi četl? http://aeronet.cz/news/svedectvi-cesky-z-nemeckeho-logistickeho-skladu-amazonu-exkluzivne-pro-ae-news-vydirani-vyhrozovani-sledovani-zamestnancu-na-toaletach-soukromi-detektivove-pedometry-po-pul-roce-vyhoreni-a-novy/Je to dost votročina, zdá se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Klucí,tohle všechno mám přečtené,diky. Bodla by nějaká zkušenost od kámošů jak mi psal Franta.Ted mi moje říká,že test kterým tam procházela doloval z lidí jak nejlépe bonzovat ,to asi o něčem svědčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Klucí,tohle všechno mám přečtené,diky. Bodla by nějaká zkušenost od kámošů jak mi psal Franta.Ted mi moje říká,že test kterým tam procházela doloval z lidí jak nejlépe bonzovat ,to asi o něčem svědčí. Kamarád dělal v Menlu(bývaly vratkovy sklad Amazonu pro Německo, ted to od nich převzal Amazon).nastupoval tam původně jako lepší skladnik s angličtinou, později se vypracoval na manažerskou pozici. Prace celkem fajn a i peníze. Jediná nevýhoda směny. 14 dni se pracovalo ve dne, dalších 14 dni mel směny v noci. Makat tam musel, ale bavilo ho to a o otrokářství rozhodne nemluvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Zdar, pritelkyne hleda praci v administrative, kdyby jste nekdo o necem vedel tak prosim hodte SZPraha, 13 let praxe, AJ, RP B, MS Office ... Atd :-) Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Aktuálně - Správce PPC reklamy - Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Pokud by někdo chtěl spojit letadla a techniku, tak u nás je momentálně aktuálníhttp://www.rlp.cz/kariera/nabidka/Stranky/ATSEP_RIS_20150716.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Pro strojírenskou firmu na jindřichohradecku hledáme zkušeného konstruktéra ve 3D. Detaily pořešíme v SZ. Poptávku bych rozšířil i na elektrikáře/programátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Zdravím, dcera mne poprosila, jestli bych se zde neoptal... Letos dokončila Bc. na VŠE (zahraniční diplomacie), na uvedené škole pokračuje v ing studiu. Poptává praxi poplatnou oboru, ideálně skrze MZV či instituce s vazbou na EU. Za případné nabídky či tipy přes SZ předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Známí hledají do firmy, která prodává luxusní italské rámy a zrcadla, umělecky založeného obchodního zástupce. Prostě aby měl oko, cit a uměl i prodat. Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Prodávat asi ne, ale od doby, kdy sem zdobil bratrovi k narozeninám pulitr, mně tady leží gravírovačka.... Moh bych to individualizovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ja potrebuju neco vygravirovat,cejtis se na to?Lahvinkou bych se revansoval ale radeji az po vykonu?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Hledám práci pro kamarádku, lokalita Nový Jičín a okolí, nebo i práce z domu, Ideálně částečný úvazek nebo práce 8-15 Výborná angličtina, PC, organizačně schopná, technické myšlení, manuálně šikovná. Výborně vaří Když tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Hele chlapi, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém způsobu, jak se elegantně vykroutit ze zaměstnání ? Zaměstnavatel jde do kopru a nechce mě pustit na dohodu. Pořád věří, že se to nějak vzpamatuje (ale v řiti je to už od června) a tak mě tady drží, ale protože nemáme zboží, tak mi dává jen základní mzdu což je asi 30% běžného výdělku když obchod funguje. Je mi jasný, že můžu dát výpověď, ale otevřeně - dva měsíce se mi tady trčet nechce, páč se tu jen houpu na židli za 30% platu. Myslíte, že je velký průšvih se nechat vyhodit kvůli absencím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 nemám z vlastní zkušenosti, ale někdy stačí naznačit, že vypovědní dobu strávíš na nemocenské...a zaměstnavatel se hned staví k dohodě trochu jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Dotlačit do dohody. Nechat se vyhodit se ti v budoucnu muže vymstít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Zkusil bych určitě dohodu. Nechat se vyhodit, na to raději ani nemysli... Jak říká Frantík, při hledání nové práce by se ti to mohlo vymstít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Já to tehdá uhrál na zdravotní důvody. Alergie na roztoče.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se