marty87 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března S tím Triumphem nemůžu nesouhlasit Včera projeto na předváděčce a už jen sehnat po Evropě nějakou skladovku. Tak snad se nový importér posnaží. 1
KFL Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března 58 minutes ago, marty87 said: S tím Triumphem nemůžu nesouhlasit Včera projeto na předváděčce a už jen sehnat po Evropě nějakou skladovku. Tak snad se nový importér posnaží. To místo moc dobře znám . Určitě to zvládnou.
marty87 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Jj, vzpomněl jsem si na tebe a měli tam další 101 na saloně
Xenomorfus Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Vcera nejaka zarizovacka v Jesenikach a po ceste zpet v Bruntale mi Jenda kychnul a chcipnul. To starsi masiny obcas muzou udelat, nicmene kdyz sem po dalsich 300m zavrel plyn a z vyfuku se ozvala "kulometna palba", vedel sem, kolik uhodilo. Silne ochuzena smes znamenala jedine, ze vylitla "zatka" podtlaku leveho karburatoru. Pravy karbec ma podtlak do palivove pumpy, tam by to delalo jeste problem s dodavkou paliva. No nic, na ceste se mi to cele kuchat nechtelo, tak sem to za akustickych efektu "vychodni fronta" dotahl domu. Rovnou sem uz i seridil ventily a zkontroloval svicky, ktere sem daval nove v Dakaru. Cernokneznici se hezky po par stech kilometrech vybarvili na spravny odstin. Takze vse, jak ma byt. Dneska jeste dotankuju a uvidim, jaka je spotreba. 1
farkyostrava Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) to xena: tak nevím jestli mas ty motorku, nebo motorka tebe Upraveno 30. března uživatelem farkyostrava
Bukoowsky Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Dneska krásná jízda...vyhřívané hefty sice stále ještě nebyly tak úplně projevem slabosti, nicméně až na vítr počasí vyšlo božsky
Xenomorfus Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Farky: My se mame spolu. Je to takovy zivy organismus, ktery musis tolerovat. Skoro jako babu . A az se svym Harykem s kilem na hrbu dojedes po vlastni ose do Dakaru a zpatky, tak pak muzeme probrat servis . Edit: Jo a uz sem to poladil a otestoval. Po cca 300km namerena spotreba (normalni cestovni mod, zadna ekorallye) 4,3l na 100km. Upraveno 30. března uživatelem Xenomorfus 1
Bukoowsky Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března před 2 hodinami, Bukoowsky napsal: Dneska krásná jízda...vyhřívané hefty sice stále ještě nebyly tak úplně projevem slabosti, nicméně až na vítr počasí vyšlo božsky OK...znovu a lépe
cali Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Haryky teraz maju byt ponovu za 3 mega takze kupujte kym su. https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-harley-davidson-v-evrope-za-tri-miliony-firma-vola-po-celni-odvete-40515324 1
marty87 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Většina modelů pro EU je z Thajska a pár je z Indie.
Xenomorfus Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března No tvl, to sem netusil. Jako nesleduju tu znacku, ale myslel sem, ze je to komplet "made in usa"...
rado74 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března výroba nejakých základných modelov HD sa presunula do Thajska, HD Street 750 robili tuším v Indii
KFL Odesláno čtvrtek v 17:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:43 Dneska jsem završil okružní jízdou záběhových 800 km a ve středu jde stroj na první servis. Pár zajímavých much a anomálií se objevilo, což přičítám prostě mírné exotice a "rurálnímu" původu, tak jsem zvědavej, jak si s tím mechoši poradí. Dle dosavadních diskuzí majitelů na webu asi moc ne .
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 18:13 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:13 To fakt ten "budik" je tak hnusny nebo to zkresluje fotka?
warann Odesláno čtvrtek v 18:52 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:52 Me by spis zajimaly ty muchy a anomalie. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se