Xenomorfus Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna před 45 minutami, Strocek napsal: A z čeho sis je tak dokurvil? Já jenom na co si dát majzla. Zatim (ťukám na stůl) kolena v pohodě. To ma z toho stresu s gyzdama z Chronomagu :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Ne Ty vole. Z toho mne bolí krční páteř, jak furt kroutím hlavou, a říkám si: To snad není možný, toto ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Ja Te dlouhodobe podezrivam, ze zje sebemrskac :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Bert. Pár strán dozadu tu dával farkyostrava foto svojho nového elixíru na kolena od HD . To je tá správna cesta .Odkedy podobnú sedlám kolena vôbec nebolia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Ideální počasí a naprosto famózní vyjížďka po středních Čechách...pomalu je čas začít si mapovat takové ty topky, kam motorkáři jezdí na flat white a zmrzlinu Jak mám na mašině naježděno nula nula nic, vůbec neznám must see lokality... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Před hodinou, Bukoowsky napsal: Ideální počasí a naprosto famózní vyjížďka po středních Čechách...pomalu je čas začít si mapovat takové ty topky, kam motorkáři jezdí na flat white a zmrzlinu Jak mám na mašině naježděno nula nula nic, vůbec neznám must see lokality... Já teda osobně doufám že flat white žádný motorkář nepije. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Prečo by ho nemal pit? Keď je v ponuke dám si ho rád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Jsem se tady na jaře ptal na Vespu…Tak to nějak nedopadlo a přistála doma Tenerka Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna No tomu říkám progres! Paráda a palec hore. To je, jako kdybys zahodil rolády a koupil si něco od AHCI. No a já za týden 1150 kiláků najetých jen tak pro radost se svou staronovou Pan Americou. Baví mně. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grilko Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna V 25. 7. 2024 v 21:50, bradda napsal: Diky moc vsem za nazory. Utvrdilo me to v tom, ze se zacnu primarne zamerovat na Multistradu… S MTS V4 určitě chybu neuděláš! A ve verzi Pikes Peak už vůbec ne. Je to skvělá motorka a v této kategorii "SUV" jednoznačně nejhezčí ( tedy alespoň pro mě ). Za mě je dokonce hezší než verze RS. Ta mi za ty peníze připadá nějaká nedotažená. Tady se asi počítá s tím, že když už na ní někdo má skoro mega, tak ho pár doplňků z katalodu už asi nepoloží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna .. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Zaujímavý indian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Včera nový přírůstek do rodiny. Co k tomu říct.... první haryk v životě. Cesta domů cca 400 km, dobitý jsem byl jak haviř v čelbě po farání. Zbytek bych nazval kýbl emocí, třepe se jak drahý pes v zimě, zvuk jak by vedle tebe startoval raketoplán, posez dává jasně najevo kdo je tady pán. Výkonu to má na rozdávání. Prostě něco neskutečného. Cesta domů po šoustkách, cítíš vůni posekané trávy a pole na kterém kosí kombajn . Úžasné.... přidána hodnota stojím na křižovatce, vedle mne autobusák kouká a ukazuje palec nahoru. Fakt skvělá strojovna. 1 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 5 hodinami, instant napsal: No neke. FTR. To mě zajímá, co na to povíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Skarohlid: Dobre Ty! Tak koleckama dolu! ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna vitej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 hour ago, organic said: 6 hours ago, instant said: No neke. FTR. To mě zajímá, co na to povíš.. no mam ju uz nejaku dobu a je to presne bajk pre mna. toto je 2019 race replica s vacsimi kolesami nez ma sucasna FTR, trosticku som ju potunil a vypimpoval, no a je to asi najzabavnejsia motorka za dlhe roky na take bezne povozenie cez weekend. Hooligan bike na americky styl. Vyzera super, ma to vykon, zataca to, je to stabilne vo vysokej rychlosti, proti mojim ostatnym bajkom to je lahke, brzdi to jak treba, super muzika z vyfuku, vypinatelna elektronika.. nic viac netreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 26. 7. 2024 v 21:16, KFL napsal: Tak jsem stroj uspesne dovezl 139 km z Prahy a po prvotnim stresu a nervozite se cca v pulce cesty dostavila radost a pocit stesti. Za me dobry! V ramci panenske jizdy mi po ceste hned dve auta nedaly prednost. Nastesti jsem je videl vcas a nejel rychle . Krásný stroj, skvělý výběr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 15 hodinami, instant napsal: no mam ju uz nejaku dobu a je to presne bajk pre mna. toto je 2019 race replica s vacsimi kolesami nez ma sucasna FTR, trosticku som ju potunil a vypimpoval, no a je to asi najzabavnejsia motorka za dlhe roky na take bezne povozenie cez weekend. Hooligan bike na americky styl. Vyzera super, ma to vykon, zataca to, je to stabilne vo vysokej rychlosti, proti mojim ostatnym bajkom to je lahke, brzdi to jak treba, super muzika z vyfuku, vypinatelna elektronika.. nic viac netreba. No to rad ctu. I v Indian dealershipu v Praze na FTR peli chvalu, ze je to zabavna motorka. Me po 5 letech svedi penezenka a uvazuju od pristi sezony vymenu Scout Bobber za jinou masinu. FTR ve verzi Race Replica je na wish listu jako lehka zabavna varianta se stejnym motorem jako Bobber. Druhou alternativou je velky tezky cruiser Springfield Dark Horse s 1900 ccm. Ale to jsem skoro na dvojnasobku ceny nekde kolem 650 k / 26 k€. Anebo proste prikoupim FTR k Bobberu a bude vymalovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Springfield Dark Horse s 1900 ccm. Obzerám už dlhšie ale tá cena u nás “Už od 30 790 €„Cena nezahŕňa variabilné príplatky za logistiku a prípravu 490 až 590 EUR.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se