Xenomorfus Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Zkusebni sada na cestu k "ruzovemu jezeru". Este je ve hre Motoz T. - Desert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Před hodinou, instant napsal: o zdutosti Triumph dealerov sa pisu legendy a spievaju smutne balady Znie mi to akosi povedome Az by som bol nakloneny mysliet si, ze hovoris o Triumph AD v hlavnom meste.. Tiez by som par versov k smutnej balade pridal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 U nás na Slovensku som od obhliadky Ducati Monstera obehol všetko v Košiciach a Prešove. V Prešove naopak u ad triumphu paráda predajca. Úplne na mňa zapôsobil v dobrom slova zmysle. Odchádzal som na 99% rozhodnutý, že sa vrátim po street tripla. A neľutujem. Aj doplnky aj zľavy všetko ok. Trošku dlhšie som síce čakal na dovezenie motocykla až domov (donáška zadarmo ) ale tak na dobre sa dlhšie čaká. Aj prvý servis po 1000km všetko ok. Takže moja skúsenosť s Prešovom triumph cajk. Uvidíme ďalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 8. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2024 Já mám celkem podobnou negativní zkušenost s Triumphem v Praze. Holka skoro nic nevěděla a vypadala, že se každou chvíli pokusí zasebevraždit, jak jí to tam nebavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2leon Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 (upraveno) Kotlick někde jsem četl, že ten biosajrajt rozpouští technický pomerančový olej. A pak dávat benzin s ETBE. Upraveno 9. července 2024 uživatelem 2leon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Dneska zastávka s Klofanem na Vysočině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Hezká přezdívka. S láskou vzpomínám. Jedna z mých 3 rejží. Cca před deseti lety. Ale: cena, doplňky, práce, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Tak dneska 392 km na půjčeným NCéčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 @Bert Díky. Já jsem věrnej jedný značce. Moje třetí Sůza. Vím, že nejdokonalejší motorky dělají v Německu, ale už spolu jsme třetí rok a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Hele, @Fester, neblbni. Milwaukee přece není v Německu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 @Bert však to je taky jediný štěstí. Jinak by byly dokonalý a byla by to nuda. Pro majitele okridlených vrtulí: Just a joke, není to myšleno nijak zle proti Vašim mazlíkům. Jen jsem si vzpomněl na slova Pepa Sršně z testu Klofana: Oni ti Japonci mají spolehlivost příkladnou, ale furt ještě to neumí udělat tak strašně dokonalý, jako v tom Německu… Zaplaťpánbůh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 No ony už ani ty vrtule se par let nedělají (až na pár výjimek) v Německu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 9 hodinami, Maro napsal: No ony už ani ty vrtule se par let nedělají (až na pár výjimek) v Německu Tak to bych úplně neřekl, kromě R310 (Indie) se vše vyrábí v Berlíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 V Berlíně se to montuje, ale třeba všechny řádové dvouvalce jsou čínské motory od Loncinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 28 minutami, Maro napsal: V Berlíně se to montuje, ale třeba všechny řádové dvouvalce jsou čínské motory od Loncinu Takže když ti udělaj motor v Číně, tak to není Německej stroj? Aha, takže když maj všichni čipy z Tchaj wanu, tak co? A psal si, že vrtule a ne komponenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Sorry, ale zrovna motor... navíc když není ani designed in germany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 27 minutami, marty87 napsal: Takže když ti udělaj motor v Číně, tak to není Německej stroj? Aha, takže když maj všichni čipy z Tchaj wanu, tak co? A psal si, že vrtule a ne komponenty Marty, ale podle této logiky jsou pak MPM české hodinky. No fuj. Chce se mi zvracet. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 Reagoval jsem na Mara, kterej psal, že se vrtule nedělaj v Německu, až na pár výjimek. A to zkrátka není pravda a tím bych to ukončil. A MPM snad ani nejsou hodinky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 před 1 minutou, marty87 napsal: A MPM snad ani nejsou hodinky, ne? Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2024 V 4. 7. 2024 v 9:57, redd napsal: Jel jsem jak na Z650RS, tak na tridentu, tak na Z900RS a dalších motorkách. Z650RS není špatná, ale po nějaký době taková sterilní (něco jako středně výkoná oktávka mezi autama). S Tridentem je větší zábava a počáteční ostych lze vyřešit jízdním režímem Rain. Padne ale do ruky a strach určitě není na místě. Motor je výbornej. Z kawy se mi líbila víc Z900RS, ale už je to celkově větší, těžší, ale je to super motorka. A je uživatelsky taky příjemná. Nárůst výkonu oproti 650 je ale znát. Čtyřkila bych nebral, max pokud chceš jezit jen Prahu… P. S. Na zlepšení “handlingu” doporučuju jezdit na kole No hlavně na Z900RS oproti 650 slyšíš hned od začátku úplně jinou muziku. Jen mi přijde, že docela trpí lak na nádrži. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se