runner200 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Ako to jazdi? A kolko km priblizne vydrzi baterka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 29 minutami, runner200 napsal: Ako to jazdi? A kolko km priblizne vydrzi baterka? I když ten design je divočina a mě osobně se fest líbí, tak tě můžu uklidnit, že na elektriku to nejezdí:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 8 hodinami, runner200 napsal: Ako to jazdi? A kolko km priblizne vydrzi baterka? Zalezi jak se o ni pres zimu staras... ale dva tri roky by dat mela,tj klidne nekolik tisic km... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 před 1 hodinou, H-B napsal: Zalezi jak se o ni pres zimu staras... ale dva tri roky by dat mela,tj klidne nekolik tisic km... Myslel kolko km das na jedno nabitie. Spravi aspon 100 km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 @runner200 to nemyslis vazne, si robis prdel ze? To je spalovak, 400ka jednovalec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Fuha podobalo sa mi to na elektricku motorku hupss tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Svartpilen je generátor srandy. Motor je v rámci předpisových limitů dost čipernej a ovladatelnost je neskutečná. Suchá motorka váží 150kg a nádrž má na 9,5l, takže plně načepovaná líže 160kg. Na dálnici je to dost voser, ale na okresce je to fakt šíp ( svarpilen = černý šíp). Je to jako jízda na štice. Vzhledem k nádrži se dojezd motá kolem 200km, záleží na ruce. Chtěl jsem nějakej moped na dojíždění do práce a na blbnutí kolem komína a neumím si představit lepší volbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 před 23 hodinami, jožko napsal: Huta v Podbieli ? Ano, ano je to tak. O víkendu jsem podnikl spanilou jízdu na Slovensko, abych si vyzkoušel jak moc se na Svartpilenu dá či nedá cestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Hergot tam je to pěkné ! Ta Husqvarna jde hodně přímo proti mému vkusu, ale na vyblbnutí to může být dobrá sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Mraziku,krasny fotky a pekna mala mrcha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Děkuju za pochvaly. Ještě jedna z mého mototurismu. Tentokráte Rolava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 (upraveno) Dneska bylo krásně a já byl odpoledne v garáži a hrál si, ale stálo to za to. Aspoň teda myslím Upraveno 25. července 2022 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Jojo,je fajn zes sundal mřížku a vrátil tam původní blinkry… jses Arab??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Mrazíku krásné fotky, my jsme byli o víkendu po vlasti české a chystáme se na Slovinsko , tak se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2022 Sorry no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 před 14 hodinami, shewcza napsal: Sorry no znáš mě, just kidding... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Však já vím Dneska jsem si udělal radost, rozdíl oproti škopku za dvojku je propastný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Škopek za dvojku je dost vo škopek Ja dnes přikoupil letní rukavice, staré se rozpadly. A zítra tradá směr Bled. Nějaké tipy někdo v okolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Jezero Bohinj, u nej vodopad Savica, sedlo Vrsic, vyhledy na Triglav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 před 45 minutami, M3maniac napsal: Škopek za dvojku je dost vo škopek Dostal jsem ho k motorce a darovanému koni na zuby nehledím. Prozkoumával jsem trh, zkoušel jsem, četl, zase zkoušel a vzešel z toho Airoh Commander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se