jab63 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Jezdil jsem osm let na R1100R. ABS jsem každou sezonu alespoň jednou využil. Pohodlí pro spolujezdce velmi dobré. Pokud spolujezdec nemá víc jak 60kg tak o něm ani nevíš. Rozhodně bych tedy volil R1150R.
Horhe Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) abs je pro přizdisráče A když už jawa, tak tohle byla moje chromka před 19 lety. Upraveno 22. února 2017 uživatelem Horhe
jab63 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) To sedí. Ale byl jsem za něj rád. A co tlumič řízení? Upraveno 22. února 2017 uživatelem jab63
instant Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Mal som aj cb1300 aj r1150r, dlhe roky. Obe su to super masiny, ale niet asi rozdielnejsich motoriek v ramci jednej kategorie ako tieto dve. Edit: a k hociktorej by som sa dnes rad vratil, a rozhodovanie medzi banditom a tymito by netrvalo ani sekundu.. Upraveno 22. února 2017 uživatelem instant
cali Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ak to vobec prebehne, tak iba koli tomu ABS a nicmu inemu. Keby mi neslo o ABS tak by som siel jednoznacne do GSX1400.
Horhe Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 V 22. 2. 2017 v 21:50, instant napsal: A bez abs nekupuj, ak je na vyber..Njn, někdo má rád život, někdo zábavu... Tohle je moje první "velká" tu mi ukradli ještě než jsem si udělal papíry na velkou...1996
cali Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 No tak moja motorkarska "historia" sa pise od roku 2015 takze ma ABS neuraza, naopak je ziadanym doplnkom. Aj zena to podporuje, tak rychlo mi hracku za 50K este nikdy neschvalila.
instant Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Ja mam momentalne obe motorky bez ABS. Ale ja jazdim viac nez 30 rokov. Cim len chcem povedat, ze viem ake to je riziko, nie ze mam na to gule . Prvy bocny drift so 400kg Rocketom mi pripomenul, aky je to vlastne bozsky zvuk to cvakanie ABSka.. clovek si na dobre rychlo zvykne.
cali Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 pomyslam na tuto:http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-cb-1300/honda-cb-1300-1092026.htmlnemam to ani daleko a borec predava aj autobus aj ked teda za raketu
instant Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 V 22. 2. 2017 v 22:02, Horhe napsal: Njn, někdo má rád život, někdo zábavu... Tohle je moje první "velká" tu mi ukradli ještě než jsem si udělal papíry na velkou...1996Pekna jedovka ja som robil papiere v 88om a to sme na skusky prisli vsetci na motorkach.. policajt nakazal ucitelovi v autoskole, nech si to ideme preparkovat TLACENIM, nech nas na tom nikto nevidi jazdit, inac nas nepusti na skusku. A ze po skuskach uz mozeme odist. Zlate casy, az mi to znie divnô, ze na tu dobu ja budem raz v dobrom spominat.. ale s odstupom casu, polovica autoskoly bola o tom, ako to prezit. Jazdit sme vedeli vsetci, na to tam nikto neprisiel aby nas to ucili.
instant Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 V 22. 2. 2017 v 22:18, cali napsal: pomyslam na tuto:http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-cb-1300/honda-cb-1300-1092026.htmlnemam to ani daleko a borec predava aj autobus aj ked teda za raketu a musi byt nahac? ja by som isiel do tej polokapotovanej. je to pohodlnejsie na cesty a v tejto verzii aj krajsie.. pozri sem - radsej tohto zjednaj z ceny a nemusis na nu vesat nic len kufor (ak vobec treba) https://www.tipmoto.com/motorky/honda/317420-cb-1300-s-abs.html
instant Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 este takto - CB1300 je dost tazka "na hlavu", ma fest vysoko tazisko. Ja som na nu presedlal z R1150R, co je pocitovo taky trochu tazsi moped. Je samozrejme tazka, ale vsetka ta masa je dole, takze mas pocit ze to je lahka motorka a do zakruty sa to vodi ako slecna v tanecnej. Trase sa to, rachoti, netoci atakdalej, proste dva valce, ale podvozok a praca s hmotou na jednotku. Honda je presny opak - motor ma kompresny pomer tusim pod 9, krutak jak svina v celom rozsahu, ide hladucko jak osemvalec, proste nadherna japonska praca, dokonca ked zlozis tu ropovodnu ruru tak to ma aj na stvorvalec nadherny zvuk. Ale zacnes klopit v zakrute a mas pocit ze jebnes na drzku. On je to len pocit, jazdi to ako rolls royce, ale aj po troch rokoch co som ju mal, som sa pristihol pri tom ze mi stiska ritku.. no musel som pracovat telom, vysadat a tak. som si to s tym mamutom v zakrutach na kochacku tak neuzil. ale na celodenne rychle cestovanie super. Zilina pod jednu hodinu +je to nadherna masina. keby som mal na nu miesto tak si ju dam do obyvacky na vrtipodium a pozeram sa na nu..
cali Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Nahac urcite, cesty mi ziadne dlhe nehrozia, 80% vyuzitia bude cesta 15km do prace ked pocasie dovoli, zvysnych 20 obcasny vylet do okolia v sobotu dopoludnia za pekneho pocasia. V prospech bmw hovoria celkom pekne hodiny na palubke Inak chcem sa urcite vojst do stovky, keby to malo byt vyraznejsie nad tak uz by som pomyslal na cosi takehoto:http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-cb-1100/honda-cb-1100-993059.html mozno casom
instant Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 (upraveno) tak to by som radsej toho bavoraka.. asi by som si tu motorku uzil podstatne viac ako takyto parnik. + tie analogove hodinky na palubke su naozaj velmi prakticke edit: minuly rok som skoro kupil tu co bola na fore na predaj.. obcas mam take stavy.. asi by som sa mal prestat stretavat s byvalymi frajerkami Upraveno 23. února 2017 uživatelem instant
Kairos Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Když vidím tu Hondu, tak bych se nerozmýšlel. S kamarádovo R1150R jsem jezdil a to jsem obzvláště vysazenej na dvouválce a to bávo bylo strašný.Nejelo to, nepříjemné vibrace ve stupačkách, manipulace na místě jak s ingotem. Jedině snad ten kardan a nízké těžiště je plus.
cali Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 ked mna ten kardan nelaka okolo komina je to jedno a to uz by som fest nemohol na tej moto nic urobit,.... na bandite si aspon sem tam ocistim retaz a dokazal som vymenit retazovku tazky mechanik zo mna.
ferrycz Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 1150 je poslední podstivý ingot, udržba za 00 hovno, najezd 500 tis km jen s ninimálními náklady, a že to nejede ? to jsou kecy, jede to tak jak chceš, jasný že ne 270 ale 200 na to dáš i když teda podle mne je normální cestovní rychlost 150-160 a v pohodě, spotřeba do 6 litrů, jednou za 10 tis. zkontrolovat ventilové vůle, systém jako škoda 100 desitka klíč a imbus a měrka 0,15-0,30 práce na hodinu max, olej 100 za litr a filtr 150. prostě bych neváhal,
instant Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Ako hovorim - rozdielnejsie tie dve motorky byt nemozu
cali Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Pravda je ze jazdim hodne pianko a chcem len aby motorka bola velka a pohodlna nemusi byt vobec rychla na bandite sa malo kedy dostanem nad 6k otacok a nevadi mi to.... tuhle som skusal z hecu udrzat krok s nejakym fazerom, no ani hovno,... motorka by to asi dala ale ja som sa bal,..... takze "nejede" by asi nevadilo, mozno skor naopak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se