Horhe Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Pravda je ze jazdim hodne pianko a chcem len aby motorka bola velka a pohodlna nemusi byt vobec rychla na bandite sa malo kedy dostanem nad 6k otacok a nevadi mi to.... tuhle som skusal z hecu udrzat krok s nejakym fazerom, no ani hovno,... motorka by to asi dala ale ja som sa bal,..... takze "nejede" by asi nevadilo, mozno skor naopak.Týjo na banditu začíná sranda až v 8000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Tak to asi ano, ale vzhladom na to ze bandit v 8k ide cca 120 na dvojke, tak zodpovedny motorkar s najazdenymi vseho vsudy <10K po ranu a v premavke cestou do prace nejaku tu srandu kludne ozelie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 můj ingot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ja mam tuhle ma ABS a na to každodenní kochani je super a nebyla o moc dražší než nova jawa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ja mam tuhle ma ABS a na to každodenní kochani je super a nebyla o moc dražší než nova jawa :-)Pardon fotka se ne nahrála na poprvé :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Pardon fotka se ne nahrála na poprvé :-(Jee, Harley..Ja mel kdysi todlenc to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Jee, Harley..Ja mel kdysi todlenc to..krasavec :-)ja jsem hledal něco po Monstru divoká holka trosku do města nic moc a jsem se jednou svezl a bylo rozhodnuto :-)Ted hledám vejfuky co trochu mam zvuk a sousedi se neposerou o půl šesté ráno zas a i na delší jízdě to není moc příjemné aspoň pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ja mel jenom roury. Kdyz jsem jel pres centrum, tak to spoustelo alarmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 (upraveno) chlap chce cb1300 a vy mu tu ponukate sportstera.. teda jako nic proti tomu, pekne to je, len ci sa na nu zmesti. mozno je cali taky mogon jak ja.. ked uz aj motorky vybera rovnake Upraveno 23. února 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 můj ingot... cele dobre. este aj ta azuro-zeleno-hraskovo-tyrkysovo-kamienkova farba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 183cm 98kg konfekcny stredoeuropsky typ povedal by som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 inak chopre ma esteticky vobec neberu, ale instant ma nalomil s tymi kapotami,... som snoril po inzertnych serveroch a padla mi do oka K1200rs je tak skareda az je pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 (upraveno) teraz myslis tu s lezatym stvorvalcom? tie sa mi vzdy pacili, aj ako to jazdilo. Rovno zober GT.. to je moja platonicka laska z tych poslednych oldskul bavorakov. Ale tych je menej bo boli drahe a ojazdene sa lahsie predaju kvoli lepsej vybave a komfortnejsiemu sedeniu. Upraveno 24. února 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 myslíš jako K motor ? nevím ty k nemají duši. Měl jsem K1200gt a vrátil jsem se zase k r1200 rt, motorka co má řadový 4 válec má u mne prostě menší emoční potenciál než zlaty vzduchem chlazený boxer. To K je letadlo a má plyn otevřeno zavřeno na moje cestování a jezdění po Praze nebylo vůbec dobrý. Ale na německou dálnici super 250 km/h a pohoda ale do města ne. Zlatý RT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ahoj, chtěl jsem se zeptat na zkušenosti s BMW 1100 GS / 1150 GS . Posledních 5 let jsem jezdil s Ducati monster 900, minulý týden šla z domu a chtěl bych pořídit BMW, boxer mne uchvátil. Moje představa je pohodlné cestování ve dvou s kufry, žádné divočení. Díky za názory a tipy Škaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dapCZ Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Pokud chces cestovani jako fakt "cestovani", tak ber 1150gs. Pokud se budes courat po silnicich v ramci eu, rozhodne bych poridil 12tku. Na silnice je proste vyrazne lepsi a neni to jenom o vykonu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ahoj Škaro, nevím jaký máš rozpočet, ale zvážil bych něco novějšího. Je potřeba si uvědomit že 1150GS je cca 15 let stará motorka většinou s dost vysokým nájezdem. Abys nebyl nemile překvapen s případnými více náklady. Chce to při nákupu pečlivě vybírat, nejlépe s někým kdo se vyzná v GS.Mám ji pár let a je to super univerzál. Spoustu info najdeš na fóru www.bmwgs.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Nechci se úplně vystřelit z peněz moje představa je cca + - 95 000.Chci aby motorka se mnou byla" delší dobu ". Moje představa cestování je 99% asfalt někdy lepší, někdy horší. Měla by mne pohodlně odvézt na jednodenní výlet, ale i týdenní trip kolem Baltu ve dvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Poslal jsem ti SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Nechci se úplně vystřelit z peněz moje představa je cca + - 95 000.Chci aby motorka se mnou byla" delší dobu ". Moje představa cestování je 99% asfalt někdy lepší, někdy horší. Měla by mne pohodlně odvézt na jednodenní výlet, ale i týdenní trip kolem Baltu ve dvou.Nad BMW taky uvazuju.Momentalne mam Transalpa a spokojenost.Tento rok jej asi jeste necham a uvidim,zatim mi plne vyhovuje,batoh nevozim,tak mi vykon staci,ale pokud bude dobra nabidka na Bavca tak jdu do nej U Baltu se mozna potkame,mame jej v planu na zacatku cervence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se