Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja som niekde na fore cital, ze pre ludi ktori potrebuju ale nechcu skuter je tu Honda NC,.... starsia by mohla ist pod 100 a bude urcite aj s ABS kedze su to relativne nove motorky.

Odesláno

Bratr má Honda NTV650 Revere, dvouválec do V, kardan v kyvce, poměrně nenáročná a řekl bych bezúdržbová motorka. 

Je sice starší, zase by nemusela být tak drahá...

Diky, bohuzel me ani jedna nezaujala.

Ja som niekde na fore cital, ze pre ludi ktori potrebuju ale nechcu skuter je tu Honda NC,.... starsia by mohla ist pod 100 a bude urcite aj s ABS kedze su to relativne nove motorky.

Tohle vypada hezky, ale bohuzel mimo cenove. Diky!

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

No když tě teda nazaujala panelka...  :)

ono těžko vybírat, to jsou takový neurčitý zadání a je toho mraky z čeho se dá vybrat. Tak za sebe bych po Praze doporučil něco k takovým těm levným vzducháčovým endůrkům typu.

Honda XL 600 poctivej držák a za pár peněz, okolo 30tis, ale musí se vybrat pěknej kousek, kámoš z Berouna na ní má nalítáno, nevim jestli si pamatuju dobře, ale určitě hodně přes 100k km a je to pořád nesmrtelný a myslim, že s udržbou si hlavu nedělá.

Yamaha XT 600 (ty starší) to je protipól od Yamahy

pak jenom pro omrknutí dražší ostřejší konkurence

Yamaha TTR 600

Honda XR 600

KTM LC4 640 je to už trochu ostřejší a lízá to horní hranici budgetu, ale to je taky prověřenej kousek (sám jí mám) ale pěkných kousků v inzerátu moc nenajdeš a není vzducháč

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Jeste jsem to ted prolejzal a celkem se mi libi Kawa er6n s ABS od 2006/7, ale nejsem si jistej jestli to neni uz zbytecne silny, tezkopadny a taky pohodlnosti toho posezu.

To KTM LC4 640 vypada moc hezky a podle me je v budgetu, ale je to na me moc terenni. Do terenu vjedu jen kdyz parkuju na trave pred barakem.

Odesláno

koukni po r850rt, nebo něco s boxerem, to je bez údržby a výměna oleje je za 10tis km za 600.- kč a ještě se svezeš

třeba na motorkaři.cz jsou dvě

nebo r1100rt

nebo r1100r

spousty legrace za pár korun

Odesláno

Qwuiddo, pokud to chces na dojizdeni, pohodlne, volil bych mezi dvojici GS650 a suzuki Vstrom 650.

Pokud To vadi dest a zima, koukni na BMW c1.

Ja mam GS1100 a Hondu NF110 wave. Vlnka je do mesta genialni, ale na mimo mesto to neni.

Je to tezke rozhodovani. Pokud by Ti nevadil skutr, tak Honda SH300 by taky nemusela byt k zahozeni.

Na dojizdeni do prace to chce ale trochu ochranu pred vetrem, takze bych nahace zavrhl. Rano byva casto kosa a plexi udela hrozne moc.

A doporucuju nechat dostatecny obnos na kvalitni obleceni, protoze v riflich budes rano kosnout a v nejakem nazranu s igelitovou vlozkou se budes potit jako prase.

Odesláno

koukni po r850rt, nebo něco s boxerem, to je bez údržby a výměna oleje je za 10tis km za 600.- kč a ještě se svezeš

třeba na motorkaři.cz jsou dvě

nebo r1100rt

nebo r1100r

spousty legrace za pár korun

Jsou vsechny fakt nadherny, ale prijdou mi spis jako cestaky nez pro manipulaci po meste?

Odesláno

Qwuiddo, pokud to chces na dojizdeni, pohodlne, volil bych mezi dvojici GS650 a suzuki Vstrom 650.

Pokud To vadi dest a zima, koukni na BMW c1.

Ja mam GS1100 a Hondu NF110 wave. Vlnka je do mesta genialni, ale na mimo mesto to neni.

Je to tezke rozhodovani. Pokud by Ti nevadil skutr, tak Honda SH300 by taky nemusela byt k zahozeni.

Na dojizdeni do prace to chce ale trochu ochranu pred vetrem, takze bych nahace zavrhl. Rano byva casto kosa a plexi udela hrozne moc.

A doporucuju nechat dostatecny obnos na kvalitni obleceni, protoze v riflich budes rano kosnout a v nejakem nazranu s igelitovou vlozkou se budes potit jako prase.

Ja obleceni mam, kdyz jsem driv jezdil. Kalhoty, boty, bunda, helma, rukavice a dokonce cast i v damskem :))

Na motorky mrknu jakmile dorazim do kancelare (zatim tramvaji, ale snad brzy uz v jedne stope) :)

Odesláno

Kluci ještě naposled než se přihlásím. Máte někdo jiný tip než tohle: http://www.autoskoladejvice.cz

Mám už nějaký ten pátek B, ale na motorku nic a chci neomezený a určitě budu chtít dělat v Praze. Na motorce jsem seděl asi 3x na krosce od kamaráda, kdy mi jí půjčil v lese a jednou jel na skútru v Řecku, takže zkušenost nula. 

Odesláno

No ono Praha je siroky pojem. Ja som sa popravde rozhodoval hlavne podla geografickej polohy, lebo som v case robenia toho soferaku byval na Suchdole tak som sa vozil v miestach ktore poznam a chodili po mna pred barak.

Na vlastnej "kvalite" konkretnej autoskoly podla mna az tak nezalezi, nemyslim ze by si to nejka skola dovolila nejak extra sulit. V asutoskole ta naucia v lepsom pripade prejst skuskami a pokial to s "ucenim" myslis vazne tak musis beztak nasledne do nejakej motoskoly.

Odesláno

No když tě teda nazaujala panelka...  :)

ono těžko vybírat, to jsou takový neurčitý zadání a je toho mraky z čeho se dá vybrat. Tak za sebe bych po Praze doporučil něco k takovým těm levným vzducháčovým endůrkům typu.

Honda XL 600 poctivej držák a za pár peněz, okolo 30tis, ale musí se vybrat pěknej kousek, kámoš z Berouna na ní má nalítáno, nevim jestli si pamatuju dobře, ale určitě hodně přes 100k km a je to pořád nesmrtelný a myslim, že s udržbou si hlavu nedělá.

Yamaha XT 600 (ty starší) to je protipól od Yamahy

pak jenom pro omrknutí dražší ostřejší konkurence

Yamaha TTR 600

Honda XR 600

KTM LC4 640 je to už trochu ostřejší a lízá to horní hranici budgetu, ale to je taky prověřenej kousek (sám jí mám) ale pěkných kousků v inzerátu moc nenajdeš a není vzducháč

Tohle je už dost endurový. TTero jsem měl na motárdových kolech a do města mi to vyhovovalo. Z počátku jsem ale měl problém se startováním, měl jsem jenom nakopávačku. Při prvním startování jsem totálně zachlastal svíčku. Nicméně časem jsem dostal ten správnej grif a moh sem startovat v žabkách.

Odesláno

No ono Praha je siroky pojem. Ja som sa popravde rozhodoval hlavne podla geografickej polohy, lebo som v case robenia toho soferaku byval na Suchdole tak som sa vozil v miestach ktore poznam a chodili po mna pred barak.

Na vlastnej "kvalite" konkretnej autoskoly podla mna az tak nezalezi, nemyslim ze by si to nejka skola dovolila nejak extra sulit. V asutoskole ta naucia v lepsom pripade prejst skuskami a pokial to s "ucenim" myslis vazne tak musis beztak nasledne do nejakej motoskoly.

No jak je to na metru, tak je mi to celkem fuk. Ono já to právě šulit nechci, ale na zdravovědu a nějaké lekce teorie prostě nejdu. Ostatně jsem na to nechodil ani v autoškole na auto. Odjezdit toho chci právě naopak co nejvíc a poctivě. No a právě ze zkušenosti z té autoškoly z auta chci někoho solidního. (například byl schopen instruktor přijet o hodinu později na domluvenou jízdu + jízda trvala deset minut, kdy jsem ho někam zavezl a idiot si šel něco zařídit. Následně jsem praktickou zkoušku dělal na 3x, protože jsem ho seřval, že mě nebaví pořád někde čekat v minus 20- inspektor byl jeho kámoš (první dvě jízdy s nima, pak přišel jiný a dal mi to, přestože mu můj instruktor tvrdil, že jsem nezastavil na stopce-kec) a ještě jsem z něj nemohl dostat podklady k papírům asi šest týdnů).

Zkus Autoskola Crkva

Díky, psal jsem jim, na Letnou a ještě na autoškolu co mi doporučil známý (má autoškolu v Ostravě) 

Odesláno

No tak v tych dejviciach bol so mnou vzdy len jeden instruktor a bol uplne v pohode, bral to vazne, chodil nacas a snazil sa aby to malo uroven, poradil mi aj s vyberom moto, vyhoda este bola, ze bol relativne lahky. Na skuske to bol potom trochu sok, ked za mna vyliezol hodne nad 100kg policajt (nebol vyzrany len velky a namakany) ale ja som docent tiez len tak tak, takze som to nejako ustal :D

Odesláno

No tak v tych dejviciach bol so mnou vzdy len jeden instruktor a bol uplne v pohode, bral to vazne, chodil nacas a snazil sa aby to malo uroven, poradil mi aj s vyberom moto, vyhoda este bola, ze bol relativne lahky. Na skuske to bol potom trochu sok, ked za mna vyliezol hodne nad 100kg policajt (nebol vyzrany len velky a namakany) ale ja som docent tiez len tak tak, takze som to nejako ustal :D

Tak hlavně dneska jezdíš sám ne s instruktorem tak je jedno kolik instruktor váží

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...