marty87 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října V pátek jsem se byl na otočku podívat do Brna na Dragstera od MV Agusty a nemůžu se dočkat na jaro až si ji půjčím. Musím říct, že to je nádhera na kolech. Laufy jsou boží a ten zadek. Na živo vypadá mnohem líp než na fotkách. Měli tam i Stret tripla 765 a ten oproti tomu vypadal, jak chudý nevzhledný příbuzný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Ups, nejde mi to otočit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Dobre dojed, jak se rika, hlavne kolama dolu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 5 minutami, Kairos napsal: Dobre dojed, jak se rika, hlavne kolama dolu Jestli to není znamení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Verze pro Australii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 12 hodinami, farkyostrava napsal: Ja se ptal prave proto, jestli si srovnaval a jezdil i modely z obou znacek. Za Indiana jsem moc rad ze je, protože začal nakopávat HD stáji pěkně na prdel a tak se v HD museli vytasit s pořádným upgradem.. člil sláva komkurenci neb těží z toho pak všichni uživatělé a v tomto případě jezdci. Mám projeté poctivě komplet všechny modely od HD a Indiány jsem krom jednoho dopledne nezkoušel. Hanit je nechci a ani nemůžu a jak jsem psal výše, super jen ať se snaží obě značky překonávat - překvapovat Hele, já nejsem mentálně na HD úplně nastavený...jde primárně o to, že se mi musí mašina líbit, pak jsem ochoten dobrovolně trpět jako Hus. A stávající produkce HD se mi vesměs nelíbí, až na toho perverzního Fat boba Street a Low rider už jsou takové ty: "kdybychmusel,takasijo,no" Oproti tomu kousky od Indianu mě přitahují na první dobrou a vesměs jsem dlouho luštil jen, jestli scout anebo chief - a když jsem si poslechl rozdíly a k čemu se ten či onen hodí, jsem rád, že se mi potvrdil právě chief. Pragmatický a rozumný přístup by určitě byl sjezdit co nejširší spektrum z obou stájí, ale zrovna tady se asi většinou shodneme, že se vybírá primárně srdíčkem a to mi u HD prostě nějak chybí, s výjimkou toho Fata, kde si nejsem jistý, zda to není jen momentální okouzlení tou syrovou perverzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 14 hodinami, M.K. napsal: Že se k tomuhle ještě vracím... Co si od toho konkrétně slibuješ resp. jak by sis to představoval? Neptám se teď jako motorkář (v tomhle jsem teď, s ohledem na věk dětí, řekněme ve stand-by režimu), ale jako člověk co se s tím profesně setkává pravidelně. Asi bych k tomu občas uměl něco napsat, ale většinou jde o nedání přednosti motorce A Bert asi správně poznamenal, že není na místě dělat tu z toho černou kroniku... EDIT: @Xenomorfus Šťastnou cestu, Máro... úžasný, jste borci..! Bert to už vyřešil, nemíním to tady více rozpitvávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října S tym nedanim prednosti to nie je az tak o tom ze motorka je mala a nie je vidno. Proste ludia nedavaju pozor a jazdia bez rozmyslu. Zrovna predvcerom za bieleho dna a pekneho pocasia, rovna cesta, viditelnost spickova, volny vyhlad na vsetky strany kam az oko dovidi. Ja velka modra dodavka na hlavnej, predpisova rychlost, borec prichadza z vedlajsej, ze som ho sam uz z dialky videl ako zastavuje, chvilu stoji, vravim si ok, obzera sa, isto ma vidi.... no a potom sa mi tam v poslednej chvili normalne nasral ako by nic a ked uz tam bol, tak este namiesto aby aspon pridal, tak este zabrzdil a zastavil. No skoro som sa pos... nastastie dodavka prazdna v priamom smere na suchu brzdi az prekvapivo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Afrika. Po dvou dnech a mezipristani v Barcelone, sme se vylodili v pristavu u Tangeru. Vcelku rychle se nam podarilo vymotat z pristavu a projit kontrolou. Slunicko svitilo a my se vydali do 50km vzdaleneho ubytovani ve meste Tanger. Doprava peklo (kdo tam byl vi, kdo ne, tomu to nevysvetlim). Prijeli jsme na misto a zjistili jsme, ze ubytko je jinde. Problem s E-SIM, problem s hotspotem, mistni se snazil pomoct, ale uplny Forest Gump. Do toho zacalo lit jak z konve. Po dalsim prujezdu Tangerem za tmy a lijaku sme vystoupali na mistni kopce a zjistili, ze cesta za deste neprujezdna (coz majitelka ubytka naznacovala). Takze zase zpatky a ve 20h sme vzali mistni hotel. Trochu za nesmysl, ale nebylo zbyti. Vyvesili sme hadry, uz z nich dve hodiny kape voda, dali gablik (jedine, co se dnes fakt povedlo) a dem chrapat. 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Pecka výlet, klepu se na další report To žrádlo vypadá very gůd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října tesim sa na divocinu, pust a svet mimo civilizacie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Diky kluci. S nejakym "vyletovanim" po Maroku to mame na hranice do Mauretanie, kde zacne "ta prava divocina" , asi 2800km. Takze par dnu budeme jeste v civilizaci. Pak se uvidi. Treba to bude pro nas Saharou nesjizdne a po nejakych pokusech a trapeni se otocime a dojedeme do Dakaru po asfaltu. Uvidime. Ted balime na hotelu a za chvili mizime. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 2 minutami, Xenomorfus napsal: Diky kluci. S nejakym "vyletovanim" po Maroku to mame na hranice do Mauretanie, kde zacne "ta prava divocina" , asi 2800km. Takze par dnu budeme jeste v civilizaci. Pak se uvidi. Treba to bude pro nas Saharou nesjizdne a po nejakych pokusech a trapeni se otocime a dojedeme do Dakaru po asfaltu. Uvidime. Ted balime na hotelu a za chvili mizime. Těším se na cestopis a jaký stroj máš na zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října V Maroku byl nejlepší domácí chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Xenomorfus,jak to tam vypada s tema povodnema? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Xenomorfus Na mašině do Dakaru..., dost dobrý, , . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Xeno, nádhera, Sleduju výlet a držím Ti palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října (upraveno) Pokracujeme.... Z hotelu sme se rano vykodrcali az pred 9h. Nejake baleni, servis, opravy light. Furt mokre veci na sebe a na jih. Behem asi dvou hodin hadry jakštakš uschly a hned se jelo lepe. Vetsinou zatazeno, prehanky, takze casto do nepromoku a zpet. Pres den vydatny obed z mistnich zdroju - "Tadžin" (vim houby, jaxe to pise). K veceru se pocasi opet zhorsilo a kdyz nas chytla prutrz asi 50 pred Strednim Atlasem. Chvili predtim jsme zahledli nejake bistro, ktere vypadalo, ze je opustene. Vlitli jsme i s masinama pod strechu a bylo z toho nakonec epesni ubytko. Opustene to tedy moc nebylo, nejaci "marocti sqatteri" se tam objevili, ale nic vic nez Salam Alejkum neprobehlo. Dnes jsme stihli vyrazit trochu driv. Vetsina rana a dopoledne v nepromocich, hezky se udelalo asi na dve hodiny kolem obeda po prujezdu Strednim Atlasem. Po obede nasledoval Vysoky Atlas, kde nocujeme ted. K veceru tradicni chcanec, nastesti jsme stihli pojist (mistni chleb, syry a ovoce) a postavit stany a zakryt masiny. Cesta jde trochu pomaleji, bo si uzivame panoramata, zastavujeme a fotime. Ano, nejen, mistni chleba je super. Ceny jidla o neco nizsi nez u nas, pecivo o dost levnejsi, benzin cca 34,- kc litr. Co se zaplav tyce, tak ty jsou aktualne nejvic dole na jihovychode. Nicmene uz od Sttedniho Atlasu je videt, ze spousta vody se prehnala vsude. Vymleta koryta, velke mnozstvi splachnute zeminy, vsudypritomne cervene bahno. Sucho jsme jeste nevideli, vsecko je mokre. Teploty jsou v noci kolem 16 stupnu, pres den 20- 25. Pres hory rano asi 14 stupnu. Nevim, kolik dat mam na tehle predplacene marocke SIMce a jak to pak bude pres Zapadni Saharu a dale Mauretanii. Budu resit aktualne. Kdybych se neozyval, zkuste mrknout na ty FB stranky, jestli se tam neco neobjevi. Edit: Jo a na ruce mam "Kocoury". Upraveno 16. října uživatelem Xenomorfus 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října bomba .opatrujte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se