Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S tím Triumphem nemůžu nesouhlasit🤓

Včera projeto na předváděčce a už jen sehnat po Evropě nějakou skladovku. Tak snad se nový importér posnaží.

IMG_0461.jpeg

• Like 1
Odesláno
58 minutes ago, marty87 said:

S tím Triumphem nemůžu nesouhlasit🤓

Včera projeto na předváděčce a už jen sehnat po Evropě nějakou skladovku. Tak snad se nový importér posnaží.

To místo moc dobře znám :D. Určitě to zvládnou.

Odesláno

Vcera nejaka zarizovacka v Jesenikach a po ceste zpet v Bruntale mi Jenda kychnul a chcipnul. To starsi masiny obcas muzou udelat, nicmene kdyz sem po dalsich 300m zavrel plyn a z vyfuku se ozvala "kulometna palba", vedel sem, kolik uhodilo. Silne ochuzena smes znamenala jedine, ze vylitla "zatka" podtlaku leveho karburatoru. Pravy karbec ma podtlak do palivove pumpy, tam by to delalo jeste problem s dodavkou paliva. No nic, na ceste se mi to cele kuchat nechtelo, tak sem to za akustickych efektu "vychodni fronta" dotahl domu. Rovnou sem uz i seridil ventily a zkontroloval svicky, ktere sem daval nove v Dakaru. Cernokneznici se hezky po par stech kilometrech vybarvili na spravny odstin. Takze vse, jak ma byt. Dneska jeste dotankuju a uvidim, jaka je spotreba.

Resizer_17433283689181.jpeg

Resizer_17433278843263.jpeg

Resizer_17433278786291.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno

Dneska krásná jízda...vyhřívané hefty sice stále ještě nebyly tak úplně projevem slabosti, nicméně až na vítr počasí vyšlo božsky👌

IMG_5312.JPG

Odesláno (upraveno)

Farky: My se mame spolu. Je to takovy zivy organismus, ktery musis tolerovat. Skoro jako babu 😄 . A az se svym Harykem s kilem na hrbu dojedes po vlastni ose do Dakaru a zpatky, tak pak muzeme probrat servis 😉 😄

Edit: Jo a uz sem to poladil a otestoval. Po cca 300km namerena spotreba (normalni cestovni mod, zadna ekorallye) 4,3l na 100km.

Upraveno uživatelem Xenomorfus
  • Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, Bukoowsky napsal:

Dneska krásná jízda...vyhřívané hefty sice stále ještě nebyly tak úplně projevem slabosti, nicméně až na vítr počasí vyšlo božsky👌

IMG_5312.JPG

OK...znovu a lépe 😎

IMG_5312.jpeg

Odesláno

výroba nejakých základných modelov HD sa presunula do Thajska, HD Street 750 robili tuším v Indii 

Odesláno

Dneska jsem završil okružní jízdou záběhových 800 km a ve středu jde stroj na první servis. Pár zajímavých much a anomálií se objevilo, což přičítám prostě mírné exotice a "rurálnímu" původu, tak jsem zvědavej, jak si s tím mechoši poradí. Dle dosavadních diskuzí majitelů na webu asi moc ne :D.

ind1.jpg

ind2.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...