Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zejtra s Tajgříkem zase na okruh. Na pravou stranu už ho dostanu na stupačku, na levou mě to nejde a nejde, ono taky asi záleží na zatáčce. Letošní zatímní nájezd: 12 000km.

No co jsem koukal na ty fotky z Rumun, tak jsi ho už dostal mnohem dál než na stupačku ;) , jinak ať ti to jezdí :speak_cool:

Návštěvník Snow
Odesláno
Tak to bych se přidal,kam přijet?? :cheers:

To jasné, domluvíme se. Paráda, protože nemohu na sraz, uděláme si ho u mě na chalupě. Bob přijede na Hondě, co máš za mašinu ? Ať vím, na co se mám těšit.

Odesláno (upraveno)
To jasné, domluvíme se. Paráda, protože nemohu na sraz, uděláme si ho u mě na chalupě. Bob přijede na Hondě, co máš za mašinu ? Ať vím, na co se mám těšit.

Marauder VZ 800. Kde ta chalupa je?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem falkkon
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Marauder VZ 800. Kde ta chalupa je?

SZ

Edit - zapomněl jsem pochválit motorku, značku Suzuki mám z těch japonských nejvíc v oblibě. Foundryman má Magnu, že ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
SZ

Edit - zapomněl jsem pochválit motorku, značku Suzuki mám z těch japonských nejvíc v oblibě. Foundryman má Magnu, že ?

Jo,jo. Honda VF 750C Magna. Krátkozdvihový čtyřválec do 9000 rpm. 65 kW.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Jo,jo. Honda VF 750C Magna. Krátkozdvihový čtyřválec do 9000 rpm. 65 kW.

Nechceš také přijet ? Myslím, že jste to stejně plánovali s falkkonem a New X-Bobem plánovali, tak to dotáhněte do konce. Budu se těšit :) :) .

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
Zdravím po delší době Sněžného muže. :)

No to je dost, že ses zase objevil :) :) :) . Volal jsem Ti snad tisíckrát, ale s nulovým úspěchem. Pošli nové číslo. Dáme řeč.

Už máš také motocykl, pokud ano, tak jaký ? Nestyď se, pochlub se.

Návštěvník Tada
Odesláno
Chystám se někam do hor, nepřipojí se někdo?

Passo di Stelvio? :)

Odesláno

Konečně jsem se prokousal skoro celým fórem a s potěšením našel motovlákno. Potkám někoho z vás na silnici či v lese někde kolem prahy? Jezdíte třeba na kávu do štěchovic nebo do davle na pumpu?

Odesláno
Konečně jsem se prokousal skoro celým fórem a s potěšením našel motovlákno. Potkám někoho z vás na silnici či v lese někde kolem prahy? Jezdíte třeba na kávu do štěchovic nebo do davle na pumpu?

Spíš kafe v Nižboru, Lány atd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...