tomas23 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Gratulace a ať Ti spolehlivě slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 30 minutami, AdaMoss napsal: @tomas.helisek chápu to správně, že jsi ještě u Hanáka sehnal 311.30.42.30.01.005 hesalit nahoře, plné dýnko dole? Chápeš to správně… Řešili jsme to spolu skoro rok. Nakonec se našly. A díky! Mám to stejně – to vnímání… Myslím, že teď už budou stát šílený nesmysl a vlastně už to nebude téměř vůbec odkazovat na historii… I když je to samozřejmě diskutabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 před 30 minutami, AdaMoss napsal: @tomas.helisek chápu to správně, že jsi ještě u Hanáka sehnal 311.30.42.30.01.005 hesalit nahoře, plné dýnko dole? Chápeš to správně… Řešili jsme to spolu skoro rok. Nakonec se našly. A díky! Mám to stejně – to vnímání… Myslím, že teď už budou stát šílený nesmysl a vlastně už to nebude téměř vůbec odkazovat na historii… I když je to samozřejmě diskutabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Trošku offtopic, ale všiml jsem si jedný věci. Možná, že jsem takříkajíc objevil Ameriku, ale všiml jsem si, že už i jetý 311.30.42.30.01.005 se normálně prodávají nad retail...a to celkem výrazně - nějakých 10-15%. To by mě nikdy nenapadlo, že konvenční Moony, kterých se vždycky válelo všude plno, budou investiční asset . Vím, že se to tady zmiňovalo už mockrát, ale bylo naprosto běžný, že nový Moony od AD za 90k+ po nějaké slevičce a z druhé ruky ve slušným stavu kolem 65k. Dneska jetý za +- 125k...do jaký míry je to inflací, hypem nebo zvýšenou poptávkou...to samozřejmě nevím. Každopádně je to příjemý zjištění :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 hele, je to tak!!!!! Sleduju to na chrono24 a ten vývoj je šílený. Nový na CH24 cca 140-150! Možná za to může i model 2021, který startuje 170+..... I proto jsem je vzal, když to sleduju. S tím, že než se finančně oklepu, zůstanou trezor a kdyby něco, prodám je za 5 minut.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 před 10 minutami, AdaMoss napsal: Trošku offtopic, ale všiml jsem si jedný věci. Možná, že jsem takříkajíc objevil Ameriku, ale všiml jsem si, že už i jetý 311.30.42.30.01.005 se normálně prodávají nad retail...a to celkem výrazně - nějakých 10-15%. To by mě nikdy nenapadlo, že konvenční Moony, kterých se vždycky válelo všude plno, budou investiční asset . Vím, že se to tady zmiňovalo už mockrát, ale bylo naprosto běžný, že nový Moony od AD za 90k+ po nějaké slevičce a z druhé ruky ve slušným stavu kolem 65k. Dneska jetý za +- 125k...do jaký míry je to inflací, hypem nebo zvýšenou poptávkou...to samozřejmě nevím. Každopádně je to příjemý zjištění :-D. No za těch 65 byly Moony v červeným boxu, lehce pod kilo bylo to mega balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 @dabelM Heleď já mám za to, že si pamatuju mega box třeba za 73...nošený samozřejmě. Pak se to trošku zvedlo, protože Omega zdražila. Já kupoval svý čtvrtý myslím už za 115k (půlka 2019, po slevě) a v tý době už chodily i tady na fóru lehce pod kilo jak říkáš. Ale ono je to ve finále jedno, co bylo :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 před 1 hodinou, AdaMoss napsal: Trošku offtopic, ale všiml jsem si jedný věci. Možná, že jsem takříkajíc objevil Ameriku, ale všiml jsem si, že už i jetý 311.30.42.30.01.005 se normálně prodávají nad retail...a to celkem výrazně - nějakých 10-15%. To by mě nikdy nenapadlo, že konvenční Moony, kterých se vždycky válelo všude plno, budou investiční asset . Vím, že se to tady zmiňovalo už mockrát, ale bylo naprosto běžný, že nový Moony od AD za 90k+ po nějaké slevičce a z druhé ruky ve slušným stavu kolem 65k. Dneska jetý za +- 125k...do jaký míry je to inflací, hypem nebo zvýšenou poptávkou...to samozřejmě nevím. Každopádně je to příjemý zjištění :-D. Uz na cene neklesnou a pujdou z mnoha duvodu jen nahoru.. Nic jineho necekam. V podstate to byl ulet, ze chrona s inhousem, v paradnim baleni, historii, brandem atd. byly pod kilo.. To byly casy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Pamatuji ještě 105.012 za 40. Jo, to byly časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Na to jaký byly časy by se dalo založit separátní vlákno :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 A tady nám někdo v CZ pouští bílé Snoopy za 1.27M Chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Tak borci, priznejte se, kdo me dneska prebidoval na aukru o tyhle omega katalogy ze 70.let? ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Uniká mi něco? Estimate maji $10,000 - 20,000, ale SOLD FOR $667,800 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Kamarade, tahle aukce je nejvetsi bizar, co je. Hodne penez se tam propralo.... Staci se podivat na ceny hulku a podobne. Platilo se x krat vic nez u nejdrazsich sedivek na chrono24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 před 26 minutami, brownwld napsal: Uniká mi něco? Estimate maji $10,000 - 20,000, ale SOLD FOR $667,800 ? Tady hrala role ze je vlastnil Ralph W. Ellison ale jak rika Kid cele je to pracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 (upraveno) před 7 minutami, Exiztence napsal: Tady hrala role ze je vlastnil Ralph W. Ellison ale jak rika Kid cele je to pracka Plus jak trefne poznamenal jeden komentator, v pripade Tiffany PP by mela byt castka presahujici cenikovku danove uznatelna jako prispevek na charitu (tim, ze se drazilo na US soil a ne ve Svajcu). Takze super kauf Upraveno 14. prosince 2021 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Masakr.. stejně jako ty hulky min týden… 94.000€ feed jak swina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 před 10 hodinami, brownwld napsal: Uniká mi něco? Už to přestává být sranda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Moonfall a Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 (upraveno) Prosím vás nevie niekto kde by som mohol kúpiť skládaciu sponu na Omega Speedmaster DSTM apollo 8 ? Origo je k hodinkám dodávaná iba klasická spona. Našiel som na youtube jedno video kde sú prezentované so skládacou sponou ale na googli som nič nenašiel. Príde mi to celkove ako eleagntnejšie jednoduchšie a hlavne bezpečnešie riešenie nasadzovania hodiniek na ruku https://www.youtube.com/watch?v=yhrP8lvCnCs&ab_channel=JenniEllehttps://www.youtube.com/watch?v=yhrP8lvCnCs&ab_channel=JenniElle Upraveno 28. ledna 2022 uživatelem ygys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se