B.F.G. Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 naše brněnská pobočka nabírá spoustu lidí: http://abb.jobs.cz/ Máš prosím tě nějaký přímý kontakt na personální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 Nabidky prace u nas (anglictina nutna, nejen formalne). Pocitam, ze budou pribyvat dalsi (mozna i ve vyrobe tj. bez VS) - FEI JOBS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Praha - kamarád hledá prodavače do patrně nejlepší prodejny běžek v Praze - viz zde . Majitele obchodu znám jako férového chlapa. Uchazeč se ovšem v sortimentu musí orientovat, nejen teoreticky - s vlastními zkušenostmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Hledám dva vývojáře Business Intelligence: Senior: Pokročilá znalost DB Oracle včetně optimalizace ETL, stejně jako základní znalost MS SQL Server 2005 a 2008. 3 roky doložené praxe minimálně. Junior: zaměřeno na čerstvé absolventy, ideálně ČVUT. Podmínka: znalosti SQL, dobré matematické a logické myšlení Místo práce: PRG, Ruzyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Něco pro mou kočku v Praze by nebylo? VŠ ekonomického směru, ANJ na vysoké úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 safi: tak to hodně štěstí. Shodou okolností taky dva DW/BI lidi sháním (jeden mi nastoupil dneska) a už jsem slevil i od požadavku znalosti konkrétní technologie. Kolik jim nabízíš (klidně SZ)? lusmir: a co umí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 U nas teraz prijimaju dost novych ludi, podmienkou je dobra anglictina, nemcina pomenej, a velku sancu maju aj ludia bez IT skusenosti, rozhodujuci je skor ten cudzi jazyk. http://www.t-systems.sk/tsi/sk/142412/Web-stranka/Kariera/Praca-v-TSystems Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 To je samej I. T. Mimozemšťan nějakej skladník s dlouholetou praxí, řidič A,B,C,E,T, a taky VZV volný od 1.11.2010 se někde v rozumném okruhu od Mostu nehledá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Tak je to tady. Hledám práci.Od 1.12.2010 Co umím?17 let jsem dělal malo-velkoobchod s drogerií a barvami.Vedl jsem rodinný podnik.Takže něco v obchodní branži.No, mám ten titul Ing., ale nevím, jestli se s ním nějak extra chlubit.Báňskou jsem začal ještě za Husáka a končil za Havla. Takže kdybyste o něčem věděli v okolí Ostravy(jsem z Karviné), tak mi dejte vědět.Rád budu kopat za něčí tým, zatím jsem kopal jen za svůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Tak je to tady. Hledám práci. Od 1.12.2010 Co umím? 17 let jsem dělal malo-velkoobchod s drogerií a barvami. Vedl jsem rodinný podnik. Takže něco v obchodní branži. No, mám ten titul Ing., ale nevím, jestli se s ním nějak extra chlubit. Báňskou jsem začal ještě za Husáka a končil za Havla. Takže kdybyste o něčem věděli v okolí Ostravy(jsem z Karviné), tak mi dejte vědět. Rád budu kopat za něčí tým, zatím jsem kopal jen za svůj. Hele, máš báňskou...tak co tohle? http://www.jobs.cz/pd/182976542?ref=http%3A%2F%2Fwww.jobs.cz%2Fsearch%2F%3Flang%3Dcz%26srch%255Bfrom%255D%3Dtitle%26srch%255Bkeys%255D%3D1%26srch%255Blocal%255D%3D%26srch%255Bminsal%255D%3D%26srch%255Bkey%255D%3Dt%25C4%259B%25C5%25BEby%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900001%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900005%26srch%255Bemp%255D%255B%255D%3D201300001%26srch%255Bemp%255D%255B%255D%3D201300002%26srch%255Bagent%255D%255B%255D%3D202900002%26submit2%3DHLEDEJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Hele, máš báňskou...tak co tohle? http://www.jobs.cz/p...ubmit2%3DHLEDEJ Díky moc, to je zajímavé. Na tohle jsem v hledání práce nenašel. Sice hornictví jsem se chtěl obloukem vyhnout, ale není to přímo ďura(upřesním, že by to bylo bez fárání). Chvíli jsem byl u oboru, ale moc mi to nevonělo. Je to taková polovojenská organizace. Každopádně díky. Upraveno 29. října 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Díky moc, to je zajímavé. Na tohle jsem v hledání práce nenašel. Sice hornictví jsem se chtěl obloukem vyhnout, ale není to přímo ďura(upřesním, že by to bylo bez fárání). Chvíli jsem byl u oboru, ale moc mi to nevonělo. Je to taková polovojenská organizace. Každopádně díky. Já se v oboru pohybuju již 15let a polovojenské mi to nepřišlo nikdy... Je fakt, že pod zem bych nešel. V Polsku je příležitostí asi dost... a lidi v oboru jim budou chybět, chvíli jsem tam jezdil dělat konzultanta, takže vím jak to tam je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Já se v oboru pohybuju již 15let a polovojenské mi to nepřišlo nikdy... Je fakt, že pod zem bych nešel. V Polsku je příležitostí asi dost... a lidi v oboru jim budou chybět, chvíli jsem tam jezdil dělat konzultanta, takže vím jak to tam je... Mě to teda polovojenské přišlo. Když jsem chvíli dělal revirníka, tak to byl děs. Možná je to už teď jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 2. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Mě to teda polovojenské přišlo. Když jsem chvíli dělal revirníka, tak to byl děs. Možná je to už teď jinak. No je fakt, že "haviři" to mají jinak i ty jejich "kytle" jsou taková uniforma. My lomaři (štěrkaři a pískaři) jsme trošku jinde, ani na obleky se moc nehraje, jen na nějakých konferencích a tak podobně. Většinou si stačíme s normálním civilem, max košile. Jinak kdyby měl někdo zajímavou nabídku pro mne, tak sem s ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 (upraveno) Bývalý chlebodárce vypsal super místo v Brně...http://www.jobs.cz/pd/198128732Edit: Doporučuji pro ženský, je to práce relativně v klidu. Upraveno 4. listopadu 2010 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Aktuálně hledáme nového mě - https://careers.microsoft.com/JobDetails.aspx?ss&pg=0&so&rw=1&jid=22044&jlang=EN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Aktuálně hledáme nového mě - https://careers.microsoft.com/JobDetails.aspx?ss&pg=0&so&rw=1&jid=22044&jlang=EN ty vole ta tvoje profese je děsnej příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimR Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Ač nečekaně,tak hledám nějakou práci v logistice od 1.2.2011.Doteď jsem dělal směnového mistra,ale jsem adaptabilní,takže můžu dělat ve skladě cokoliv,pokud mě to uživí.Nejlépe Praha,západní část.Pokud něco objevíte ,tak prosím o zprávu.Díky moc.(9 let praxe v logistice,PC,ŘP,maturita)Nemusí to být logistika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Hledam taky vicemene to same, ale spis ve vychodni casti Prahy Praxi mam taky v logistice, ale i jako rekrutant pro marketingovou firmu, socialni pracovnik.... Hledam neco zajimaveho, treba i s PC (par jsem jich sestavil), klidne i neco s cestovanim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2010 Kdyby se tu nasel nekdo, kdo by chtel delat prodejce u Vodafonu, je sikovnej, umi jednat s lidmi a prodavat, tak bych nekoho takoveho od zacatku roku celkem uvital - vykon prace Praha 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se