Přejít na obsah

Zaměstnání

Doporučené příspěvky

Hledám dva vývojáře Business Intelligence:

Senior: Pokročilá znalost DB Oracle včetně optimalizace ETL, stejně jako základní znalost MS SQL Server 2005 a 2008. 3 roky doložené praxe minimálně.

Junior: zaměřeno na čerstvé absolventy, ideálně ČVUT. Podmínka: znalosti SQL, dobré matematické a logické myšlení

Místo práce: PRG, Ruzyně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio

safi: tak to hodně štěstí. Shodou okolností taky dva DW/BI lidi sháním (jeden mi nastoupil dneska) a už jsem slevil i od požadavku znalosti konkrétní technologie. Kolik jim nabízíš (klidně SZ)?

lusmir: a co umí?

Odkaz ke komentáři

U nas teraz prijimaju dost novych ludi, podmienkou je dobra anglictina, nemcina pomenej, a velku sancu maju aj ludia bez IT skusenosti, rozhodujuci je skor ten cudzi jazyk.

http://www.t-systems.sk/tsi/sk/142412/Web-stranka/Kariera/Praca-v-TSystems

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak je to tady.

Hledám práci.

Od 1.12.2010

Co umím?

17 let jsem dělal malo-velkoobchod s drogerií a barvami.

Vedl jsem rodinný podnik.

Takže něco v obchodní branži.

No, mám ten titul Ing., ale nevím, jestli se s ním nějak extra chlubit.

Báňskou jsem začal ještě za Husáka a končil za Havla.

Takže kdybyste o něčem věděli v okolí Ostravy(jsem z Karviné), tak mi dejte vědět.

Rád budu kopat za něčí tým, zatím jsem kopal jen za svůj.

Odkaz ke komentáři

Tak je to tady.

Hledám práci.

Od 1.12.2010

Co umím?

17 let jsem dělal malo-velkoobchod s drogerií a barvami.

Vedl jsem rodinný podnik.

Takže něco v obchodní branži.

No, mám ten titul Ing., ale nevím, jestli se s ním nějak extra chlubit.

Báňskou jsem začal ještě za Husáka a končil za Havla.

Takže kdybyste o něčem věděli v okolí Ostravy(jsem z Karviné), tak mi dejte vědět.

Rád budu kopat za něčí tým, zatím jsem kopal jen za svůj.

Hele, máš báňskou...tak co tohle?

http://www.jobs.cz/pd/182976542?ref=http%3A%2F%2Fwww.jobs.cz%2Fsearch%2F%3Flang%3Dcz%26srch%255Bfrom%255D%3Dtitle%26srch%255Bkeys%255D%3D1%26srch%255Blocal%255D%3D%26srch%255Bminsal%255D%3D%26srch%255Bkey%255D%3Dt%25C4%259B%25C5%25BEby%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900001%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900005%26srch%255Bemp%255D%255B%255D%3D201300001%26srch%255Bemp%255D%255B%255D%3D201300002%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900002%26submit2%3DHLEDEJ

Odkaz ke komentáři

Hele, máš báňskou...tak co tohle?

http://www.jobs.cz/p...ubmit2%3DHLEDEJ

Díky moc, to je zajímavé.

Na tohle jsem v hledání práce nenašel.

Sice hornictví jsem se chtěl obloukem vyhnout, ale není to přímo ďura(upřesním, že by to bylo bez fárání).

Chvíli jsem byl u oboru, ale moc mi to nevonělo. Je to taková polovojenská organizace.

Každopádně díky.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Díky moc, to je zajímavé.

Na tohle jsem v hledání práce nenašel.

Sice hornictví jsem se chtěl obloukem vyhnout, ale není to přímo ďura(upřesním, že by to bylo bez fárání).

Chvíli jsem byl u oboru, ale moc mi to nevonělo. Je to taková polovojenská organizace.

Každopádně díky.

Já se v oboru pohybuju již 15let a polovojenské mi to nepřišlo nikdy... Je fakt, že pod zem bych nešel.

V Polsku je příležitostí asi dost... a lidi v oboru jim budou chybět, chvíli jsem tam jezdil dělat konzultanta, takže vím jak to tam je...

Odkaz ke komentáři

Já se v oboru pohybuju již 15let a polovojenské mi to nepřišlo nikdy... Je fakt, že pod zem bych nešel.

V Polsku je příležitostí asi dost... a lidi v oboru jim budou chybět, chvíli jsem tam jezdil dělat konzultanta, takže vím jak to tam je...

Mě to teda polovojenské přišlo. Když jsem chvíli dělal revirníka, tak to byl děs. Možná je to už teď jinak.

Odkaz ke komentáři

Mě to teda polovojenské přišlo. Když jsem chvíli dělal revirníka, tak to byl děs. Možná je to už teď jinak.

No je fakt, že "haviři" to mají jinak i ty jejich "kytle" jsou taková uniforma. My lomaři (štěrkaři a pískaři) jsme trošku jinde, ani na obleky se moc nehraje, jen na nějakých konferencích a tak podobně. Většinou si stačíme s normálním civilem, max košile. ;)

Jinak kdyby měl někdo zajímavou nabídku pro mne, tak sem s ní :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Ač nečekaně,tak hledám nějakou práci v logistice od 1.2.2011.Doteď jsem dělal směnového mistra,ale jsem adaptabilní,takže můžu dělat ve skladě cokoliv,pokud mě to uživí.Nejlépe Praha,západní část.Pokud něco objevíte ,tak prosím o zprávu.Díky moc.(9 let praxe v logistice,PC,ŘP,maturita)Nemusí to být logistika.

Odkaz ke komentáři

Hledam taky vicemene to same, ale spis ve vychodni casti Prahy :) Praxi mam taky v logistice, ale i jako rekrutant pro marketingovou firmu, socialni pracovnik.... Hledam neco zajimaveho, treba i s PC (par jsem jich sestavil), klidne i neco s cestovanim....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...