African Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Gratulace k novému stroji :-) to musí být vůně.
Qvido Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Zejtra s Tajgříkem zase na okruh. Na pravou stranu už ho dostanu na stupačku, na levou mě to nejde a nejde, ono taky asi záleží na zatáčce. Letošní zatímní nájezd: 12 000km. No co jsem koukal na ty fotky z Rumun, tak jsi ho už dostal mnohem dál než na stupačku , jinak ať ti to jezdí
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Tak to bych se přidal,kam přijet?? To jasné, domluvíme se. Paráda, protože nemohu na sraz, uděláme si ho u mě na chalupě. Bob přijede na Hondě, co máš za mašinu ? Ať vím, na co se mám těšit.
falkkon Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) To jasné, domluvíme se. Paráda, protože nemohu na sraz, uděláme si ho u mě na chalupě. Bob přijede na Hondě, co máš za mašinu ? Ať vím, na co se mám těšit. Marauder VZ 800. Kde ta chalupa je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2009 uživatelem falkkon
Návštěvník Snow Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Marauder VZ 800. Kde ta chalupa je? SZ Edit - zapomněl jsem pochválit motorku, značku Suzuki mám z těch japonských nejvíc v oblibě. Foundryman má Magnu, že ? Upraveno 3. září 2009 uživatelem Snow
Foundryman Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 SZ Edit - zapomněl jsem pochválit motorku, značku Suzuki mám z těch japonských nejvíc v oblibě. Foundryman má Magnu, že ? Jo,jo. Honda VF 750C Magna. Krátkozdvihový čtyřválec do 9000 rpm. 65 kW.
vor Odesláno 4. září 2009 Nahlásit Odesláno 4. září 2009 Marauder VZ 800. Kde ta chalupa je? Pěknej, dřív jsi jezdil na nějaké dámské ,ne?
New X-Bob Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Falkkon neměl dámskou. Jen to Virago prostě málo zaléval a tak nedorostlo. No ale zas bylo ve stavu 1A.
Návštěvník Snow Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 (upraveno) Jo,jo. Honda VF 750C Magna. Krátkozdvihový čtyřválec do 9000 rpm. 65 kW. Nechceš také přijet ? Myslím, že jste to stejně plánovali s falkkonem a New X-Bobem plánovali, tak to dotáhněte do konce. Budu se těšit . Upraveno 5. září 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Zdravím po delší době Sněžného muže. No to je dost, že ses zase objevil . Volal jsem Ti snad tisíckrát, ale s nulovým úspěchem. Pošli nové číslo. Dáme řeč. Už máš také motocykl, pokud ano, tak jaký ? Nestyď se, pochlub se.
Horhe Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 http://www.americanday.cz/ tak co, jede někdo ?? pul roku jsem se na to tesil a nakonec na vikend prijela navsteva a z lustenic bylo prd, ale tady je par obrazku z roku 2007 http://horhe.rajce.idnes.cz/Sraz_amerik_Lustenice_1.9.2007/
Pavlos Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Chystám se někam do hor, nepřipojí se někdo?
Návštěvník Tada Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Chystám se někam do hor, nepřipojí se někdo? Passo di Stelvio?
falkkon Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Pěknej, dřív jsi jezdil na nějaké dámské ,ne? No když jsem ji kupoval,tak se mi zdála velká.Ale pak se začala nějak scvrkávat,nebo co.............
xjr1 Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Konečně jsem se prokousal skoro celým fórem a s potěšením našel motovlákno. Potkám někoho z vás na silnici či v lese někde kolem prahy? Jezdíte třeba na kávu do štěchovic nebo do davle na pumpu?
Pavlos Odesláno 14. září 2009 Nahlásit Odesláno 14. září 2009 Passo di Stelvio? V Alpách začalo sněžit tak asi ne. Plánoval jsem užít si cesty kolem Cortina D' Ampezzo.
New X-Bob Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Konečně jsem se prokousal skoro celým fórem a s potěšením našel motovlákno. Potkám někoho z vás na silnici či v lese někde kolem prahy? Jezdíte třeba na kávu do štěchovic nebo do davle na pumpu? Spíš kafe v Nižboru, Lány atd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se